Προς το περιεχόμενο

World War 3 [Early Access][PC][2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Έχω φτάσει στο τελευταίο βήμα της αγοράς του από το steam.

Λέγοντας ''Πατώντας στο κουμπί παρακάτω για να συνεχίσετε, συμφωνείτε ότι η Valve σας παρέχει άμεση πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο από τη στιγμή που θα ολοκληρώσετε την αγορά σας, χωρίς να περιμένει την προθεσμία υπαναχώρησης των 14 ημερών. Συνεπώς, παραιτείστε ρητώς του δικαιώματός σας να ανακαλέσετε/ακυρώσετε αυτή την αγορά.'' 

Τι εννοεί;;

Ήθελα να ρωτήσω τί εννοεί με τα παραπάνω κόκκινα αλλά δεν το είχα γράψει σωστά. Το διόρθωσα με edit.

Από εκεί και πέρα, πάλι καλά, με κράτησε από το να πατήσω το κουμπί αγορά το παραπάνω και έτσι θα περιμένω να δω πως και πότε θα φτιάξει το πρόβλημα και γενικά πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Το έχουν σκίσει πάντως, έχει γεμίσει με αρνητικές στο steam, 2000 κοντά ψήφοι το έχουν χαντακώσει στο 5/10 και κατα βάση αρνητικές κριτικές.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως πολύ πίκρα, και δεν μπορώ να κάνω επιστροφή χρημάτων

Επεξ/σία από vassilis018
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Still better game than BF-V.

Γι'αυτό και εγώ μόλις πέσει κάτω από 10 γιούργια θα το τιμήσω.

5 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Το έχουν σκίσει πάντως, έχει γεμίσει με αρνητικές στο steam, 2000 κοντά ψήφοι το έχουν χαντακώσει στο 5/10 και κατα βάση αρνητικές κριτικές.

10 είπα πιο πάνω;;;;; Στα 5 και θα το σκεφτώ πολύ.

3 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

πάντως πολύ πίκρα, και δεν μπορώ να κάνω refound :P

Ούτε και με 5 λέμεεεεεε!!!!!

Δημοσ.

Παίδες, ηρεμίστε. Οι άνθρωποι είναι πάνω από το σύστημα και δουλεύουν Σάββατο για να το φτιάξουν. Δεν ξέρω ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα, αλλά θα φτιαχτεί.

Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για Early Access game, ούτε καν Beta δηλαδή. Κι για όποιο παιζάκι θέλει να κάνει συγκρίσεις με BF πχ, ας θυμηθούμε τα φιάσκα με BF3/BF1 και ειδικά το BF4.

Οι κριτικές στο Steam, ειδικά Day-1 είναι πληρωμένες ως επί το πλείστον, είναι γνωστά αυτά σε όλα τα μικρά studios. Περιμένετε να παίξει το παιχνίδι σωστά και θα κρίνετε μόνοι σας.

7 minutes ago, black66.gr said:

Γι'αυτό και εγώ μόλις πέσει κάτω από 10 γιούργια θα το τιμήσω.

10 είπα πιο πάνω;;;;; Στα 5 και θα το σκεφτώ πολύ.

Ούτε και με 5 λέμεεεεεε!!!!!

Δόξα το Θεό!

Δημοσ.

World War 3, Here we go.

Battlefield, Insurgency, Call of Duty, and Escape from Tarkov rolled into one. And it works.
Now if someone told me that I would be left with many more questions than answers. Now hold your breath because Ill explain. 

TL:DR Buy it, but it has some problems. But it's definitely worth your money in its current state.

Long review

I was very skeptical about World War 3. From what I was first looking at, it looked like a cheaper, low budget, Battlefield 4. KillStreaks?!?!?! Seriously?? But since Battlefield V was looking worse and worse from each LevelCap video, and I was getting tired of booting up the same BF4 maps every night, I knew I needed a change. I had also purchased Insurgency Sandstorm(being a big fan of the first game) and that had been entertaining me alot, giving me a much needed break from the Battlefield games. During the final wave of testing I was given a key by the developers and said,

"Alright here I go, prepare for an overhyped pile of ****" 

I booted the thing up? After a long loading screen I finally get myself into a game.

Im in love.

moar  -> https://steamcommunity.com/profiles/76561198069219772/recommended/674020/ 

θα εχω χρονο σε 7-8 μερες να δω τι λεει, λογικα θα εχει φτιαξει το θεμα με το login μεχρι τοτε 😛  

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Οι κριτικές στο Steam, ειδικά Day-1 είναι πληρωμένες ως επί το πλείστον, είναι γνωστά αυτά σε όλα τα μικρά studios.

:blink:

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Δεν το ήξερες ε...; Μαθαίνεις μεγαλώνοντας.

Ναι, νιώθω πάντα σοφότερος αφότου διαβάζω τα σχόλιά σου.

Επί του θέματος δε θα έδινα πολύ σημασία στα αρνητικά reviews που αναφέρονται στο προβλήματα σύνδεσης, αφού ελπίζω να λυθούν σύντομα. 
Δε μπορώ βέβαια να πιστέψω ότι αυτό το game θα έχει κάτι περισσότερο από ένα μικρό φανατικό κοινό, των οποίων ούτε αυτών μπορούν τα θετικά reviews να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Δημοσ.
5 minutes ago, dfk_7677 said:

Δε μπορώ βέβαια να πιστέψω ότι αυτό το game θα έχει κάτι περισσότερο από ένα μικρό φανατικό κοινό, των οποίων ούτε αυτών μπορούν τα θετικά reviews να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Αυτό ακριβώς θέλουμε. Ότι ήταν το BF πριν γίνει CoD για χάρη των εισπράξεων.

Για τους άλλους, εδώ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα ήθελα να δω γιατί είναι καλύτερο από τα BF με λεπτομέρειες, παρά τα "έχω βαρεθεί τα BF, αυτό εδώ όμως είναι γαμάτο".

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Αυτό ακριβώς θέλουμε. Ότι ήταν το BF πριν γίνει CoD για χάρη των εισπράξεων.

To BF δεν είχε ποτέ μικρό φανατικό κοινό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...