therock Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Για οσους ψυχαναγκαστικους εκει εξω σαν και μενα, τι προτεινετε σαν τυπου kodi για βιβλιοθηκες μουσικης. Πριν καμμια δεκατια χρησιμοποιουσα ενα helium music manager. Τωρα γκοογκλαρωντας σκανε μονιμως musicbee Και mediamonkey σαν κυριαρχες επιλγοες Θελω κατι προσεγμενο και νοικοκυρικο που να σκαναρω το φακελο με τη μουσικη, και να μου παιρνει εξωφυλα, πληροφοριες και τα παντα και να οργανωθω απο το χυμαδουρα που χω τωρα
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, therock είπε σκανε μονιμως musicbee Και mediamonkey σαν κυριαρχες επιλγοες Το 2ο!
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Και το kodi μποριε να σου βρει εξωφυλλα κλπ αν στησεις σε αυτο μια music library. 1
therock Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Το σκεφτηκα και αυτο, αλλα δεν νομιζω οτι εχει τοσο εξειδικευμενες εντολες για οργανωση-διαχειριση. Σκεφτομαι παντως να κανω και ενα kodi Library Και εκει ετσι για τα εξωφυλλα και τη μοστρα, αλλα μαλλον πιο πολυ λεω να παω στα αλλα. Παντως γιατι Mediamonkey υπερ music bee
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, therock είπε Παντως γιατι Mediamonkey υπερ music bee Απλά επειδή δεν το ξέρω το bee. Δοκίμασε τα και τα δύο και αποφάσισε. Αν θέλεις δώσε και info εδώ για το "ποιο" και "γιατί"
therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δοκιμασα bee Και Kodi Και τα αποτελεσματα δεν ηταν καλα. Μαλλον πρεπει πρωτα να κατσω να οργανωσω τα tag με καποιο Music library (πχ music brainz picard), και μετα να τα εισαγω στην οποια βιβλιοθηκη γιατι τωρα βγηκαν αλλα νταλλα του παρασκευα το γαλα. Ολα σκορπια και ορφανα εδω και κει
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Όντως. Αν τα tags είναι του τύπου www ellinadiko gr και encoded by tzupi-tzup τότε ότι πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις δε θα έχεις σωστή οργάνωση. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το tagscanner (δωρεάν και portable) για να φτιάξω τα tags.
therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Υποψιν Και το Picard ειναι free portable και παιζουν πολλα βιντεακια για τη λειτουργια. https://portableapps.com/apps/music_video/picard-portable Πριν στειλεις εσυ τα δεδομενα στον tag scanner, Κανεις καποιου ειδους οργανωση για να τα βρει πιο ευκολα? Δηλαδη να κανω μια παρεμβαση στον φακελο για να μην γραφη τζουπι-τζουπ οπως λες και να χει μια Universal αποδεκτη δομη ΠΧ artist - album (Justin Bieber - Greatest Hits)
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εξαρτάτε από το τι θέλω. Στις συλλογές ονομάζω τον φάκελο ανάλογα αλλά στα χύμα μπορεί να χωρίσω τα τραγούδια σε καλλιτέχνες για ποιο εύκολα. Μετά, αν το όνομα του αρχείου είναι τουλάχιστον σωστό με artist - title, θα του πω να μεταφέρει τα στοιχεία στο mp3 και στα ανάλογα tags.
therock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ενταξει προχωραω σιγα σιγα με Music bee. Παιρνω το Original folder name, Και το βαζω ως commenta στα tags των mp3, και αλλαζω τον φακελο σε μορφη Artist Name - Album (Date). Παιρνω εικονα απο ιντερνετ και την κανω embed στα αρχεια, και τελος αμα δω οτι εχει μπλεγμενα tag τα καθαριζω απο το ιδιο το προγραμμα. Αργα και σταθερα. Εχω προσθεσει 30 αλμπουμ, εχω ακομα καμμια 800αρια
therock Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 πιο πολυ παρατηρω οτι με κουραζει να βαζω τον τιτλο του folder στα comments. πχ εχωα φακελο Therock_album_toy_aiwna-2018-micos και θελω αυτο να το ενσωματωσω στα comments πριν αλλαξω το structure. Ο φακελος ομως δε δεχεται tags. Ενω στο Musicbee αν πατησει edit σε ενα φακελο, σου εμφανιζει καποια στοιχεια. Υπεθεσα αρχια οτι μαλλον θα προσθετει την πληροφορια σε καθε αρχειο ξεχωριστα, αλλα ουτε τελικα αυτο γινεται. Επειδη αν παρω ενα mp3 Και παω details να δω metadata δε βρισκω οτι original folder name στα comments. Μαλλον στην εσωτερικη βιβλιοθηκη θα το σωζει. Αλλα αν καπως μπορεσω να διασωσω την πληροφορια αυτη, μετα ειναι ευκολο να μετατρεψω τους φακελους μαζικα στο " Artist Name - Album (Date) " format Που θελω. Και να τους πεταω 5-5 μεσα να δω αν καποιος μπλεκει με various artist να το διορθωνω (βαζωντας album artist στα tags) Και μετα εξωφυλλο, και φυγαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα