Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω που είναι το κακό στο να θέλει κάποιος να σκαλίζει τη rom του και να ξεκλειδώνει διάφορες λειτουργίες τις οποίες ο κατασκευαστής δεν επιθυμούσε να είναι ενεργές (γιατί άραγε?). Για αυτές τις περιπτώσεις το Android είναι η καλύτερη περίπτωση!

Απλά εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο αυτές οι ενέργειες μιας και επιθυμώ διαφορετικά πράγματα από τις συσκευές μου. Δε λέω, ωραίοι οι πειραματισμοί και οι ατελείωτες ώρες ώστε να κάνεις κάτι να δουλέψει όπως το θέλεις, αλλά πλέον επιθυμώ να βγάζω απλά τις συσκευές μου από το κουτί και να λειτουργούν με τη μία όπως πρέπει κι όπως θέλω.

Βγαίνει νέο iphone? Το Βγάζω απο το κουτί, βάζω το apple id μου και μέχρι να φτιάξω έναν καφέ συνεχίζω τη δουλειά μου όπως την άφησα με το που έσβησα την παλιά συσκευή. Το ίδιο γίνεται αν χρειαστεί να αλλάξω και macbook, imac στη δουλειά, apple tv στο σπίτι κλπ κλπ. Έχω επιλέξει να χρησιμοποιώ ένα οικοσύστημα συσκευών και υπηρεσιών που μου προσφέρουν την εμπειρία που με ικανοποιεί. Σαφώς με ελλείψεις κατά καιρούς, αλλά είναι σημαντικά μικρότερες από τα πλεονεκτήματα που μου προσφέρουν. 

Οπότε όπως καταλαβαίνετε, το να βγάλει πρώτη η samsung μια super οθόνη, με αφήνει παγερά αδιάφορο μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω ξαφνικά μια συσκευή με διαφορετικό λειτουργικό από ότι οι υπόλοιπες που έχω στη δουλειά και στο σπίτι. Επειδή όμως ταυτόχρονα μερικές φορές ξυπνάει ο gadgetάκιας μέσα μου, παίρνω κάποιες συσκευές του ανταγωνισμού τις οποίες τις χρησιμοποιώ σαν ...συμπληρωματικές ή ...αναπληρωματικές (χωρίς μεγάλη επιτυχία μιας και σύντομα ανακαλύπτω πόσο πολύ πιο μπροστά είναι η εμπειρία χρήσης στις συσκευές της apple). :)

• Thanks 2
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Heybro είπε

Classic με έκανες και γέλασα να σε καλά. 

Έλα να με πεις για lag. Άνοιξε το spoiler όλα τα βίντεο δικά μου. Σε αντίθεση με το ios το Android σου δίνει πραγματική ελευθερία και κανεις πράγματα που θέλουν πολύ παραπάνω χρόνο στο ios. Το ios σε πνίγει πραγματικά σε αντίθεση με το Android που είναι ένα πραγματικά ελεύθερο και έξυπνο λειτουργικό. Επίσης η Apple σε περιορίζει πολύ και στο τι θα πάρεις. Εβγαζε τόσα χρόνια τα άθλια bezellofona με 65% ratio παντοφλαρες και πέρσι έβγαλε το X με το τεράστιο μείον του notch που είναι σαν το σεμεδακι που είχαν παλιά οι γιαγιάδες στις τηλεοράσεις. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Χαχαχαχ. Λοιπόν, φέρε το κινητάκι σου, και το s9+ ακόμα  ( που δεν έχεις) να κάνουμε ένα απαλό speed test. Αν με φτάσεις σου χαρίζω το δικό μου. Μέσα; 😂 Κατηγορείς τα bezel, το ios και άλλα πόσα ενώ αγοράζεις ένα κάρο με πατάτες που σε 3 μήνες πέφτει 300+€ σε κάθε διαδικτυακό μαγαζί και μετά παρακαλούν να τα πουλήσουν στο insomnia για καραμέλες. Άσε μας αγόρι μου. Εσύ αγοράζεις κινητό για να βλέπεις την amoles οθόνη. Και όταν αρχίζει να κολλάει σα διάολος εσύ λες «μα εγώ έχω οθονάρα, μα εγώ έχω τέλειο λειτουργικό μα μα μα μα μα» και σπατάλησες 800+€ για flagship που έχει internals για τα σκυλιά. Αν ήθελα να αγοράσω οθόνη θα αγόραζα μια με 2.000€ για να την καμαρώνω σπίτι μου. Αν εσύ δεν έχεις θέμα με τα κολλήματα και απλά γουστάρεις οθόνη και μερικά tweaks στο λειτουργικό, μαγκιά σου. Εγώ δίνω 980€ και κρατάω κινητό χωρίς lag για 4 έτη. Εσύ κάτσε με τους snapdragon και τα 1382923881gb ram να με φτάσεις. 

Επεξ/σία από DimiPrap
  • Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, kirileman said:

Χώρισε η Λασκαράκη από το βλάχο;;;;

Είναι παλιά η είδηση γιατί στο μεταξύ ένα χρόνο μετά το lag αυξήθηκε και σταμάτησε να κάνει video demos... 😛 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DimiPrap είπε

Χαχαχαχ. Λοιπόν, φέρε το κινητάκι σου, και το s9+ ακόμα  ( που δεν έχεις) να κάνουμε ένα απαλό speed test. Αν με φτάσεις σου χαρίζω το δικό μου. Μέσα; 😂 Κατηγορείς τα bezel, το ios και άλλα πόσα ενώ αγοράζεις ένα κάρο με πατάτες που σε 3 μήνες πέφτει 300+€ σε κάθε διαδικτυακό μαγαζί και μετά παρακαλούν να τα πουλήσουν στο insomnia για καραμέλες. Άσε μας αγόρι μου. Εσύ αγοράζεις κινητό για να βλέπεις την amoles οθόνη. Και όταν αρχίζει να κολλάει σα διάολος εσύ λες «μα εγώ έχω οθονάρα, μα εγώ έχω τέλειο λειτουργικό μα μα μα μα μα» και σπατάλησες 800+€ για flagship που έχει internals για τα σκυλιά. Αν ήθελα να αγοράσω οθόνη θα αγόραζα μια με 2.000€ για να την καμαρώνω σπίτι μου. Αν εσύ δεν έχεις θέμα με τα κολλήματα και απλά γουστάρεις οθόνη και μερικά tweaks στο λειτουργικό, μαγκιά σου. Εγώ δίνω 980€ και κρατάω κινητό χωρίς lag για 4 έτη. Εσύ κάτσε με τους snapdragon και τα 1382923881gb ram να με φτάσεις. 

Ξέρεις πως μου ακούστηκε το μήνυμα σου φίλε έτσι. Σαν μπλα μπλα μπλα. Note 8 μαζί με note 3 έχω. Ακόμα δεν πέρασα custom στο 8 θέλει λίγο σκουντημα και θα με πάει στο νερό 5 χρόνια ακόμα. Στο μεταξύ η. apple έβαλε 4 χρόνια μετά 3gb ram μέχρι τότε τα reload στον safari πήγαιναν βολίδα. 

41 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ δεν βλέπω που είναι το κακό στο να θέλει κάποιος να σκαλίζει τη rom του και να ξεκλειδώνει διάφορες λειτουργίες τις οποίες ο κατασκευαστής δεν επιθυμούσε να είναι ενεργές (γιατί άραγε?). Για αυτές τις περιπτώσεις το Android είναι η καλύτερη περίπτωση!

Απλά εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο αυτές οι ενέργειες μιας και επιθυμώ διαφορετικά πράγματα από τις συσκευές μου. Δε λέω, ωραίοι οι πειραματισμοί και οι ατελείωτες ώρες ώστε να κάνεις κάτι να δουλέψει όπως το θέλεις, αλλά πλέον επιθυμώ να βγάζω απλά τις συσκευές μου από το κουτί και να λειτουργούν με τη μία όπως πρέπει κι όπως θέλω.

Βγαίνει νέο iphone? Το Βγάζω απο το κουτί, βάζω το apple id μου και μέχρι να φτιάξω έναν καφέ συνεχίζω τη δουλειά μου όπως την άφησα με το που έσβησα την παλιά συσκευή. Το ίδιο γίνεται αν χρειαστεί να αλλάξω και macbook, imac στη δουλειά, apple tv στο σπίτι κλπ κλπ. Έχω επιλέξει να χρησιμοποιώ ένα οικοσύστημα συσκευών και υπηρεσιών που μου προσφέρουν την εμπειρία που με ικανοποιεί. Σαφώς με ελλείψεις κατά καιρούς, αλλά είναι σημαντικά μικρότερες από τα πλεονεκτήματα που μου προσφέρουν. 

Οπότε όπως καταλαβαίνετε, το να βγάλει πρώτη η samsung μια super οθόνη, με αφήνει παγερά αδιάφορο μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω ξαφνικά μια συσκευή με διαφορετικό λειτουργικό από ότι οι υπόλοιπες που έχω στη δουλειά και στο σπίτι. Επειδή όμως ταυτόχρονα μερικές φορές ξυπνάει ο gadgetάκιας μέσα μου, παίρνω κάποιες συσκευές του ανταγωνισμού τις οποίες τις χρησιμοποιώ σαν ...συμπληρωματικές ή ...αναπληρωματικές (χωρίς μεγάλη επιτυχία μιας και σύντομα ανακαλύπτω πόσο πολύ πιο μπροστά είναι η εμπειρία χρήσης στις συσκευές της apple). :)

Τα έχουμε πει ρε συ και και συμφωνώ απόλυτα. Το Android είναι ελευθερία μου αρέσει όσο τίποτα και το σκάλισμα μια φορά το 4μηνο να βάλω μια rom. Χομπυ δηλαδή αλλά η καθημερινότητα μου με το κινητό είναι απίστευτη δεν ζητάω κάτι άλλο. Μια custom και στο 8 γιατί κάποια θεματακια υπάρχουν σαν stock TouchWiz που τα έχω λύσει εδώ και χρόνια στο 3.

44 λεπτά πριν, kirileman είπε

44 λεπτά πριν, kirileman είπε

Κοίτα με πια βγαίνει ο τσακαλος όμως τώρα 

tapatalk_1527767494671.jpeg

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ξέρεις πως μου ακούστηκε το μήνυμα σου φίλε έτσι. Σαν μπλα μπλα μπλα. Note 8 μαζί με note 3 έχω. Ακόμα δεν πέρασα custom στο 8 θέλει λίγο σκουντημα και θα με πάει στο νερό 5 χρόνια ακόμα. Στο μεταξύ η. apple έβαλε 4 χρόνια μετά 3gb ram μέχρι τότε τα reload στον safari πήγαιναν βολίδα. 

Τα έχουμε πει ρε συ και και συμφωνώ απόλυτα. Το Android είναι ελευθερία μου αρέσει όσο τίποτα και το σκάλισμα μια φορά το 4μηνο να βάλω μια rom. Χομπυ δηλαδή αλλά η καθημερινότητα μου με το κινητό είναι απίστευτη δεν ζητάω κάτι άλλο. Μια custom και στο 8 γιατί κάποια θεματακια υπάρχουν σαν stock TouchWiz που τα έχω λύσει εδώ και χρόνια στο 3.

Α Note 8 😊😂  Θα σου έλεγα να βρεθούμε να δούμε πόσο πετάει η κινητάρα σου αλλά θα σε παραπέμψω στα μυριάδες video στο youtube. Ηθικό δίδαγμα της ημέρας. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Snapdragon 835 και τα μυαλά στα κάγκελα. Καλή συνέχεια αγαπητέ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τι επιχείρημα είναι αυτό ότι η Apple έβαλε μετά από χρόνια 3gb ram; Εννοείται ότι θα αύξανε την ram αφού με το καιρό αυξάνουν οι απαιτήσεις. Μένει στάσιμη η Apple; Κακιά Apple που αρμέγεις τα πρόβατα είσαι η πηγή όλων των κακών, να κλείσεις κλπ. Προσθέτει χαρακτηριστικά που δεν είχε παλιότερα; Αρχίζουμε τις ειρωνείες.. Ωραία λογική... Ευτυχώς που στο Note 8 βάλανε 6 gb ram και μπορεί να τρέχει αξιοπρεπώς χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις custom rom για να τρέχει σωστά....

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimiPrap είπε

Μάλλον είσαι τόσο μεγάλο fanboy που δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν έχεις πραγματικά ιδέα από iOS μου φαίνεται. 

Ενώ εσύ είσαι ο ορισμός του αντικειμενικού καταναλωτή...:rolleyes:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekfox1 είπε

Έλα «αντικειμενικέ» κόψε το δούλεμα. Με αυτά που έγραψες στο άλλο θέμα και σε αυτό το μήνυμα, μια χαρά κόμπλεξ βγάζεις όποτε είσαι hater όσο και να φωνάζεις και να το παίζεις υπεράνω...

παρακαλω να μου πεις για ποιο λογο να εχω κομπλεξ για το μηλαρακι, δε μ απαντησες ουτε εσυ, ουτε ο drluffy ουτε τα αλλα φανακια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, VChris είπε

Ενώ εσύ είσαι ο ορισμός του αντικειμενικού καταναλωτή...:rolleyes:

Εγώ ξέρω τι αγοράζω με τα χρήματα που δουλεύω. Ξέρω πως ένα iphone θα μου βγάλει 4ετία χωρίς ψεγάδι και lags. Ξέρω τι os είναι το iOS τα υπέρ και τα κατά του. Ζύγισα και καταλήγω στα iphone. Ο ισχυρισμός σου είναι παντελώς αβάσιμος που λέμε εμείς στα Δικαστήρια..

Επεξ/σία από DimiPrap
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dancer είπε

παρακαλω να μου πεις για ποιο λογο να εχω κομπλεξ για το μηλαρακι, δε μ απαντησες ουτε εσυ, ουτε ο drluffy ουτε τα αλλα φανακια

Πρώτον, εγώ προσωπικά δεν είπα πουθενά ότι έχεις κόμπλεξ. Και σίγουρα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά σου. Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Δεύτερον, είχες έλλειψη στοιχείων και σοβαρών επιχειρημάτων. Εγώ σε παρέπεμπα συνέχεια σε financial reports και δεδομένα, κι εσύ επέμενες να μου μιλάς για κόντρες και καφενεία.

Και απ'ότι βλέπω, συνεχίζεις στο ίδιο χαμηλό επίπεδο με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Καλή συνέχεια.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Πρώτον, εγώ προσωπικά δεν είπα πουθενά ότι έχεις κόμπλεξ. Και σίγουρα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά σου. Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Δεύτερον, είχες έλλειψη στοιχείων και σοβαρών επιχειρημάτων. Εγώ σε παρέπεμπα συνέχεια σε financial reports και δεδομένα, κι εσύ επέμενες να μου μιλάς για κόντρες και καφενεία.

Και απ'ότι βλέπω, συνεχίζεις στο ίδιο χαμηλό επίπεδο με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Καλή συνέχεια.

ποιοι ειναι οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι? το να το παιζεις ιστορια χωρις να απαντας στα επιχειρηματα που σου αντιπαρεθεσα συνεχιζοντας και εσυ να λες τα δικα σου και γενικοτητες  δεν εχει καποιο νοημα, και ξεφτυλιζεσε τοσο εσυ οσο και οι υπολοιποι που προσπαθειτε να μας παρουσιασετε τα παντα ροδινα για το μηλαρακι, απλως επιτελους καταλαβετε το, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ...

σε αυτο το νημα υπαρχουν ομορφες αποψεις και τεκμηριωμενες και σιγουρα δεν ειναι μεσα η δικια σου, που απλως μιλας για ασχετα πραγματα χωρις να εχεις προσωπικη εμπειρια  οπως κανει η πλειονοτητα των ελληνων.

Δημοσ.

Ρε σεις μην ασχολειστε ,ο ενας πιστευει πως εχουν βρει τον φαρμακο για τον καρκινο και μας το κρυβουν και οι 2 ειναι πιτσιρικια τι τους γινεται δεν ξερουν ακομα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dancer είπε

το να το παιζεις ιστορια χωρις να απαντας στα επιχειρηματα που σου αντιπαρεθεσα συνεχιζοντας και εσυ να λες τα δικα σου και γενικοτητες 

σε αυτο το νημα υπαρχουν ομορφες αποψεις και τεκμηριωμενες και σιγουρα δεν ειναι μεσα η δικια σου, που απλως μιλας για ασχετα πραγματα χωρις να εχεις προσωπικη εμπειρια  οπως κανει η πλειονοτητα των ελληνων.

Αναφορικά τα επιχειρήματα που παρέθεσες ήταν μερικά αυθαίρετα νούμερα τιμών που φαντάστηκες, η κόντρα που υπάρχει μεταξύ fans στο insomnia, το αν έχουμε μετοχές στην Apple, κλπ.

Ξεκίνησες λέγοντας "γιατί να πουλιέται κάτι 1000 ευρώ όταν η πραγματική του αξία είναι 200". Καταρχήν έδωσες λάθος στοιχεία ως προς το κόστος υλικών το οποίο δεν είναι 200 ευρώ.

Εγώ σου είπα ποιο είναι το κόστος υλικών του iPhone X σύμφωνα με την IHS Markit ($370) και ανέφερα ότι υπάρχουν πολλά άλλα κόστη εκτός από την αξία των υλικών. Σε ρώτησα να μου πεις πόσο νομίζεις ότι θα έπρεπε να πουλιέται και ζήτησα να το στηρίξεις κάπου. Μου έδωσες κάποια τυχαία νούμερα χωρίς να παραθέσεις την οποιαδήποτε πηγή (ούτε καν για ποιες συσκευές μιλούσες) για να δούμε αν είναι αληθή. Άρα υποθέτω ότι τα κατέβασες από το μυαλό σου εκείνη την ώρα.

Μετά σε παρέπεμψα σε financial report της Apple για να καταλάβεις πόσα είναι τα έσοδα και πόσα τα έξοδα και άρα τι μένει στην επιχείρηση στο τέλος. Εσύ μου απάντησες ότι θα έπρεπε να ψάξω να δω "γιατί υπάρχει η κόντρα εδώ μέσα" και φυσικά αγνόησες αυτό που σου είπα.

Νομίζω ότι είναι ολοφάνερο ποιος μιλάει για άσχετα πράγματα και γενικότητες.

Άσε λοιπόν τις απόψεις των άλλων μελών και της πλειονότητας των Ελλήνων και κοίτα να τεκμηριώσεις τις δικές σου.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...