Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Δεν εχει λάθος και σωστο. Αν εχεις τα χρήματα και τα δινεις επιλεγεις βάσει γούστου. I know the feeling. 

Πολυ καλη επιλογή το Nokia 8 αλλα ειναι πολυ ασχημο imo, αν δεν σε νοιάζει η εμφάνιση θεωρώ πως ειναι καλυτερο απ ολα οσα προτάθηκαν. Βεβαια αν ειναι να πας ως την τιμη του μετα πας στο mi mix 2s και εκει το premium sense is real. (416€ νομιζω αυτη τη στιγμη και έχουμε φύγει 100€) 

Επειδή σε νιώθω αν δεν ήθελα να παω σε midrange:

Αν δεν ήθελα να φύγω απ τα 300 θα έπαιρνα το u ultra(γιατι μου την σπάνε τα 32 gb του lg ακομα και αν παιρνει sd) . 

Αν ηταν να φύγω θα έπαιρνα το mi mix 2s να το ευχαριστιομουν στο έπακρο. 

350€ κάνει το Nokia 8.

Όσο αν είναι άσχημο ή όχι αυτό πρέπει να το δει ο ίδιος.

Πάντως stock android,Snap 835,64gb αποθηκευτικό χώρο, σχεδόν αδιάβροχο (IP54)gorrila glass 5, ακουστικά που θέλει (3.5mm jack) παίρνει και sd και λογικά 2 χρόνια εγγύηση εε δεν τα λες και λίγα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, xgol είπε

Ωραια. Επομενως υπάρχει εγγύηση και ο μονος φοβος είναι ποσο θα διαρκέσει μια ενδεχομενη επισκευή καθως σίγουρα τα ανταλλακτικα θα εισάγονται. 

Δεν εχω 100% γνωση περι ανταλλακτικων και αν εισαγονται η οχι αλλα σιγουρα μιας και ειμαστε μικρη αγορα, αν εξαιρεσεις (λογικα) τη samsung, ολοι οι αλλοι κατασκευαστες εχουν απο ελαχιστον εως μηδενικο stock ανταλλακτικων στις εκαστοτε αντιπροσωπειες. Αρα imo δεν ειναι καθοριστικος παραγοντας για να κρινουμε το service. Συμφωνα με παρα πολυ ψαξιμο που εριξα παντως (φοβουμενος τη φημη μετα τα bootloop) το G6 εχει εξαιρετικο record αξιοπιστιας και ειναι ηδη 1 χρονο+ στην αγορα οποτε ειναι αξιοπιστο δειγμα. Το θεμα ειναι να παρεις το ελαχιστο δυνατο ρισκο προκειμενου να ΜΗΝ χρειαστεις την οποια εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Δεν εχω 100% γνωση περι ανταλλακτικων και αν εισαγονται η οχι αλλα σιγουρα μιας και ειμαστε μικρη αγορα, αν εξαιρεσεις (λογικα) τη samsung, ολοι οι αλλοι κατασκευαστες εχουν απο ελαχιστον εως μηδενικο stock ανταλλακτικων στις εκαστοτε αντιπροσωπειες. Αρα imo δεν ειναι καθοριστικος παραγοντας για να κρινουμε το service. Συμφωνα με παρα πολυ ψαξιμο που εριξα παντως (φοβουμενος τη φημη μετα τα bootloop) το G6 εχει εξαιρετικο record αξιοπιστιας και ειναι ηδη 1 χρονο+ στην αγορα οποτε ειναι αξιοπιστο δειγμα. Το θεμα ειναι να παρεις το ελαχιστο δυνατο ρισκο προκειμενου να ΜΗΝ χρειαστεις την οποια εγγυηση.

Εδώ έχεις δίκιο.

Όντως στο G6 δεν έχει αναφερθεί bootloop.

Δημοσ.

Σε ότι αφορα την τριαδα  u ultra, g6, mix 2,  ξερουμε το καλυτερο και το χειροτερο σε οθονη;  Αναλυση και ppi τα γνωρίζω.  Εννοω σε πραγματικη εμπειρια χρησης.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Σε ότι αφορα την τριαδα  u ultra, g6, mix 2,  ξερουμε το καλυτερο και το χειροτερο σε οθονη;  Αναλυση και ppi τα γνωρίζω.  Εννοω σε πραγματικη εμπειρια χρησης.

To mix2 νομιζω θα ειναι μισο κλικ κατω σαν εμπειρια οπως τα ειδα στην εκθεση. Ισως οφειλεται στο μικροτερο ppi, μπορει και οι ρυθμισεις του να το αδικουσαν. overall το g6 σε οθονη και πιστοτητα νομιζω ειναι πιο ομορφο, το mi mix εχει το συν της μεγαλυτερης και εντελως bezelless οθονης. Βεβαια σε αυτου του τυπου τις ερωτησεις ερχεται και η συμβουλη που σου εδωσα νωριτερα. Μπορει να σου πουμε 100 ατομα για το χ εναντι του ψ και βλεποντας τα απο κοντα να ερωτευτεις το ψ. Πηγαινε να τα δεις φιλε μου. 

PS δεν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει αλλα αν κατεληξες στα 3 αυτα, το g6 ειναι το μονο με IP68 πιστοποιηση για νερο και σκονες. Μια πληροφορια ακομα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iliemp είπε

Τώρα χάζευα το mi mix 2s . Απίθανο με τρομερή κάμερα για xiami, αλλά η τιμή του στα 500+ 

Toσο ειχε ξεκινηει και το mi mix 2,λογικα θα πεσει και αλλο...

Στην Κινα 440 εχει νομιζω τωρα

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, cloud13 είπε

. Βεβαια σε αυτου του τυπου τις ερωτησεις ερχεται και η συμβουλη που σου εδωσα νωριτερα. Μπορει να σου πουμε 100 ατομα για το χ εναντι του ψ και βλεποντας τα απο κοντα να ερωτευτεις το ψ. Πηγαινε να τα δεις φιλε μου. 

Οντως. Πχ σε αυτο το συγκριτικο αλλα αναμενεις σε σχεση με τα specs, αλλα βλεπεις, άλλη κριτική διαβάζεις και αλλα κρινεις μόνος σου. Πχ εγω δεν συμφωνω με το τελικο αποτελεσμα του συγκριτικου μιας και ναι μεν το S8 ειχε φωτεινοτητα, αλλα με εντελως ξεπλυμενα χρωματα χωρις αντιθεση ομως. 

Οπως σωστα ειπωθηκε ο καθενας κρινει μονος του με διαφορετικα κριτηρια

https://www.phonearena.com/news/Display-brightness-and-outdoor-visibility-comparison-Samsung-Galaxy-S8-vs-iPhone-7-vs-LG-G6-vs-Google-Pixel-vs-Sony-Xperia-XZs_id95827

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια δυστυχως, εδώ που βρίσκομαι τωρα είναι αδυνατο να τα δω όλα. Ειδικα u ultra, mix 2 δεν υπαρχει καμια περιπτωση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Παιδια δυστυχως, εδώ που βρίσκομαι τωρα είναι αδυνατο να τα δω όλα. Ειδικα u ultra, mix 2 δεν υπαρχει καμια περιπτωση. 

Τσεκαρε καμποσα βιντεο unboxing και review τοτε του καθενα για να τα δεις συγκριτικα με τις παλαμες και σε διαφορες συνθηκες φωτισμου κλπ. Παιζουν μπολικα για ολα. Δεν ειναι και πανακεια αλλα στη θεση σου θα παρεις εστω μια γευση για να βοηθηθεις στην αποφαση σου.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Πρώτο το G6 μετά το ulta και τέλος το mi mix 2

4 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Τσεκαρε καμποσα βιντεο unboxing και review τοτε του καθενα για να τα δεις συγκριτικα με τις παλαμες και σε διαφορες συνθηκες φωτισμου κλπ. Παιζουν μπολικα για ολα. Δεν ειναι και πανακεια αλλα στη θεση σου θα παρεις εστω μια γευση για να βοηθηθεις στην αποφαση σου.

Πίστεψέ με όσα βίντεο και να δει σαν το  να τα δει από κοντά ημέρα με την νύχτα.

Και ιδικά να τα πιάσει.

Δημοσ.

Με βοηθατε πολύ ουσιαστικα και σας ευχαριστω γι αυτό. Από πλευρας μεγέθους, δεν εχω κανενα θεμα. Εχω αρκετα εως πολύ μεγαλυτερο χερι από το μεσο ορο. Ακομα και το mi max 2 το χειρίζομαι με σχετικη ευκολια, οση ευκολια μπορει να υπαρχει σε κινητο 6.44 ιντσων. 

Και από reviews είμαι καλα προετοιμασμένος. Εχω ριξει μελετη πριν ανοιξω το θεμα. Επισης διαβασα και τα θεματα σε γνωστο γειτονικο φορουμ.  

Απλα μερικα πραγματα δε μπορουν να αποτυπωθουν σε ένα βιντεο. Όπως η πραγματικη απεικονιση της οθονης, η σπιρταδα της συσκευης κλπ.

Παω να καταληξω ότι το g6 είναι μια αρκετα safe επιλογή. Το mix είναι το κατι παραπανω σε σχεδιο και specs. Το ultra εχει τον πιο vfm χαρακτηρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πίστεψέ με όσα βίντεο και να δει σαν το  να τα δει από κοντά ημέρα με την νύχτα.

Και ιδικά να τα πιάσει.

Αυτο του ειπα βρε. Απλα αν δεν μπορει να τα δει για κανενα λογο μπορει μονο να καταφυγει σε βιντεο χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εχει καλυφθει κιολας.

34 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Παω να καταληξω ότι το g6 είναι μια αρκετα safe επιλογή. Το mix είναι το κατι παραπανω σε σχεδιο και specs. Το ultra εχει τον πιο vfm χαρακτηρα.

Παρε και τα 3 να παιζεις εναλλαξ μπαλιτσα να τους τρελανεις ολους :P

Επεξ/σία από cloud13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Παρε και τα 3 να παιζεις εναλλαξ μπαλιτσα να τους τρελανεις ολους :P

Εχω μπερδευτεί ρε. Τα θελω όλα. 😁😂🤣

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Εχω μπερδευτεί ρε. Τα θελω όλα. 😁😂🤣

Εγω θα πηγαινα στο ultra στη θεση σου. Μικροτερο κοστος και αφου δε σε πειραζει λογω παλαμης το μεγαλο μεγεθος δεν σε νοιαζει κιολας. Αν χτυπα ξυλο χρειαστει σερβις το βλεπεις. Αν θες πιο premium αισθηση χτυπα G6. To mi καλο και premium αλλα ανθεκτικοτητα δεν εχει ουτε καν κοντα στο lg.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...