jimis98 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια ξαφνικα τελευταιες μερες εχω κατι κολληματα στον υπολογιστη και κατεβασα το sentinel και μου εβγαλε τα εξης,κατεβασα και το hdd regenerator θα κανει κατι?και κατι ακομα εχω ενα εξωτερικο wd 500gb ο υπολογιστης δεν μου το αναγνωριζει δεν μπορω να ανοιξω να δω τα αρχεια ενω αποσυνδεσει μπορω να τον κανω Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από jimis98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 για τα κολλήματα μπορεί να φταίει ο δισκος (ιδιως ο samsung 160gb ειναι για πέταμα) , αλλα μπορεί να ειναι και αλλα πράγματα. Μπορεί καποιος ιός , θερμοκρασίες...... Για τον εξωτερικό δισκο δεν τον εμφανίζει καθόλου οταν πας στον υπολογιστή μου ?? Δοκιμασε να δεις εαν τον δείχνει στην διαχείριση δίσκων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 τον samsung τον εχω για κατεβασμα στην διαχειριση τον αναγνωριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Τον δείχνει μπλε με πρωτευων διαμέρισμα ή γκρι-μαυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, sstratos είπε Τον δείχνει μπλε με πρωτευων διαμέρισμα ή γκρι-μαυρο? δεν σε καταλαβαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Το regenerator απλά μπορεί να του δώσει λίγο παραπάνω ζωή. Μέχρι να εξαντληθεί και αυτή. Αποσυνδέεις τον προβληματικό δίσκο για αρκετές μέρες. Αν και πάλι ξανά έχεις κολλήματα βλέπουμε άλλα πράγματα. Πόσες μέρες/ώρες λειτουργίες έχει ο samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα δεδομενα που εχεις στον WD τα θελεις; Αν οχι και δεν βγαλεις ακρη με το Regenerator (διολου απιθανο) δοκιμασε το HDD Low Level Format Tool και κανε πληρη format (θα παρει καμποση ωρα αλλα ΙΣΩΣ στρωσει ο δισκος - δεν εχει μεγαλη ζημια αποτι βλεπω απο το Sentinel / αν ισχυει βεβαια οτι γραφει). Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Στις 4/6/2018 στις 4:51 ΠΜ, Salvation81 είπε Τα δεδομενα που εχεις στον WD τα θελεις; Αν οχι και δεν βγαλεις ακρη με το Regenerator (διολου απιθανο) δοκιμασε το HDD Low Level Format Tool και κανε πληρη format (θα παρει καμποση ωρα αλλα ΙΣΩΣ στρωσει ο δισκος - δεν εχει μεγαλη ζημια αποτι βλεπω απο το Sentinel / αν ισχυει βεβαια οτι γραφει). στο wd εχω το λειτουργικο και ολα τα αρχεια δεν λεει ποσες ωρες λειτουργιας εχει? εν το μεταξυ τον πηρα απο ενα χαλασμενο λαπτοπ που ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αφου εχεις θεμα οτι και να λεει το sentinel αυτο δεν αλλαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αφού οι τεχνολογία έχει εξελιχθεί δεν μπορουν οι εταιρειες να κάνουν τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 τι να κανω που ο εξωτερικος δισκος δεν τον αναγνωριζει?εχω μεσα αρχεια ποτ τα χρειαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1. Κανε ελεγχο για bad sectors με το HDD Regenerator που ειναι ενα καλο προγραμμα για Bad Sectors και αν εχει τα διορθωνει αυτοματα. 2. Κανε εναν ελεγχο για ιους που ισως να εχει κολλησει σε καποιο κατεβασμα σου με ενα καλο antivirus. 3. Ελεγχος για με Anti-Malware προγραμμα. 4. Φορματ, καθαρισμος απο την αρχη και εκει θα δεις αν τελικα ηταν ιος ή αν ηταν καποιο bad sector. Εγω ειχα 2 σκληρους σε 2 διαφορετικα πισια και οταν τους εκανα τεστ με το HDD Regenerator βρηκα στον εναν κανα 30αρια και βαλε Bad Sectors και στον αλλον 1 αν θυμαμαι καλα...και διορθωθηκαν. Τον ξαναεκανα για σιγουρια και την 2η φορα δεν βρηκε τιποτα. Αυτα για την ωρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 τα εκανα ολα,το θεμα το δικο μου ειναι οτι στο my computer δεν εμφανιζεται ο εξωτερικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Αν τον δοκιμασες σε και σε αλλα πισια και δεν τον αναγνωριζει, τοτε πιστευω, πως ο σκληρος σου τα εφτυσε... Δεν ξερω δοκιμασε διαφορα...οπως σε αλλη θυρα usb/sata, δοκιμασε να κατεβασεις το Gparted ή Hirens Boot, να τα καψεις σε CD/USB Bootable και να τα τρεξεις για δεις αν θα στα διαβασει. Ισως να φταινε και τα Windows. Αν δεν τον διαβασει, παρε αλλον. Θα βρεις πολλους σε ικανοποιητικη τιμη/μεγεθος. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα