Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,πριν λιγο καιρο αγορασα μεσω gearbst το xiaomi mi drone 4k.Υστερα απο πτωση απο τα 6 μετρα επαθε ενα προβλημα η καμερα διχως να ξερω τι.Δεν εσπασε καπου,δινει εικονα στο κινητο,κανει το τσεκ κατα την εκκινηση του drone απλα δεν καταγραφει βιντεο και εικονες και δεν το διαβαζει στο κινητο το gimbal δηλαδη γραφει Gimbal(n/a).Το εστειλα σε μια εταιρια για service και μου ειπανε οτι το προβλημα ειναι στην καμερα.Ειμαι απο Θεσσαλονικη και αν μπορει καποιος που εχει παρομοιο drone ή καμερα για το drone να την δοκιμασω στο δικο μου ωστε να σιγουρευτω οτι τουλαχιστον είναι απο την καμερα και οχι απο το μηχανημα,για να αγορασω αμα ειναι μια καινουρια.Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αν το module της κάμερας ειναι σωστα κουμπωμένο στο σασί, τοτε θα κοιταγα την καλωδιοταινια μεταξύ gimbal και της βασης που κουμπώνει στο σασι. Κατα πασα πιθανότητα αυτο κουνηθηκε και εφυγε απο την θέση του. Η εταιρια που το εστειλες θα επρεπε να το ειχε κοιταξει-φτιάξει... αλλα απλα διαπιστωσαν κατι που ηξερες και συ.

Δημοσ.

Σευχαριστω φιλε και γω υστερα απο πολλαπλη φορα που το ανοιξα καταλαβα οτι η συγκεκριμενη καλωδιοταινια υστερα απο το τρανταγμα τσαλακωσε σε ενα σημειο και με το πολυμετρο δεν εδινε σωστες τασεις δηλαδη φαινοταν σαν βραχυκυκλωμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...