jeandoumpier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, grs είπε Να σε ρωτήσω κάτι jeandoumpier. Ο επεξεργαστής Intel Core i3-6100 ( link στο τέλος), έχει ενσωματωμένα γραφικά ? Εγώ όπως είδα έχει, όμως όταν συνδέω καλώδιο HDMI στην μητρική αντί στην κάρτα γραφικών, δεν βγάζει σήμα. Τι πρέπει να κάνω για αυτό ? https://www.skroutz.gr/s/7546182/Intel-Core-i3-6100-Box.html Συνδέεις το καλώδιο στη θύρα της μητρικής ενώ υπάρχει κουμπωμενη κάρτα γραφικών; Αν ναι, τότε έχεις ρυθμισει από το bios να δίνεται προτεραιότητα στην ενσωματωμένη και όχι στην κάρτα;
grs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, jeandoumpier είπε Συνδέεις το καλώδιο στη θύρα της μητρικής ενώ υπάρχει κουμπωμενη κάρτα γραφικών; Αν ναι, τότε έχεις ρυθμισει από το bios να δίνεται προτεραιότητα στην ενσωματωμένη και όχι στην κάρτα; Έχω κουμπωμένη κάρτα γραφικών. Επίσης πάνω θα εννοείς μάλλον ότι δίνεται προτεραιότητα στην κάρτα και όχι στην ενσωματωμένη (αλλιώς δεν βγαίνει νόημα). Ξέρεις πως ρυθμίζω να πάρει προτεραιότητα από τα γραφικά του CPU?
jeandoumpier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, grs είπε Έχω κουμπωμένη κάρτα γραφικών. Επίσης πάνω θα εννοείς μάλλον ότι δίνεται προτεραιότητα στην κάρτα και όχι στην ενσωματωμένη (αλλιώς δεν βγαίνει νόημα). Ξέρεις πως ρυθμίζω να πάρει προτεραιότητα από τα γραφικά του CPU? Αυτό εννοώ, σε ρωτάω '' τότε έχεις ρυθμισει από το bios να δίνεται προτεραιότητα στην ενσωματωμένη και όχι στην κάρτα; ''. Άν δεν το έχεις κάνει, η επιλογή παραμένει στην κάρτα λογικά γι'αυτό δεν βλέπεις κάτι με τα ενσωματωμένα. Μπες στο bios στην επιλογή advanced έχει graphics configuration και εκεί επιλέγεις στο primary display είτε την ενσωματωμένη είτε την pci-e. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από jeandoumpier
grs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 9:25 ΠΜ, jeandoumpier είπε Αυτό εννοώ, σε ρωτάω '' τότε έχεις ρυθμισει από το bios να δίνεται προτεραιότητα στην ενσωματωμένη και όχι στην κάρτα; ''. Άν δεν το έχεις κάνει, η επιλογή παραμένει στην κάρτα λογικά γι'αυτό δεν βλέπεις κάτι με τα ενσωματωμένα. Μπες στο bios στην επιλογή advanced έχει graphics configuration και εκεί επιλέγεις στο primary display είτε την ενσωματωμένη είτε την pci-e. Έβαλα τα εξαρτήματα, σύνδεσα και όλα είναι μια χαρά (η προεπιλογή για έξοδο στη οθόνη ήταν από τον CPU)......ή μάλλον σχεδόν μια χαρά. Δεν μου συνδέεται στο internet. Θέλω να πω ότι ενώ του έχω βάλει το καλώδιο Ethernet, και είναι συνδεδεμένο κανονικά (ανάβουν και τα λαμπάκια που έχει δίπλα στην θύρα του Ethernet η μητρική) μου λέει ότι είμαι εκτός σύνδεσης. Προσπάθησα να κάνω τα γνωστά, δηλαδή εντιμετώπιση προβλημάτων κτλ., αλλά τίποτα. Ακόμα και όταν έκανα εγκατάσταση τα Windows και μου έλεγε επιλογή δικτύου (στην αρχή-αρχή) δεν μου αναγνώριζε κανένα, ενώ το είχα ήδη συνδεδεμένο το καλώδιο. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την μητρική, ή να τις δημιούργησα εγώ κάτι? (αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί ανάβει κανονικά ο υπολογιστής και όλα παίζουν κανονικά. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο)
jeandoumpier Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, grs είπε Κατέβασε το free driver booster , βάλε όλους τους drivers και από εκεί να δούμε μήπως είναι θέμα οδηγού και διορθωθεί.
grs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Κατέβασα και τους drivers, το έβαλα να τρέξει, όμως πάλι τα ίδια. Φαίνεται ότι απαιτεί και αυτό σύνδεση, γιατί σε κάποιο βήμα μου είπε, πως βρέθηκε κάποιο που λείπει, και όταν προσπάθησε να το κατεβάζει δεν είχει σύνδεση. Επίσης μου λέει κάτω δεξία που είναι το σήμα του Internet, αλλάγή από κανονική σύνδεση σε σύνδεση ογκοχρέωσης. Πήρα και τον ΟΤΕ αλλά δεν απάντησε ποτέ. Πάντως όποια άλλη συσκευή βάλω στο router είτε ασύρματα είτε ενσύρματα, μπαίνει κανονικά. Δεν πρέπει να φταίει το router. Με το PC κάτι τρέχει.
jeandoumpier Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Στις 16/6/2018 στις 3:17 ΜΜ, grs είπε Δοκίμασες εγκατάσταση των drivers από το cd της μητρικής;
grs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Στις 18/6/2018 στις 12:32 ΜΜ, jeandoumpier είπε Δοκίμασες εγκατάσταση των drivers από το cd της μητρικής; Εεε τελικά το βρήκα. Έλειπαν οι drivers, τους βρήκα από άλλο PC τους κατέβασα, τους εγκατέστησα και έπαιξαν. Όλα μια χαρά!! (sorry για την καθυστέρηση της απάντησης αλλά μου είχε κοπεί το internet λόγω καιρικών συνθηκών). Ευχαριστώ για την βοήθεια jeandoumpier Ωστόσο έχω κατά νου τώρα με ένα φιλαράκι να φτιάξουμε ένα PC αλλά για gaming κυρίως. Θα ψάξω για τα πράγματα και θα τα ανεβάσω εδώ. Αν μπορείς ρίξτους μια ματιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα