captain gold Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας θελω να ρωτησω τι διαφορες εχουν οι καρτες ηχου Asus Essence STX II 7.1 και Asus Strix Raid DLX μεταξυ τους? πιστευετε οτι η Asus Essence STX II 7.1 εινε καλυτερη απο την Asus Strix Raid DLX σε ολους τους τομεις? τα DAC τους εινε διαφορετικα?? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από captain gold
Salvation81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Αν και δεν απεχουν πολυ οι 2 καρτες στα περισσοτερα η RAID "τρωει" την STX II 7.1 Το θεμα ειναι πως μαλλον διαφορα δεν παιζει να ακουσεις (εκτος αν εχεις κανενα σουπερ ντουπερ συστημα ηχειων που και παλι δυσκολο θα ειναι). Οπως και να εχει καθαρα σαν χαρακτηριστικα η RAID υπερτερει.
captain gold Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 γιατι η raid εινε καλυτερη απο την STX II 7.1??
Salvation81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Οπως αναφερα και πριν και στα μηνυματα σου σε θεμα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ η RAID υπερτερει. Παλι οπως ειπα ομως αυτο ΔΕΝ σημαινει πως θα ΑΚΟΥΣΕΙΣ διαφορα.
tkmn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στις 30/5/2018 στις 9:56 ΜΜ, Salvation81 είπε Οπως αναφερα και πριν και στα μηνυματα σου σε θεμα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ η RAID υπερτερει. Παλι οπως ειπα ομως αυτο ΔΕΝ σημαινει πως θα ΑΚΟΥΣΕΙΣ διαφορα. Εγω ειμαι ενα αλλο μελος, δεν με ξερεις δηλαδη. Γιατι η STX ειναι ακριβοτερη? Για τους ποιο πολλους εισοδους? Και ποιος ο λογος που η stx παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο και οχι απο την μητρικη? Απλα στο ιντερνετ εχω δει στα Ελληνικα και επεξηγηματικα οτι ειναι κορυφαια ηχου καρτα και απο την αλλη πανε μηνες που χω δει αυτα τα μηνυματα. Ολους αυτους τους μηνες ημουν σε πολυ μεγαλο διλλημα. Αμα ησουν εξηγημενο ατομο θα εκανες και συ ενα αρθρο σαν το pcsteam(https://www.pcsteps.gr/135184-παρουσίαση-κάρτα-ήχου-asus-xonar-essence-stx-ii/) η οποια να βαζει κατω αυτην την καρτα. Βεβαια εγω θελω να σκοτωσω εσενα διοτι εφαγα φλασια και σε ακουσα (lol). Θα μου ρθει σε μια εβδομαδα. Ευχομαι μαζι με αυτο που θα μου ρθει να μην μου ρθει και κανενα εγκεφαλικο. Βεβαιως βεβαιως, ας πουμε οτι εχεις δικιο. Θελω να αγορασω και κατι αλλο με συνδυασμο αυτην την καρτα. (επειδη τα θελω και για τραγουδι και για ηχογραφηση και για Game και γενικως τα παντα ολα, διοτι τρωω μελλοντικες φλασιες με το τι παραπανω θα ασχοληθω και δεν θα θελα αυτο που θα αγορασω, στο μελλον να με κανει να αγορασω κατι ποιο πανω, ειμαι του τυπου, τωρα η ποτε και οχι του τωρα και μετα). Το ηχοσυστημα αυτο?---->https://www.e-shop.gr/innovator-71-home-theatre-system-s71702-p-PER.502000 η κατι ποιο πανω? Και δεν εισαι υποχρεομενος να απαντησεις βεβαια, εχω και αλλη μια ερωτηση γιαυτος. Ποια η διαφορα του ξυλινου ηχοσυστηματος απο τα αλλα? Ενα καθαρο συστημα, χωρις στατικους ηχους, παρεμβολες η οτι αλλο χαζο γινεται το οποιο δεν εχω ανακαλυψει ακομα τα οποια ολα ειναι για pc. Ευχαριστω παντως.
Psyber Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ο λόγος για τον οποίο η xonar essence stx, χρειάζεται έξτρα καλώδιο τροφοδοσίας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει ενσωματωμένο πολύ δυνατό ενισχυτή ακουστικών. Ο ενισχυτής αυτός μπορεί να οδηγήσει, δύσκολα στην οδήγηση ακουστικά. για να καταλάβεις σχηματικά: εγώ είμαι κάτοχος της πρώτης stx, που είναι πολλά χρόνια στην αγορά. Όταν τη χρησιμοποιώ, ακούω περίπου στο 12 από τα 100, στη χαμηλότερη ρύθμιση gain (η κάρτα έχει τρία επίπεδα gain). Τώρα σε σύγκριση με τη raid, η stx είναι πιο πολύ για μουσική και ΔΕΝ βγάζει αναλογικά surround σημα. Αντίθετα η raid είναι πολυκάναλη και αυτό την κάνει καταλληλότερη για παιχνίδια και surround εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα