Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, SteveWisejohn said:

Δε κοιτάζει η Apple να χαμηλώσει πρώτα το δείκτη SAR γιατί τείνει να γίνει ο εγκέφαλος τους δαγκωμένο μήλο :)

Συμβουλή : Πάντα Hands Free με η χωρίς δέκτη Bluetooth !!!!!!!

...και ασύρματο τηλέφωνο στο σπίτι στο τραπεζάκι της κρεβατοκάμαρας? 😛

Δεν έχω δει κανένα SAR εκτός ορίων ασφαλείας για να ανησυχώ τόσο. Το ότι δεν είναι ίδιο σε όλες τις συσκευές είναι φυσιολογικό, όπως επίσης και οι τιμές των δεικτών αυτών σε καμία περίπτωση δεν είναι σταθερές και εξαρτώνται από την κάλυψη του δικτύου, τη θέση της συσκευής κλπ κλπ. 

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν μετανιωσα μεχρι στιγμης που πουλησα το Χ μου και πηρα S9P αυτοι για να εκδικηθουν την αντιγραφη του notch ειναι ικανοι να βαλουν και 4η καμερα το 2020

Δημοσ.
20 ώρες πριν, maxx71 είπε

δεν μετανιωσα μεχρι στιγμης που πουλησα το Χ μου και πηρα S9P αυτοι για να εκδικηθουν την αντιγραφη του notch ειναι ικανοι να βαλουν και 4η καμερα το 2020

Συγχαρητήρια και μπράβο που έμεινες ικανοποιημένος από το Samsung galaxy S9+. Γιατί όμως πρέπει να μας ενδιαφέρει με ποιο κινητό έμεινες ικανοποιημένος, σε ένα θέμα που αφορά τη κάμερα του νέου iPhone;

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekfox1 είπε

Συγχαρητήρια και μπράβο που έμεινες ικανοποιημένος από το Samsung galaxy S9+. Γιατί όμως πρέπει να μας ενδιαφέρει με ποιο κινητό έμεινες ικανοποιημένος, σε ένα θέμα που αφορά τη κάμερα του νέου iPhone;

εχεις δικιο (απολυτο) εν τω μεταξυ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα περαν των 2 καμερων ας το κανουν με αλλο τεχνασμα το 3d οχι μπουκωμα χωρις λογο και εαν μπορω φυσικα θα παρω το ΧP αν και φετος δε θα πειραξουν την καμερα λογικα μονο τον επεξεργαστη και την οθονη οποτε παμε για αλλη μια (κοροιδια;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...