Zaytsev Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 11 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Εγώ θα ήθελα να δω γιατί είναι καλύτερο από τα BF με λεπτομέρειες, παρά τα "έχω βαρεθεί τα BF, αυτό εδώ όμως είναι γαμάτο". Γιατί δε θα το πάρουν οι dfk & black... 🤣 Από επίσημη σελίδα τους: Quote Patch inbound in 20 minutes! - We'll also be compensating players for the delayed launch with some extra in-game credits!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zaytsev είπε Γιατί δε θα το πάρουν οι dfk & black... Ok, κατάλαβα.
newlynx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω ότι είναι πραγματικά άδικες οι κριτικές για ένα παιχνίδι που έχει λίγο περισσότερες από 24 ώρες που έχει κυκλοφορήσει και μάλιστα σε Early Access κατάσταση. 1
vassilis018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο σοφός λαός
Zaytsev Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 25 minutes ago, vassilis018 said: η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο σοφός λαός Σωστά. Μόνο που το πρόβλημα ξεκίνησε από εχθές το βράδυ.
vassilis018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 το θέμα είναι ότι 24ώρες μετά το παιχνίδι είναι unplayable
vassilis018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 από το release μήπως? πρώτα το ποστ για την καθυστέρηση, μετά σου βγάζει ένα ωραίο wallpaper connect to server... και η ζωή συνεχίζεται
Zaytsev Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 13 minutes ago, vassilis018 said: από το release μήπως? πρώτα το ποστ για την καθυστέρηση, μετά σου βγάζει ένα ωραίο wallpaper connect to server... και η ζωή συνεχίζεται Release??? Δεν νομίζω ότι γνωρίζεις τι αγόρασες (αν το έκανες κι αυτό και δεν παπαγαλίζεις απλά τι διαβάζεις). Δεν υπάρχει release. EARLY ACCESS είναι. Κι αν δεν ξέρεις τι σημαίνει, διάβασε: Quote What is Early Access? Get immediate access to games that are being developed with the community's involvement. These are games that evolve as you play them, as you give feedback, and as the developers update and add content. We like to think of games and game development as services that grow and evolve with the involvement of customers and the community. There have been a number of prominent titles that have embraced this model of development recently and found a lot of value in the process. We like to support and encourage developers who want to ship early, involve customers, and build lasting relationships that help everyone make better games. This is the way games should be made. How do I get involved? Check out the listing of Early Access titles currently on Steam, and look for something that strikes your interest. Then buy the game or, if its free, just start playing. And get involved; give feedback, participate in discussions, post screenshots, write guides. Developers have varying approaches, so it's a good idea to look at a store page before you jump into any game. You'll notice that announcements from developers show up on their store pages now, so you can get a snapshot of recent update or news directly from the source. What should I look for? First of all, look for games that are interesting, exciting, and that you want to play.Then, there are a couple things you should consider before making your purchase: What is the game like to play right now? When you buy an Early Access game, you should consider what the game is like to play right now. Look at the screenshots and videos to see what the game looks like in its current state. There are a lot of ways a game can go as it develops over time, so if you aren't excited to play the game in its current state, then hold off and wait until the next update--it shouldn't be far off. How often is this game getting updated? Take a look at the recent update announcements from the developer (shown on the store page for that game) to get a sense of how active the developer is. Does it look like that game is getting updated a lot? Are they valuable and interesting updates? Pricing of individual games may change over time Some developers will start by offering a discount for buying early while others will charge a premium, depending on their goals and the level of commitment and feedback they desire from Early Access customers. Τουλάχιστον αυτοί παραδέχονται ότι το development θα γίνει με εμάς, και χρεώνουν 25€ για αυτό. Κάποιες άλλες εταιρίες μεγαθήρια, με (υποτίθεται) εμπειρία ετών βγάζουν σκουπίδια που κάνουν ΜΗΝΕΣ να έρθουν σε ένα σωστό επίπδο πριν τα χαλάσουν πάλι. Όποιος λοιπόν δεν ήταν διατεθειμένος να πειραματιστεί με την early access, ας περίμενε το official release και τότε να παραπονεθεί. 1
newlynx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zaytsev είπε Και προσωπικά εύχομαι να μη γίνει, γιατί δε θέλω τον κόσμο που το αρέσει το BF όπως έχει καταντήσει, να μπει εδώ και να επηρεάσει το development. +1000
Zaytsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, black66.gr είπε Σε άλλα λόγια, το customization είναι φοβερό και μπορείς να κουβαλάς 2 όπλα ταυτόχρονα, αν το επιτρέπει το βάρος. Πχ εγώ έχω φορτώσει bolt action rifle μαζί με sub-machine gun αντί για πιστόλι. Πολύ βολικό για tet-a-tet καταστάσεις. Επίσης, από στολές, εξαρτήσεις, σήματα, κράνη, σημαίες, κλπ, μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, έχει πολλά, Spetsnanz, SAS, USMC, κα. Μπορείς να διαλέξεις την επίσημη στολή, ή να το παίξεις Ράμπο με τα μανίκια έξω και tattoo. Δεν πρόσεξα πως και τι ξεκλειδώνεις, δηλαδή, δεν έχει επιλογές που είναι κλειστές προς το παρόν. Δεν ξέρω αν αυτό είναι λόγω early access (πχ όλα διαθέσιμα για να τα μάθουμε) ή απλά δε φαίνεται τι θα ανοίξει παρακάτω. Δεν υπάρχει cross hair, κάνοντας το σημάδι χωρίς ADS, πιό ρεαλιστικό και απαιτητικό. Για όσους δε χρησιμοποιούν ADS, το pray θα είναι απαραίτητο με το spray 🤣 Χάρτες έχει 4Χ2 αυτή τη στιγμή, Berlin, Moscow, Warsaw κι άλλη μία σε 32 και 64 άτομα. Κυρίως πόλεις, αλλά με χαοτικά κτήρια, εμπορικά κέντρα, κλπ, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για flanking ή camping... Δεν έχει server browser προς το παρόν, αλλά μπορείς να παίξεις σε squads, αφού έχει το ίδιο σύστημα με το PUBG, όπου φτιάχνεις το squad σου στο μενού και μπαίνουν όλοι μαζί σε παιχνίδι. Στα αρνητικά, θέλει πολύ ώρα για να κάνει load ακόμα κι από τον SSD, όπως επίσης και να κάνει join. Θα έπρεπε να υπάρχει και δυνατότητα να βγεις, γιατί αν παίρνει ώρα το join, δε μπορείς να κάνεις τίποτα (πχ επιστροφή στο menu), παρά μόνο Task Manager και close application. Επίσης το ΤΤΚ είναι πολύ μικρό (και ρεαλιστικό), αλλά νομίζω θα είχε περισσότερο fan αν το αυξήσουν λίγο. @insaneblyat είδαμε και τα μεγάλα studios με την εμπειρία ετών, που βγήκε μια λίστα από 18 bugs που είχαν διορθωθεί στο BF1 και υπήρχαν στη beta του BF-V... Αυτό, για εμένα που είμαι software engineer, δείχνει παντελή έλειψη συντονισμού και οργάνωσης μέσα στις ομάδες των developers. 3
stratigos24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσά GB κατεβάζει το steam για αυτό το παιχνίδι;; (Όχι ποσα Gb είναι εγκατεστημένο) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από stratigos24
Zaytsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 10 minutes ago, stratigos24 said: Ποσά GB κατεβάζει το steam για αυτό το παιχνίδι;; (Όχι ποσα Gb είναι εγκατεστημένο) ~15GB από το Steam, ~42GB στο δίσκο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα