greekfox1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, dancer είπε παρακαλω να μου πεις για ποιο λογο να εχω κομπλεξ για το μηλαρακι, δε μ απαντησες ουτε εσυ, ουτε ο drluffy ουτε τα αλλα φανακια Και πολύ ασχολήθηκε μαζί σου ο D.Luffy, εγώ δεν έχω χρόνο να σπαταλήσω σε κομπλεξικούς, χαμένος θα πάει. Απλώς για την ιστορία, δεν παρουσιάζω ρόδινα τα πράγματα, τα iphones έχουν και αυτά τις ελλείψεις τους όπως όλα τα smartphones ανεξαρτήτως εταιρείας. Απλώς εν αντιθέση με σενα και τους λοιπούς haters δεν παω σε κάθε θέμα που αφορά την apple να ρίξω τη χολή μου. Αυτή ειναι η ειδοποιος διαφορά μας και για αυτό είσαι hater.... 1
dancer Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Και πολύ ασχολήθηκε μαζί σου ο D.Luffy, εγώ δεν έχω χρόνο να σπαταλήσω σε κομπλεξικούς, χαμένος θα πάει. Απλώς για την ιστορία, δεν παρουσιάζω ρόδινα τα πράγματα, τα iphones έχουν και αυτά τις ελλείψεις τους όπως όλα τα smartphones ανεξαρτήτως εταιρείας. Απλώς εν αντιθέση με σενα και τους λοιπούς haters δεν παω σε κάθε θέμα που αφορά την apple να ρίξω τη χολή μου. Αυτή ειναι η ειδοποιος διαφορά μας και για αυτό είσαι hater.... χ0α0χα0χ0αχα0χα0χ0α η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι νομιζετε οτι το μηλαρακι ειναι θεος και προσπαθειτε να το περασετε στους αλλους, αυτο κανει 99% των κατοχων μηλου, επομενως συνεχιστε το ιδιο τροπαριο, δεν εχω κομπλεξ με το μηλο, εχω κομπλεξ με αυτους που προσπαθουν να μ παρουσιασουν το μαυρο ασπρο, οσο για τα financial report dr.lufy το μαγειρεμα που γινεται και το ποσες χωρες αλλαζουν για να γλυτωσουν φορους και το τι περνανε στα εξοδα ειναι αλλο πραγμα επομενως μην μου τα παρουσιαζεις αυτα, μιας και εισαι και οικονομολογος και τεχνικος και ξερεις τα παντα ολα. καλη συνεχεια στο insomniapple.gr
greekfox1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, dancer είπε χ0α0χα0χ0αχα0χα0χ0α η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι νομιζετε οτι το μηλαρακι ειναι θεος και προσπαθειτε να το περασετε στους αλλους, αυτο κανει 99% των κατοχων μηλου, επομενως συνεχιστε το ιδιο τροπαριο, δεν εχω κομπλεξ με το μηλο, εχω κομπλεξ με αυτους που προσπαθουν να μ παρουσιασουν το μαυρο ασπρο, οσο για τα financial report dr.lufy το μαγειρεμα που γινεται και το ποσες χωρες αλλαζουν για να γλυτωσουν φορους και το τι περνανε στα εξοδα ειναι αλλο πραγμα επομενως μην μου τα παρουσιαζεις αυτα, μιας και εισαι και οικονομολογος και τεχνικος και ξερεις τα παντα ολα. καλη συνεχεια στο insomniapple.gr Όπως είπα, χαμένος χρόνος και κόπος το να ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Χαίρομαι που με επιβεβαίωσες, συνέχισε στον κατήφορο σου... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 16 minutes ago, dancer said: χ0α0χα0χ0αχα0χα0χ0α η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι νομιζετε οτι το μηλαρακι ειναι θεος και προσπαθειτε να το περασετε στους αλλους, αυτο κανει 99% των κατοχων μηλου, επομενως συνεχιστε το ιδιο τροπαριο, δεν εχω κομπλεξ με το μηλο, εχω κομπλεξ με αυτους που προσπαθουν να μ παρουσιασουν το μαυρο ασπρο, οσο για τα financial report dr.lufy το μαγειρεμα που γινεται και το ποσες χωρες αλλαζουν για να γλυτωσουν φορους και το τι περνανε στα εξοδα ειναι αλλο πραγμα επομενως μην μου τα παρουσιαζεις αυτα, μιας και εισαι και οικονομολογος και τεχνικος και ξερεις τα παντα ολα. καλη συνεχεια στο insomniapple.gr Το αφηνω αυτό το μηνυμα σου για καταλάβεις (δεν έχω ελπίδες) για ποιο λόγο δεν πρόκειται ποτέ να συζητήσουμε σοβαρά. Οπότε πέφτουμε σε αυτό το επίπεδο κι όποιος αντέξει... 1 2
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Κάποιοι κρίνουνε σύμφωνα με τα δεδομένα και τα στοιχεία που έχουνε μπροστά τους. Κάποιοι άλλοι επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών χωρίς καν να κυνηγήσουν όμως! Απλά παπαγαλίζουν αυτό που άκουσαν κάπου χωρίς όμως να έχουν να αποδείξουν τίποτα. Οχλοκρατία. Το αφήνω εδώ μιας και δεν αξίζει να το συνεχίσουμε. 2 2
Jophiel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβάζοντας 7 σελίδες σχόλια (ειλικρινά τα διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια), μετά την πρώτη σελίδα ξέχασα ποιο ήταν το θέμα του άρθρου... Μάχη για το ποιος την έχει μεγαλύτερη... την καινοτομία, λες και η εταιρεία Χ ή Υ είναι του πατέρα του ή λες και όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες και το ίδιο πορτοφόλι ή την ίδια πρόθεση να ξοδέψουν χρήματα για κινητό... Μερικοί νομίζουν ότι οι καταναλωτικές τους επιλογές αποτελούν "παγκόσμια αλήθεια" και είναι οι ιδανικές για κάθε καταναλωτή. Εκεί ακριβώς ξεκινούν και οι κόντρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει "ιδανική επιλογή", υπάρχει η "ιδανική επιλογή για τις δικές μου ανάγκες". Όλοι έχουν δίκιο όταν αναφέρονται στα θετικά των επιλογών τους, αλλά κάθε επιλογή έχει και αρνητικά. Γι αυτόν που κάνει την επιλογή μπορεί να φαντάζουν ασήμαντα, αλλά για άλλους μπορεί να είναι σημαντικά. Άρα δεν υπάρχει "σωστό" και "λάθος". Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις ΜΕ ΚΑΘΕ επιλογή. Δεν έχει νόημα αντιπαράθεσης αυτό το πράγμα και χάνεται και όλο το νόημα του άρθρου, το οποίο θα μπορούσε να περιέχει περιεκτικά σχόλια και ωραία συζήτηση. Πχ Είναι το iphone τέλειο; Όχι, είναι όμως τέλειο γι αυτόν που εκτιμάει τα πλεονεκτήματά του (πχ σταθερότητα, ασφάλεια, ενημερώσεις κ.α.) και δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα μειονεκτήματά του (πχ εκτενής παραμετροποίηση). Άρα είναι λάθος επιλογή μόνο για κάποιον που θέλει εκτενέστατη παραμετροποίηση στο κινητό του και όχι για όλους τους ανθρώπους. Αντίστοιχα πράγματα μπορούν να αναφερθούν και για το Android. Peace... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Jophiel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα