Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Atomic είπε

Με το mi A1 με 4/32 στα 150 και το 4/64 στα 175 με στοκ android και με τη καλή του κάμερα(ειδικά αν βάλεις και gcam) θα πάνε ακλαυτα αυτά τα νέα μοντέλα με 200 ευρώ για 2/16.....

Συγκρίνεις τιμές Κίνας με τιμές Ελλάδας. Άτοπο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το παραμύθι με την gcam βλέπω πάει παντού ε.

Βελτιώνει τη φωτογραφία της άθλιας κάμερας κάνοντας τη λιγότερο άθλια, δεν γίνεται ξαφνικά κάμερα ναυαρχίδας.

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.

Σαν κινητά ουτε ζέστη ουτε κρύο αν και για εμένα προσωπικά έχει τελειώσε η nokia σαν η παλιά κορυφαία φυλανδική εταιρία με τις ποιοτικές συσκευές που έβγαζε , το brand name δεν κάνει τίποτα απο μόνο του

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε καταλαβαίνω το λόγο του τόσο μεγάλου hate για την nokia, προσωπικά επειδή χρειάστηκα νεο τηλέφωνο καθώς το huawei p8 lite βγήκε off μετά από "ατύχημα" πήγα στα public να δώ για τηλέφωνο, οκ είδα και  xiaomi, με καλύτερα specs είδα επίσης και το huawei p10 lite, δεν μου έκαναν κάτι ειδικά το huawei λίγο meh...., αντίθετα έπεσα πάνω στο nokia 6 του 2017, ε με το που το έπιασα στα χέρια μου τελείωσε, μόνο το filing του αλουμινίου ήταν παραπάνω από αρκετό.....η οθόνη άψογη και το πήρα ούτε που με ένοιξαν τα παραπάνω specs ακόμη και σε χαμηλότερη τιμή..........

Αλλά δεν ξέρω αν θεωρείται απλή η χρήση που του κάνω, αλλά χρησιμοποιώ excel πολύ viber, διαγνωστικά αυτοκινήτου, navigators, chrome me 20 tabs, bsplayer, κατεβάζω όλα μου τα torrents, kodi 17.6, και δοκίμασα από games real racing 3, pubg mobile, modern combat 6, asphalt 8, nfs no limits και pes 2018, και παίζει άνετα χωρίς κολλήματα,

Τώρα αν το mi ή το lite βγάζουν 5 fps παραπάνω (προσωπικα.....) για να παίξω games έχω την 1080Ti στην 4Κ οθόνη μου, για κινητ'ο πάνω από 250€ δεν δίνω που να γυρίσει η γή ανάποδά εν' τουτοις το nokia σαν αγορά για εμένα είναι vfm και η κάμερα του ικανοποιητική, το τόσο hate δεν καταλαβαίνω....

Επεξ/σία από Qless
  • Like 3
Δημοσ.

Με το Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 στα 180 ευρω απο κανονικο μαγαζι (160 ευρω απο skroutz) σημερα και με τις τιμες να πεφτουν μεχρι να βγουν τα νεα μοντελα της Nokia αληθεια τωρα υπαρχει ερωτηματικο επειδη οντως ειναι πιο ομορφα τα Nokia?

Μεχρι να κυκλοφορησουν θα αγοραζεις το Xiaomi Redmi Note 5 στα 180 ευρω.

Δεν ειναι hate. Μου αρεσουν πραγματικα εξωτερικα σαν σχεδιαση και κατασκευη. Ειναι απο τα πιο ομορφα. ΑΛΛΑ δεν μπορω να αγνοήσω τα βασικα ηλεκτρονικά τους οπου ειναι μια κατηγορια πισω σε τιμή ομως μια κατηγορια πανω. Και ειναι πολυ κριμα αυτο. Value for money δεν τα λες σιγουρα.

Δημοσ.

Το μόνο που κρατάω είναι τα 4000mAh του 3.1. Αλλά και να μου το χάριζαν δεν αντικαθιστά με ενθουσιασμό, ως 2,5 ετών νεότερη τεχνολογία, το P9 lite που έχω.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, SPANK είπε

Σαν κινητά ουτε ζέστη ουτε κρύο αν και για εμένα προσωπικά έχει τελειώσε η nokia σαν η παλιά κορυφαία φυλανδική εταιρία με τις ποιοτικές συσκευές που έβγαζε , το brand name δεν κάνει τίποτα απο μόνο του

Δεν ξερω για τις συγκεκριμενες, αλλα περσι προπερσι οσες συσκευες εβγαλε ηταν πιο ποιοτικες σα κατασκευη απ οτιδηποτε αλλο εκει εξω. Η γρηγορη αναβαθμιση στο λογισμικο ειναι ωραιο μπονους

Προσωπικα εχω αρχισει να γλυκοκοιταω τη σειρα 6 για οταν θα αλλαξω κινητο, καθως χρειαζομαι την αντοχη, αν και με τοσο premium στις τιμες μαλλον θα παω σε μεταχειρα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μιληστε με γνωση για ΝΟΚΙΑ....

https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia

The company has had various industries in its 153-year history. It was founded as a pulp mill and had long been associated with rubber and cables, but since the 1990s focuses on large-scale telecommunications infrastructures, technology development, and licensing.[6] Nokia is a notable major contributor to the mobile telephony industry, having assisted in the development of the GSM, 3G and LTE standards (and currently in 5G), and is best known for having been the largest worldwide vendor of mobile phonesand smartphones for a period. After a partnership with Microsoft and market struggles, its mobile phone business was eventually bought by the former,[7][8]creating Microsoft Mobile as its successor in 2014.[9] After the sale, Nokia began to focus more extensively on its telecommunications infrastructure business and on the Internet of things, marked by the divestiture of its Heremapping division and the acquisition of Alcatel-Lucent. The company also entered virtual reality and digital health (the latter by purchasingWithings),[10][11] and is the owner of scientific research organization Bell Labs.[12] The Nokia brand has since returned to the mobile and smartphone market through a licensing arrangement with HMD Global.[13]

On 18 May 2016, Microsoft Mobile sold its Nokia-branded feature phone business to HMD Global, a new company founded by former Nokia executive Jean-Francois Baril, and an associated factory in Vietnam to Foxconn's FIH Mobile subsidiary. Nokia subsequently entered into a long-term licensing deal to make HMD the exclusive manufacturer of Nokia-branded phones and tablets outside Japan, operating in conjunction with Foxconn. The deal also granted HMD the right to essential patents and feature phone software. HMD subsequently announced the Android-based Nokia 6 smartphone in January 2017.[98][99] At Mobile World Congress, HMD additionally unveiled the Nokia 3 and Nokia 5 smartphones, as well as a re-imagining of Nokia's classic 3310 feature phone.[100][101] While Nokia has no investment in the company they do have some input in the new devices.

On 28 June 2016 Nokia demonstrated for the first time ever a 5G-ready network.[102] In February 2017 Nokia carried out a 5G connection in Oulu, Finland using the 5GTF standard, backed by Verizon, on Intel architecture-based equipment.[103]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...