black66.gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 ΟΚ. Καλό φαίνεται, αλλά έχω μια απορία. Γιατί να δώσω και άλλα χρήματα από την στιγμή που έχω ήδη το BF3 και 4;;;;
Zaytsev Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 12 minutes ago, black66.gr said: ΟΚ. Καλό φαίνεται, αλλά έχω μια απορία. Γιατί να δώσω και άλλα χρήματα από την στιγμή που έχω ήδη το BF3 και 4;;;; Δίκιο. Φαντάζομαι ούτε το 4 πήρες, για τον ίδιο λόγο. Επίσης, μην πάρεις το V, γιατί είναι re-skin του 1...
black66.gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zaytsev είπε Δίκιο. Φαντάζομαι ούτε το 4 πήρες, για τον ίδιο λόγο. Επίσης, μην πάρεις το V, γιατί είναι re-skin του 1... Το 4 το πήρα γιατί πολύ απλά είναι Battlefield αλλά αυτό δεν είναι απλά re-skin. Copy είναι και μάλιστα πιστό. Σαν να λέμε replica ένα πράγμα δηλαδή. Αν φοράς γνήσιο aquamarine γιατί να πάρεις την replica των 200 ευρώ; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από black66.gr
Zaytsev Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 minute ago, black66.gr said: Μα αυτό δεν είναι απλά re-skin. Copy είναι και μάλιστα πιστό. Σαν να λέμε replica ένα πράγμα δηλαδή. To έχουν πει από την αρχή, ότι είναι παλιοί fans της σειράς BF και θέλουν να κάνουν ένα παιχνίδι όπως θα ήταν το BF αν δεν είχε ξεφύγει από την αρχική του μορφή, με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Ε, εγώ αυτό το παιχνίδι περιμένω. Θα είναι; Θα δούμε σύντομα. Έτσι δείχνει πάντως. Οι διαφορές θα είναι στους χάρτες, τα όπλα, την αληθοφάνεια, την ισορροποία, τις κλάσεις, τα gadgets, πράγματα που δε φαίνονται από εδώ. Εγώ ένα θετικό που παρατήρησα ήταν ότι τα άρματα καταστρέφονται επί μέρους. Πχ, σε ένα σημείο του καταστρέφει το gun-turret. Όταν δείχνει από μέσα, έχει ξεχωριστό health για διάφορα συστήματα. Σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής. Εγώ πχ ως sniper, δε μπορώ να κάνω κάτι για τα άρματα, όμως μπορώ να του καταστράψω το πολυβόλο, που είναι ζωτικό του σημείο. Αυτά κάνουν τη σωστή ισορροποία σε ένα παιχνίδι και έρχεται σε εφαρμογή το "πέτρα-ψαλίδι-χαρτί" που έλεγαν στο 1, που δεν είδαμε ποτέ. Πρώτες λεπτομέρειες: 1. Δε θα έχει κλάσεις. Ο καθένας θα μπορεί να διαλέξει όπλα και gadgets, αλλά θα έχει περιορισμό στο βάρος και θα επηρεάζει και την ταχύτητα του παίκτη 2. Minimap και πυξίδα 3. 6 σημεία στα άρματα για καταστροφή (weak points) 4. Squads 5. Friendly fire (no grenade spam) 6. Bullet penetration (πίσω από εσωτερικούς τοίχους, κλπ) Από όσο λέει, αύριο θα το δώσουν για να παίξουν στην έκθεση, οπότε θα μάθουμε περισσότερα 2
Zaytsev Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πω το κλασσικό "shut up and take my money", που δε θα είναι και πολλά όπως είπαν, περιμένουμε τιμή κάτω των 40€. Μου άρεσαν: Damage που βλέπεις αναλυτικά πως πέθανες Health regeneration αλλά σπασμένο σε 3, 0-33%, 34-66%, 67-100% Νο 3d spotting No repairs στα άρματα Περιορισμένο αριθμό βλημάτων στα άρματα Weather Γρήγορο ΤΤΚ Δε μου άρεσαν (φαινομενικά) Μικρό recoil Γρήγορο reload Δεν είδα damage στο περιβάλλον Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Zaytsev 2 1
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Για το recoil θα έχει να κάνει με το όπλο, για το συγκεκριμένο πρόσεξα ότι ο παίχτης βαράει μόνο σπαστά (όχι συνεχόμενα). Ίσως δλδ να έχει μεγάλο recoil, να είδε ότι αν αρχίσει κατά ριπάς δεν σκοτώνει ούτε ελέφαντα, και να το γύρισε στο πιο προσεκτικό. Γενικά είπανε ότι είναι «καμμενοι» όσον αφορά την ρεαλιστικότητα των όπλων, όποτε δεν νομίζω να τους διέφυγε το recoil. Για το περιβάλλον είπανε ότι το destruction είναι αρκετά περιορισμένο για να μην αλλάζει η δομή της πίστας. Ίσως κακομαθαμε από τα Bad Company / BF που μπορείς να τα ισοπεδώνεις όλα. Βέβαια θα είναι όντως περίεργο να μην μπορείς να καταστρέψεις πχ ένα εμπόδιο με βλήμα από τανκ... 2
newlynx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω και θα ζητήσω και εγώ πιο αργό reload και κάποιου είδους destruction. Νομίζω το παιχνίδι είναι σε καλό δρόμο....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Χαλαρά μέχρι να κάνει release το game η EA/DICE έχει βγάλει το BFWW3 Πάντως για game που απέχει πολύ από το release date φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Παντως στο άρματα βλέπω 6+ τύπους σφαιρών, ισχύει όντως αυτό στην πραγματικότητα; Στο bf συνήθως ήταν το primary (πχ κανόνι) και secondary (πχ machine gun)
Zaytsev Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 46 minutes ago, Athanasios2104 said: Παντως στο άρματα βλέπω 6+ τύπους σφαιρών, ισχύει όντως αυτό στην πραγματικότητα; Στο bf συνήθως ήταν το primary (πχ κανόνι) και secondary (πχ machine gun) To M1A2 Abrams, έχει 3 οπλικά συστήματα και το κυρίως πυροβόλο, παίρνει 4 διαφορετικούς τύπους βλημάτων. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. 1
Zaytsev Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Βλέπω Jets στο thumbnail, αλλά δεν τα βλέπω στο παιχνίδι. Εκτός αν δεν είναι έτοιμα κι έβαλαν χάρτη που δεν έχει.
dfk_7677 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Νομίζω ότι έχουν κάνει ήδη γνωστό ότι δε θα υπάρχουν playable jets/choppers. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα