Iliemp Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Καλησπέρα πάλι. Το Σάββατο θα πάω να πάρω το κινητό και είχα καταλήξει στο S8 λόγο κάμερας , design και τιμής. Το θέμα μου είναι ότι είδα φωτογραφίες απο το pixel της Google και ενθουσιάστηκα. Επίσης η τιμή του είναι πολύ καλή και σκέφτομαι ότι θα γλυτώσω 100 ευρώ , έχοντας ένα πολύ καλό τηλέφωνο (ή έτσι νομίζω εγώ). Συμφέρει λέτε να πάρω κινητό του 16? Πιστεύετε ότι έχουν ισάξια κάμερα? (Αν ναι θα προτιμήω το S8) Βρήκα και το Pixel 2 XL στα 500 μεταχειρισμένο 6μιση μηνών. Πιστεύετε ότι αξίζει να το πάρω? Γενικά ήθελα οπωσδήποτε καινούριο. Αλλά αν είναι τόσο καλό και αξίζει...το σκέφτομαι σοβαρά!! Τι λέτε να κάνω? Ευχαριστώ!!
georgerapp Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ποιός παρέχει εγγύηση; δηλαδή εάν λέω εάν χαλάσει που το πας το pixel; Κατα τα αλλά εάν είχα επίσημη εγγύηση στο pixel θα πήγαινα. Χωρίς να υπερτερεί κάπου από το s8 αλλά και χωρίς να μειονεκτεί κιόλας.απλα είναι ένα καθαρό Google τηλέφωνο με κάμερα που έδειξε τον δρόμο πως γράφεις ένα σωστό software για κάμερα κινητού τηλεφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα