Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε hdd

jimis98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια ξαφνικα τελευταιες μερες εχω κατι κολληματα στον υπολογιστη και κατεβασα το sentinel και μου εβγαλε τα εξης,κατεβασα και το hdd regenerator θα κανει κατι?και κατι ακομα εχω ενα εξωτερικο wd 500gb ο υπολογιστης δεν μου το αναγνωριζει δεν μπορω να ανοιξω να δω τα αρχεια ενω αποσυνδεσει μπορω να τον κανω

hdd.png.031508b521a40a37ad9b3628c0ed795a.png1701457240_hddwd1.png.da8f62e6fc2938f212a0853aad90d036.pnghdd.png.031508b521a40a37ad9b3628c0ed795a.png

hdd wd.png

hdd wd.png

Επεξ/σία από jimis98
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για τα κολλήματα μπορεί να φταίει ο δισκος (ιδιως ο samsung 160gb ειναι για πέταμα) , αλλα μπορεί να ειναι και αλλα πράγματα. Μπορεί καποιος ιός , θερμοκρασίες......

Για τον εξωτερικό δισκο δεν τον εμφανίζει καθόλου οταν πας στον υπολογιστή μου ?? Δοκιμασε να δεις εαν τον δείχνει στην διαχείριση δίσκων 

• Like 1

Το regenerator απλά μπορεί να του δώσει λίγο παραπάνω ζωή. Μέχρι να εξαντληθεί και αυτή. Αποσυνδέεις τον προβληματικό δίσκο για αρκετές μέρες. Αν και πάλι ξανά έχεις κολλήματα βλέπουμε άλλα πράγματα. 

Πόσες μέρες/ώρες λειτουργίες έχει ο samsung?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δεδομενα που εχεις στον WD τα θελεις;

Αν οχι και δεν βγαλεις ακρη με το Regenerator (διολου απιθανο) δοκιμασε το HDD Low Level Format Tool και κανε πληρη format (θα παρει καμποση ωρα αλλα ΙΣΩΣ στρωσει ο δισκος - δεν εχει μεγαλη ζημια αποτι βλεπω απο το Sentinel / αν ισχυει βεβαια οτι γραφει).

Επεξ/σία από Salvation81

Στις 4/6/2018 στις 4:51 ΠΜ, Salvation81 είπε

Τα δεδομενα που εχεις στον WD τα θελεις;

Αν οχι και δεν βγαλεις ακρη με το Regenerator (διολου απιθανο) δοκιμασε το HDD Low Level Format Tool και κανε πληρη format (θα παρει καμποση ωρα αλλα ΙΣΩΣ στρωσει ο δισκος - δεν εχει μεγαλη ζημια αποτι βλεπω απο το Sentinel / αν ισχυει βεβαια οτι γραφει).

στο wd εχω το λειτουργικο και ολα τα αρχεια

δεν λεει ποσες ωρες λειτουργιας εχει? εν το μεταξυ τον πηρα απο ενα χαλασμενο λαπτοπ που ειχα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

1. Κανε ελεγχο για bad sectors με το HDD Regenerator που ειναι ενα καλο προγραμμα για Bad Sectors και αν εχει τα διορθωνει αυτοματα. 

2. Κανε εναν ελεγχο για ιους που ισως να εχει κολλησει σε καποιο κατεβασμα σου με ενα καλο antivirus.

3. Ελεγχος για με Anti-Malware προγραμμα.

4. Φορματ, καθαρισμος απο την αρχη και εκει θα δεις αν τελικα ηταν ιος ή αν ηταν καποιο bad sector. 

Εγω ειχα 2 σκληρους σε 2 διαφορετικα πισια και οταν τους εκανα τεστ με το HDD Regenerator βρηκα στον εναν κανα 30αρια και βαλε Bad Sectors και στον αλλον 1 αν θυμαμαι καλα...και διορθωθηκαν. Τον ξαναεκανα για σιγουρια και την 2η φορα δεν βρηκε τιποτα.

Αυτα για την ωρα.... 

Αν τον δοκιμασες σε και σε αλλα πισια και δεν τον αναγνωριζει, τοτε πιστευω, πως ο σκληρος σου τα εφτυσε... Δεν ξερω δοκιμασε διαφορα...οπως σε αλλη θυρα usb/sata, δοκιμασε να κατεβασεις το Gparted ή Hirens Boot, να τα καψεις σε CD/USB Bootable και να τα τρεξεις για δεις αν θα στα διαβασει. Ισως να φταινε και τα Windows. Αν δεν τον διαβασει, παρε αλλον. Θα βρεις πολλους σε ικανοποιητικη τιμη/μεγεθος.

Αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...