therock Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Βρηκα κατι παλιες δισκεττες και θελω να κρατησω αντιγραφα. Μερικες εχουν ετικετες, αλλες ομως δε ξερω τι εχουν μεσα Το θεμα ειναι οτι δε διαβαζετα καμμια Αρκετες ειναι απο αμιγκα, οι οποιες σιγουρα δε διαβαζονται απο dos και καποιες αλλες απο εναν IBM Που ειχα αλλα ειναι κανονικο MF-2HD format, αυτες λογικα θα επρεπε να μπορω να δω τι εχουν μεσα Με ποιους τροπους μπορω να τις μεταφερω σε ψηφιακο αρχειο να τις τρεξω επειτα μεσω emulator
darefail Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα. Αν δεν διαβάζεται καμία, λογικά είναι όλες για amiga ( πολύ πιθανό και οι mf2hd να είναι για amiga) Έχεις κάποιον γνωστό που να έχει amiga? Εγώ έχω αλλά αξίζει π.χ. να μου τις στείλεις? Όλα υπάρχουν σε adf αρχεία που μπορείς να τα βρεις πολύ εύκολα.
ilos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Υπάρχουν εμπορικές εφαρμογές με πλήρη βιβλιοθήκη (όχι μόνο τα games) όπως αυτή: https://www.amigaforever.com/
therock Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Θενξ ρε Guys αλλα οπως ειπα πιο πολυ ηθελα να δω τι ειχα και με τι ασχολιομουν οταν ειμαι μικρος. Τωρα να κατσω και να κατεβασω ενα bulk απο οτι παιχνιδι εποχης εχει κυκλοφορησει ποτε, πιστευω ξεπερνα το νοημα
Bspus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δηλαδη δε θυμασαι ουτε τιτλους απο αυτα που ετρεχες? Γιατι το bulk που θα κατεβασεις με ολο το software που μπορει να ειχες ποτε σε amiga δεν θα ξεπερναει σε μεγεθος το download 2-3 HD ταινιων. Να δεις το περιεχομενο χωρις πραγματικη amiga δεν παιζει και οι μισες δισκετες μπορει να εχουν χαλασει κιολας. Τις δισκετες του IBM αν δεν τις βλεπεις σιγουρα εχουν χαλασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα