Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 26ska είπε

https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4548,εγώ από εκεί το πήρα και έχει 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Επεσε αρκετα απο την πρωτομαγια που το πηρα εγω. Βεβαια δειχνει το ice χρωμα και στον τιτλο λεει Blue και κατι τετοια δεν τα συγχωρω αλλα τελος παντων :P

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει και το ice και το blue,αλλά η φωτογραφία είναι λάθος έχεις δίκιο.Ευχαριστημενος από τη συσκευή,από μπαταρία πως πάει;

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 26ska είπε

Έχει και το ice και το blue,αλλά η φωτογραφία είναι λάθος έχεις δίκιο.Ευχαριστημενος από τη συσκευή,από μπαταρία πως πάει;

Απο νυχτα εως νυχτα που θα το ξαναφορτισω θα εχω 20% τουλαχιστον. Μονιμα ανοιχτα τα δεδομενα και καμποση χρηση κυριως social οχι παιχνιδια. Λογικα με το oreo θα ειναι ακομα καλυτερα. Πολυ ευχαριστημενος σε ολα εκτος της εφαρμογης της καμερας που δε βολευει ουτε για selfie σημαδευοντας το κουμπακι με τεντωμενο χερι, αλλα και με τον ευργωνιο που τσιτωνει τα προσωπα και τα σωματα. Σημερα θα δοκιμασω και gcam. Σε καλο φως η κεντρικη καμερα παντως βγαζει φοβερες φωτο (χρησιμοποιω παντα το auto)

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια.  Οπως ειχα κι εγω στο μυαλο μου, βλεπω οτι μενουν πιο πισω τα redmi note 5  και mi note 3.

Αρα παμε με mi mix 2, g6 και βαζω και το u ultra σαν value for money.

H gcam στο g6 θελει ρουτ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Οχι αλλα το κακο ειναι οτι θες 2 εφαρμογεςαπο οσο ξερω μια για κεντρικη και σελφι και μαι για ευρυγωνια. Θα δοκιμασω την απλη να δω στο auto ποσο καλυτερα παει και αναλογως αν χρειαζομαι τον ευρυγωνιο παιζω απο την ''μαμα''

5 λεπτά πριν, mb1984 είπε

το u ultra σαν value for money

ξεκαθαρα vfm το htc με εγγυηση ομως που στελνεται Ιταλια και μεγεθος γκοτζιλα. Αυτα τα 2 ειναι και τα μονα (σοβαροτατα ομως) αρνητικα του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν δεν σε χάλασε κατι στις επιδόσεις του 625, μιας και δεν εχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις και δεν τρελαινεσαι για φωτογραφιες δεν βρίσκω λογο να μη πάρεις το rn5 που θα σου βγει φθηνότερο απ ολα. Έρχεται και με oreo, εχει την καλυτερη αυτονομια, το καλυτερο ui και τόσο xiaomi οσο και devs θα στηρίξουν. 

Δεν λεω οτι ειναι καλυτερο απο u ultra και g6, αλλα ειναι πιο vfm και σου δινει αυτα που ζητάς. 

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Ευχαριστω παιδια.  Οπως ειχα κι εγω στο μυαλο μου, βλεπω οτι μενουν πιο πισω τα redmi note 5  και mi note 3.

Αρα παμε με mi mix 2, g6 και βαζω και το u ultra σαν value for money.

Πώς και δεν κοιτάς το Nokia 8 που έχει και Stock Android.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αν δεν σε χάλασε κατι στις επιδόσεις του 625, μιας και δεν εχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις και δεν τρελαινεσαι για φωτογραφιες δεν βρίσκω λογο να μη πάρεις το rn5 που θα σου βγει φθηνότερο απ ολα. Έρχεται και με oreo, εχει την καλυτερη αυτονομια, το καλυτερο ui και τόσο xiaomi οσο και devs θα στηρίξουν. 

Δεν λεω οτι ειναι καλυτερο απο u ultra και g6, αλλα ειναι πιο vfm και σου δινει αυτα που ζητάς. 

Η πιο συνετη επιλογη ειναι αυτη που περιγραφεις. Η αληθεια ειναι ομως, οτι μου εχει λειψει κατι προς ναυαρχιδα. Ισως το προσεγγιζω λανθασμενα. Για αυτο και ζητησα γνωμες.

5 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πώς και δεν κοιτάς το Nokia 8 που έχει και Stock Android.

Ενδιαφερουσα προταση. Δεν το ειχα σκεφτει καθολου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Η πιο συνετη επιλογη ειναι αυτη που περιγραφεις. Η αληθεια ειναι ομως, οτι μου εχει λειψει κατι προς ναυαρχιδα. Ισως το προσεγγιζω λανθασμενα. Για αυτο και ζητησα γνωμες.

Οπως εχω ξανασυστησει και σε αλλους ενα τεραστιο κομματι της τελικης αγορας ειναι το real feel (ισως κανει τη διαφορα μια πρωην ναυαρχιδα με ενα φετινο midrange). Πρεπει οπωσδηποτε να τα πιασεις να τα περιεργαστεις και να δεις και τι σου κανει στο χερι ασχετως χαρακτηριστικων. Το nokia 8 το σουταρα σε αυτη τη διαδικασια εγω προσωπικα. Εσυ μπορει να το ερωτευτεις (ξεφευγει απο το μπατζετ σου και αυτο υποψιν). Συμβουλη μου ειναι αφου σε καλυπτουν 4-5 τηλεφωνα που συζητησαμε εδω να πας σε μια αλυσιδα να τα πιασεις απο κοντα οσα μπορεις να δεις και να αποφασισεις μετα.

Επεξ/σία από cloud13
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Δεν εχει λάθος και σωστο. Αν εχεις τα χρήματα και τα δινεις επιλεγεις βάσει γούστου. I know the feeling. 

Πολυ καλη επιλογή το Nokia 8 αλλα ειναι πολυ ασχημο imo, αν δεν σε νοιάζει η εμφάνιση θεωρώ πως ειναι καλυτερο απ ολα οσα προτάθηκαν. Βεβαια αν ειναι να πας ως την τιμη του μετα πας στο mi mix 2s και εκει το premium sense is real. (416€ νομιζω αυτη τη στιγμη και έχουμε φύγει 100€) 

Επειδή σε νιώθω αν δεν ήθελα να παω σε midrange:

Αν δεν ήθελα να φύγω απ τα 300 θα έπαιρνα το u ultra(γιατι μου την σπάνε τα 32 gb του lg ακομα και αν παιρνει sd) . 

Αν ηταν να φύγω θα έπαιρνα το mi mix 2s να το ευχαριστιομουν στο έπακρο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cloud13 είπε

Oπως τα λεει ο Τelis. Εχω και εγω το G6 και ενας απο τους λογους ειναι η επισημη 2ετης εγγυηση.Απλα δεν θα πας στα ακριβως 299 αλλα στον φτηνοτερο πωλητη που την προσφερει αρα λιγο παραπανω. Μη λεμε ανακριβειες. Η μπαταρια του με το 7 εβγαζε ανετα τη μερα, σημερα θα κατεβασω το Oreo που υποσχεται ακομα καλυτερη αυτονομια. Εργονομικα ειναι αψογο, ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη, στις καμερες (τουλαχιστον απο την εφαρμογη) εχω σοβαρα παραπονα ειδικα με κοντινο θεμα που χρησιμοποιω ευρυγωνιο (δειχνει να ''τραβαει'' τα προσωπα σαν να τα πλατιαζει). Δεν εχω δοκιμασει manual γιατι δεν το εχω πολυ αλλα θα δοκιμασω την gcam και πιστευω θα δω μεγαλη διαφορα. Η φορτιση ειναι ταχιστη και γενικα δεν το εχω μετανιωσει στον ενα μηνα που το εχω.

Το dual sim και 64αρι ειδικα παει αρκετα παραπανω απο την εκδοση των 299 που σκρουτζαρε ο φιλος οποτε δεν τον αφορα κιολας.

Ανταλλακτικα εισάγει η αντιπροσωπεια? Γιατί το μοντελο δεν το εισάγει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, xgol είπε

Ανταλλακτικα εισάγει η αντιπροσωπεια? Γιατί το μοντελο δεν το εισάγει. 

Δεν υπάρχει η LG στην Ελλάδα πλέον επίσημα για τα κινητά. Η procordia αναλαμβάνει τα ανταλλακτικά αρκεί να είναι ευρωπαϊκό μοντέλο και να υπάρχει η απόδειξη.  Και από το Πλαίσιο ή το Public να το αγοράσεις τα ίδια ισχύουν. 

Επεξ/σία από telis
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, telis είπε

Δεν υπάρχει η LG στην Ελλάδα πλέον επίσημα για τα κινητά. Η procordia αναλαμβάνει τα ανταλλακτικά αρκεί να είναι ευρωπαϊκό μοντέλο και να υπάρχει η απόδειξη.  Και από το Πλαίσιο ή το Public να το αγοράσεις τα ίδια ισχύουν. 

Ωραια. Επομενως υπάρχει εγγύηση και ο μονος φοβος είναι ποσο θα διαρκέσει μια ενδεχομενη επισκευή καθως σίγουρα τα ανταλλακτικα θα εισάγονται. 

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Δεν εχει λάθος και σωστο. Αν εχεις τα χρήματα και τα δινεις επιλεγεις βάσει γούστου. I know the feeling. 

Πολυ καλη επιλογή το Nokia 8 αλλα ειναι πολυ ασχημο imo, αν δεν σε νοιάζει η εμφάνιση θεωρώ πως ειναι καλυτερο απ ολα οσα προτάθηκαν. Βεβαια αν ειναι να πας ως την τιμη του μετα πας στο mi mix 2s και εκει το premium sense is real. (416€ νομιζω αυτη τη στιγμη και έχουμε φύγει 100€) 

Αν δεν ήθελα να φύγω απ τα 300 θα έπαιρνα το u ultra(γιατι μου την σπάνε τα 32 gb του lg ακομα και αν παιρνει sd) . 

Οχι, τοσο δε θα ανεβω σιγουρα. Δε θελω να δωσω 400 ευρω. Γιατι οχι τo mix 2 στα 310-320;  Μου κανει εντυπωση οτι πας μονοκουκι στο mix 2s.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Τώρα χάζευα το mi mix 2s . Απίθανο με τρομερή κάμερα για xiami, αλλά η τιμή του στα 500+ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...