Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Το ποσό που διαθέτουμε:  εως 300 αντε 320 τραβηγμενο
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): παρα πολυ browsing,πολυ youtube, viber,ιντερνετικο ραδιο, λιγο facebook και messenger. Κ ολες τις συγχρονες χρησεις.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 και πανω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι κατι περα απο τα αυτονοητα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Να ειναι καλες. Οχι σουπερ. Δεν τραβαω σοβαρα φωτογραφιες, απλα να μπορω να βγαλω και μια καλη.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Απλως θετικο.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δε με ενδιαφερει
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ειμαι ελαστικος αν και σιγουρα η 800αρα ειναι στα υπερ.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Και παλι ειναι στα θετικα αλλα βλεπω και κινα.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Με ενδιαφερει αρκετα αλλα θελω και επιδοσεις.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Παντου
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο

Λοιπον φιλοι μου, θα βαλω και μια καταταξη κριτηριων. Ταχυτητα>σταθεροτητα>αυτονομια>ποιοτητα κατασκευης.

Τελευταιο χρονο τον περασα με διαφορα xiaomi με sd625. Note 4, mi max 2. Πριν ειχα κυριως ναυαρχιδες. Lg g2, lg g3,nexus 6, mate 8.  Γρηγορα midranger οπως nexus 5x, honor 8. 

Τωρα ψαχνω κινητο μεχρι λιγο πανω απο 300 που θα μου κανει παρεα για καιρο. Εχω εντωπισει 5 συσκευες αλλα ειμαι ανοιχτος στα παντα. Η αγορα θα γινει αμεσα.

οι συσκευες που εχω σταμπαρει

-redmi note 5 απο κινα 

-mi note 3 απο κινα 260 ευρω

-htc u ultra απο ελλαδα 260 ευρω

-lg g6 απο ελλαδα  300

-mi mix 2 απο κινα  315

Παμε κι ο θεος βοηθος.

Επεξ/σία από mb1984
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Mi Mix 2

Το πιο ομορφο, το πιο μαζεμενο (μετα το G6), το πιο συγχρονο, καλυτερος επεξεργαστης, πληρης μπαντες, μεγαλη μπαταρια. Μονο η καμερα το Note 3 λειπει!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Γιατι το λες;

Δε το φερνει η επισημη αντιπροσωπία. Εκτος αν αλλαξε κατι, μεχρι προσφατως ολα τα g6 ηταν παραεισαγωγη και δεν τα καλυπτε η επισημη αντιπροσωπία αφου δεν τα εισήγαγε. 

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Mi Mix 2

Το πιο ομορφο, το πιο μαζεμενο (μετα το G6), το πιο συγχρονο, καλυτερος επεξεργαστης, πληρης μπαντες, μεγαλη μπαταρια. Μονο η καμερα το Note 3 λειπει!

Συμφωνω σε οσα λες. Καπως ετσι τα βλεπω κι εγω. Μαζι με την καμερα του note 3 θα προσθεσω και την 2ετη εγγυηση. Βεβαια, αν τα ειχε αυτά, θα εχει 500 και όχι 300 ευρω.

4 λεπτά πριν, xgol είπε

Δε το φερνει η επισημη αντιπροσωπία. 

Μου κανει εντυπωση γιατι σε όλα τα eshops που μπαινω, το βλεπω με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας.  Πρωτη φορα ακουω ότι δεν εχει επισημη εγγυηση. Αν ισχυει, το βγαζω απ τη λιστα. 

Παντως η lg δεν είναι περιπτωση xiaomi. Η infoquest είναι επίσημος διανομεας και όχι επίσημος αντιπρόσωπος. Αν ξερει καποιος φιλος να μας απαντησει σιγουρα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mb1984 είπε

Συμφωνω σε οσα λες. Καπως ετσι τα βλεπω κι εγω. Μαζι με την καμερα του note 3 θα προσθεσω και την 2ετη εγγυηση. Βεβαια, αν τα ειχε αυτά, θα εχει 500 και όχι 300 ευρω.

Μου κανει εντυπωση γιατι σε όλα τα eshops που μπαινω, το βλεπω με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας.  Πρωτη φορα ακουω ότι δεν εχει επισημη εγγυηση. Αν ισχυει, το βγαζω απ τη λιστα. 

Παντως η lg δεν είναι περιπτωση xiaomi. Η infoquest είναι επίσημος διανομεας και όχι επίσημος αντιπρόσωπος. Αν ξερει καποιος φιλος να μας απαντησει σιγουρα.

Πάρε ένα τηλέφωνο στο επίσημο σερβις της Lg να ρωτήσεις, για να μη σε πληροφορώ εσφαλμένα άθελά μου. Ωστόσο, απο τη στιγμή που δεν εισάγεται επίσημα το κινητό, σκέψου τι καθυστερήσεις είσαι διατεθειμένος να υποστείς αν δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και πρέπει να εισαχθούν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και πανω που ελπιζω ότι θα πει καποιος κανενα απ τις φθηνότερες επιλογες, οοοοοοοοοχι, το ακριβο. 😀😀😁😂

Πραγματι είναι αυτό που μ αρεσει περισσοτερο. Με δελεαζει όμως και η εγγυηση του ultra, μαζι με το καθαρο σκιν του αλλα με τρομαζει η αυτονομια του και το καπως πιο ξεπερασμενο σχεδιο.

Το g6 κανεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν ψαχνεις το πιο μαζεμενο κινητο τοτε εγω θα πηγαινα στο G6. Τα κανει ολα καλα (και φωτογραφια) στο πιο compact μεγεθος απο ολα. Δεν υστερει πουθενα στην πραγματικοτητα. Απλα δεν εχει το νεο επεξεργαστη. Οθονη καλη (απλα δεν ειναι OLED), φωτο καλη (οχι Note 3 αλλα εχει wide 2η), επεξεργαστης δυνατος, καρτα μνημης και δεν εχει βγαλει προβληματα. Μειον θα ελεγα η περιορισμενη αυτονομια μπαταριας σε σχεση με τα Xiaomi

Απο θεμα αντιπροσωπειων και εγγυησης θα προτιμησω τα 2 χρονια εγγυησης επιλεγμενων skroutzομαγαζων απο την εγγυηση αντιπροσωπειας με την οποια δεν ειχα καλη εμπειρια θα ελεγα. 

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μην λέτε πράγματα που δεν γνωρίζεται. 

Μια χαρά έχει επίσημη εγγύηση το ευρωπαϊκό lg g6. Διετής και την καλύπτει η Procordia. Εκεί πας αν έχεις πρόβλημα. 

Το έχω το g6 εδώ και λίγο καιρό. Πριν είχα το Xiaomi Note 4. Στο μόνο που υστερεί το g6 είναι η μπαταρία δίχως όμως να είναι κακό. Ίσα-ίσα είναι αξιοπρεπέστατο και παρόλο που το χρησιμοποιώ πολύ λόγω δουλείας την ημέρα την βγάζω. 

Σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό έως άριστο.   Και η φωτογραφική του είναι πραγματικά καλή. Στο manual κάνει παπάδες 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, xgol είπε

Δε το φερνει η επισημη αντιπροσωπία. Εκτος αν αλλαξε κατι, μεχρι προσφατως ολα τα g6 ηταν παραεισαγωγη και δεν τα καλυπτε η επισημη αντιπροσωπία αφου δεν τα εισήγαγε. 

Oπως τα λεει ο Τelis. Εχω και εγω το G6 και ενας απο τους λογους ειναι η επισημη 2ετης εγγυηση.Απλα δεν θα πας στα ακριβως 299 αλλα στον φτηνοτερο πωλητη που την προσφερει αρα λιγο παραπανω. Μη λεμε ανακριβειες. Η μπαταρια του με το 7 εβγαζε ανετα τη μερα, σημερα θα κατεβασω το Oreo που υποσχεται ακομα καλυτερη αυτονομια. Εργονομικα ειναι αψογο, ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη, στις καμερες (τουλαχιστον απο την εφαρμογη) εχω σοβαρα παραπονα ειδικα με κοντινο θεμα που χρησιμοποιω ευρυγωνιο (δειχνει να ''τραβαει'' τα προσωπα σαν να τα πλατιαζει). Δεν εχω δοκιμασει manual γιατι δεν το εχω πολυ αλλα θα δοκιμασω την gcam και πιστευω θα δω μεγαλη διαφορα. Η φορτιση ειναι ταχιστη και γενικα δεν το εχω μετανιωσει στον ενα μηνα που το εχω.

2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Η αντιπροσωπεία τις LG δεν καλύπτει το Dual.

Το dual sim και 64αρι ειδικα παει αρκετα παραπανω απο την εκδοση των 299 που σκρουτζαρε ο φιλος οποτε δεν τον αφορα κιολας.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...