omghi2u Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , με αναγκασαν να περασω σε voip οπότε δεν μπορούσα με το παρών router συμφωνα με τα λεγομενα τους. Οποτε εβαλα αυτο που μου εστειλε ο πΟΤΕ. Θα ηθελα τα φωτα σας ως προς το τι πρεπει να κανω για να χρησιμοποιησω το n600 ως repeater. αλλαξα την ip adress του να μην κανει conflict με του speedport entry 2i , απενεργοποιησα το DHCP server το εβαλα με ethernet πανω στο αλλο router και συνεχιζει να μην το βλεπει. τι δεν εκανα ή τι κανω λαθος? βοηθεια pretty please? quick edit η συνδεση ειναι κομπλε απο router σε router , εδωσα αλλη Ip και με αυτη μπορω να logαρω ταυτοχρονα και στο menu του speedport αλλα και στου tp link. κατι στα settings δεν μπορω να καταλαβω λογικα... edit 2 τωρα σταματησε να το βλεπει το router... δεν μπορω να κανω login απο την ip adress , ουτε αν το εχω αμεσα συνδεδεμενο με τον υπολογιστη... wtf τα εχω παιξει... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από omghi2u
chios Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Access point το θέλεις ή repeater;; νομίζω σαν repeater δεν παίζει το συγκεκριμένο. Όταν του κάνεις quick setup θα το βάλεις σαν σκέτο ρουτερ θα βάλεις άλλη ip από το speedport π.χ 192.168.1.254. Και θα κλείσεις dhcp.
omghi2u Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) οτιδηποτε απο τα 2 μου κανει , να δυναμωνει το σημα wifi μεσα στο σπιτι με ενδιαφερει. τωρα πχ το βλεπω κανονικα συνδεδεμενο στο δικτυο μου μεσω του speedport , ΑΛΛΑ δεν μπορουν να συνδεθουν οι συσκευες επανω του(failed to obtain ip adress). στις επιλογες του quick setup υπηρχαν μονο 2 options xDSL Modem router mode (Που ηταν πριν) και Wireless router mode που το εβαλα τωρα. to DHCP οπως ειπα και στο πρωτο post το εχω disabled. solved η λυση ηταν πολυ πιο απλη απο οτι μου εκοψε... ηθελε το cable να ειναι στο wan του main router και να συνδεεται προς οποιοδηποτε αλλο περαν του wan του tp link. case closed! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από omghi2u
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 On 30/05/2018 at 17:17, omghi2u said: solved η λυση ηταν πολυ πιο απλη απο οτι μου εκοψε... ηθελε το cable να ειναι στο wan του main router και να συνδεεται προς οποιοδηποτε αλλο περαν του wan του tp link. case closed! να ειναι στην Lan του speedport και στην lan του tp link.Μπορει να παιξει και με την Wan του tp link αλλα θα εχεις 2 Nat.και δεν χρειαζεται καν να το γυρισεις σε wireless router το tp link 9980. επισης το 9980 θα σταματαγε να επαιζε σαν vdsl modem οταν στο Kv σου θα ενεργοποιουσαν το vectoring διοτι δεν το υποστηριζει παρα μονο με Custom firmware.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 20 hours ago, omghi2u said: μα λεει οτι ειναι vdsl2 modem? ειναι αλλα δεν υποστηριζει vectoring (g.vector) παρα μονο με Openwrt. οι καμπινες του οτε γυρνανε σε g.vector σιγα σιγα οποτε εφοσον το router δεν το υποστηριζει είτε θα γυρισει σε adsl ειτε θα συγχρονισει vdsl αλλα με πολυ μικρο sync. οποτε το 9980 δεν μπορει να μπει μπροστα απο το speedport παρα μονο πισω απο το speedport ή σαν access point ειτε σαν router. 1
sstav Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...δεν βλεπει το main router zte το tplink 9980...με την σύνδεση wan port σε lan port...δεν παιρνει Ip...δεν μπορώ να μπω να το σετάρω το tplink...
jkoukos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Στο System Tools > Manage Control, στον πίνακα Service Configuration ενεργοποίησε το Remote Management. Με αυτό επιτρέπεται η πρόσβαση στο μενού του μέσω της WAN θύρας, δηλαδή από άλλο δίκτυο. Για να ρυθμίσεις το 9980 ως απλό router, θα συνδέσεις το PC κατευθείαν σε αυτό και αφού ολοκληρώσεις τις επιλογές, τα συνδέει όλα όπως θέλεις να είναι στην τελική συνδεσμολογία.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 On 25/10/2018 at 20:25, sstav said: αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...δεν βλεπει το main router zte το tplink 9980...με την σύνδεση wan port σε lan port...δεν παιρνει Ip...δεν μπορώ να μπω να το σετάρω το tplink... Οπως γραψαμε πιο πανω υπαρχουν δυο τροποι για να παιξεις. το ενα ειναι να βαλεις το 9980 σαν access point οπου εκει θα του κλεισεις τον Dhcp θα το ενωσεις Lan to lan Με το Zte και θα του δωσεις μια διαφορετικη ip αλλα στο ιδιο δικτυο με το Zte και ττο δευτερο ειναι να βαλεις το tp link ως router με χρηση της wan και να κανει κληση pppoe passthrough. στην πρωτη λυση τα βλεπεις και τα δυο Modem/router απευθειας αφου ειναι στο ιδιο δικτυο. Στην δευτερη περιπτωση τα εγραψε ο jkoukos. υπαρχει παντα και η χαζη απλη λυση οτι βαζεις καρφωτα Ip στην καρτα δικτυου σου και ριχνεις lan Καλωδιο μεχρι το modem Που θες και μπαινεις σε αυτο. αν δωσεις πχ 192.168.1.χ θα μπεις στο zte ενω αν δωσεις πχ 192.168.2.χ θα μπεις στο tplink(αναλογως τι Ip εχεις βαλει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα