Προς το περιεχόμενο

World War 3 [Early Access][PC][2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ urban warfare για τα γούστα μου, και αρκετές "αστοχίες" (ο τύπος πηδάει με full εξάρτυση από 2.5m και δεν τρέχει κάστανο) και άλλα τέτοια BFοειδή (rpg στον πυργίσκο του άρματος το ξετινάζει).

Still, αν κόψει τις μισές από τις νέες τσατσαριές του BF και κρατά σωστό ρυθμό (κι όχι τη χαρά του κούνελου και του γατόπαρδου που έχει καταντήσει πια το αγαπημένο), ευπρόσδεκτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Πέτρος said:

Πολύ urban warfare για τα γούστα μου, και αρκετές "αστοχίες" (ο τύπος πηδάει με full εξάρτυση από 2.5m και δεν τρέχει κάστανο) και άλλα τέτοια BFοειδή (rpg στον πυργίσκο του άρματος το ξετινάζει).

Still, αν κόψει τις μισές από τις νέες τσατσαριές του BF και κρατά σωστό ρυθμό (κι όχι τη χαρά του κούνελου και του γατόπαρδου που έχει καταντήσει πια το αγαπημένο), ευπρόσδεκτο.

Όταν ήμουν στρατό, το να πηδάμε από 2.5 μέτρα με πλήρη εξάρτηση και μπέργκιν, ήταν μέρος της εκπαίδευσης, για να μάθουμε να πέφτουμε σωστά χωρίς να χτυπάμε. Οπότε δεν το θεωρώ υπερβολικό. Αντίθετα, κάτι άλματα στο BF από 3-4 μέτρα που προλάβαινες να ανοίξεις αλεξίπτωτο, ή γενικότερα το αλεξίπτωτο από ταράτσες κτηρίων κλπ, ήταν σαφώς μεγαλύτερη αστοχία.

Τώρα, για τα άρματα, αν πρόσεξες, έχουν 3-6 σημεία που μπορείς να καταστρέψεις και το καθένα αχρηστεύεται χωριστά. Πχ, μπορείς να χαλάσεις το .50 μόνο, ή τα optics του. Έτσι αχρηστεύεις ένα όπλο, όταν δε μπορείς να καταστρέψεις όλο το άρμα (no RPG)

Επεξ/σία από Zaytsev
  • Like 1
Δημοσ.

Βρε έχει πολλά καλά αυτό που είδα, απλά ανέφερα κι ένα δυο που κάπως μου έκατσαν.

Αυτά να είναι μόνο, και πάμε για μεγάλες στιγμές (επαναλαμβάνω πως παραπάνω με "ενοχλεί" το πολύ urban).

Δημοσ.
35 minutes ago, Πέτρος said:

Βρε έχει πολλά καλά αυτό που είδα, απλά ανέφερα κι ένα δυο που κάπως μου έκατσαν.

Αυτά να είναι μόνο, και πάμε για μεγάλες στιγμές (επαναλαμβάνω πως παραπάνω με "ενοχλεί" το πολύ urban).

Μην ξεχνάς δύο σημαντικά πράγματα:

1. Δεν είναι ούτε καν Alpha. Θα μπει σε "Early access" κάποια στιγμή το Φθινόπωρο, με Release date μέσα στο 2019.

2. Είδαμε μόνο μια πίστα. Θεωρώ ότι θα έχει κι άλλες, εκτός πόλης.

Το gun customization είναι από άλλο πλανήτη...

• Like 5
Δημοσ.

προς το παρόν έχουν δύο κατηγορίες χαρτών, urban (~1 sq.km) βασισμένους σε πραγματικές τοποθεσίες, και outdoors (forest, desert etc)

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Μην ξεχνάς δύο σημαντικά πράγματα:

1. Δεν είναι ούτε καν Alpha. Θα μπει σε "Early access" κάποια στιγμή το Φθινόπωρο, με Release date μέσα στο 2019.

Prototype φάση, pre-Alpha?! Το game είναι Alpha μην σου πω και BETA (its not but still) από την στιγμή που υπάρχουν σχεδόν όλα τα mechanics. :D Ok τα βαφτίζουν ότι θέλουν τον τελευταίο καιρό δηλαδή βγάζουν open-alpha και σε δυο μήνες κάνει release, but it aint right :D Just saying ;)

Πάντως χωρίς ίχνος destruction το game φαίνεται φτωχό, επίσης για όνομα του θεού ποτε επιτέλους θα κάνουν να μένουν τα πτώματα, πως θα νιώσεις ότι είσαι σε μάχη χωρίς destruction και πτώματα.?! Καλά για το ότι υπάρχει jump κουμπί δεν το ξεπερνάω. Πάντως επιμένω ότι θα πάει κρίμα το game με το EA που θέλουν να κάνουν.

Δημοσ.

Από κινητό και Opera μου έπαιξε. Δεν έκανε submit από Firefox & Edge.

Επειδή δεν έρχεται μήνυμα επιβεβαίωσης, κάντε μια "επανεγγραφή" κι αν σας βγάλει μήνυμα "[email protected] IS ALREADY SUBSCRIBED TO LIST WORLD WAR 3 BETA SIGNUP", τότε έχει περάσει.

Δημοσ.

Μόλις...

Soldiers! First phase of World War 3 technical test is preparing to take off!

For the lucky ones - please check your mailboxes where you will find the invitation along with your steam beta keys, schedule and access to closed forum.

For the less lucky - don't worry, this is only the first wave of tests and we'll increase the number of participants every week.

• Like 1
Δημοσ.

Μια που το BF-V έφαγε μεγάλο Χ από εμένα, μετά από κάποιες ώρες με την Beta, κυρίως για το σύστημα βελτίωσης των όπλων, αφού πχ το STG αν το ξεκλειδώσει κάποιος όλο, γίνεται laser, ελπίζω αυτό να βγει σύντομα και να είναι ανάλογο των προσδοκιών, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω, είναι η απουσία εναέριων οχημάτων, αλλά μικρό το κακό. Άλλωστε και στα BF είχαμε πίστες χωρίς αυτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...