geo1962 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Το μέχρι και σήμερα τροφοδοτικό μου: PEGASUS ATX-350 PT (EC) W/PFC, CE Μήκος: 150mm Βάθος: 140mm Ύψος: 86mm 230Vac 50-60Hz 5A +12v 15A +5V & +3,3V COMBINED 180w TOTAL OUTPUT 350w «Πηγαίνοντας» στο Corsair CX450 που προτείνεις, πέρα από τη δεδομένη ανώτερη ποιότητά του σε σχέση με τo παραπάνω αναφερόμενο, ποιας τάξεως (κατά προσέγγιση) πιστεύεις θα είναι μεγαλύτερη η ισχύς που θα μου προσφέρει; Με δεδομένο ότι το σύτημά μου σήμερα αποτελείται από: Μητρική ASROCK G31M-S (RAM έως 8GB) Mνήμη DDR2 2x2GB CPU Intel E7500 64bit Σκληρός WD 500GB, 7200 RPM, 3.5", SATA ΙΙ DVD Writer Samsung εάν προσθέσω έναν SSD 500GB, μια κάρτα γραφικών και «πάω» στα 8GB μνήμη RAM, το εν λόγω Corsair CX450 θα τα «σηκώσει»; Όπως έχω αναφέρει, το τροφοδοτικό στο κουτί μου, τοποθετείται στο επάνω μέρος. Βλέποντας το πώς είναι γραμμένο το λογότυπο της Corsair, αντιλαμβάνομαι πως όταν τοποθετηθεί στο κουτί θα διαβάζεται ανάποδα και ερωτώ (ίσως βλακωδώς), μήπως αυτό είναι ένδειξη πως το Corsair είναι για τοποθέτηση σε κουτιά όπου φέρουν το τροφοδοτικό στο κάτω τμήμα τους και δεν κάνει για το δικό μου; Τέλος, αξίζει να «πάω» στο modular; Πέρα από τα νοικοκυρεμένα καλώδια και τέτοιες τρίχες, τα βύσματα είναι σαφώς καλύτερα από τα κλασικά molex ή όχι;
geo1962 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά πείρα το «Corsair CX550M» και όλα καλά!!! Ενώ τώρα, όλα λειτουργούν άψογα στο σύστημά μου (έκανα format και δεν έχω επανεκκινήσεις), έχω να σας «μεταφέρω» τις εξής παρατηρήσεις: 1. Ώρες-ώρες, δεξιά και αριστερά της οθόνης –κάθετα, στο σημείο που εμφανίζονται οι μπάρες κύλισης– παρουσιάζεται κάτι σαν τρεμόπαιγμα να το πω; Κάτι σαν τρεμόσβημα; Αυτό συνέβαινε από τότε που είχαν ξεκινήσει τα «παρατράγουδα» με τις επανεκκινήσεις που αναφέρω παραπάνω και αναρωτιέμαι: Μήπως το τροφοδοτικό που αντικατέστησα, έχει «φάει» την ενσωματωμένη (στη μητρική) κάρτα γραφικών; Ή κάτι άλλο; 2. Τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας του συστήματος με το νέο τροφοδοτικό, έγινε μία (και μοναδική) αναγκαστική επανεκκίνηση, ενώ πριν ή μετά (δεν είμαι σίγουρος) από την επανεκκίνηση, πραγματοποιήθηκε και «πάγωμα» του ποντικιού! Σημειώστε, πως κατά το «πάγωμα» του ποντικιού, έκανα όλες τις λειτουργίες του, μέσω του πληκτρολογίου. 3. Ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας χρησιμοποιώ πάντα μια εικόνα GIF, η οποία φέρει διάσπαρτο κείμενο 12pt, χρώματος (περίπου) λευκό, σε μαύρο φόντο. Αφ’ ότου το σύστημα επανήλθε σε λειτουργία με το νέο τροφοδοτικό, το κείμενο της εικόνας αυτής (ως φόντο της επιφάνειας εργασίας) από τη μέση της οθόνης και πάνω, εμφανίζεται φλου (θαμπό). Συγχρόνως, στην επιφάνεια εργασίας (που κυριαρχεί το μαύρο χρώμα ως φόντο), οι τίτλοι των διάφορων αρχείων, φακέλων και συντομεύσεων που υπάρχουν, προβάλλονται κανονικότατα… Τέλος, όταν την ίδια εικόνα την ανοίγω με το πρόγραμμα προβολής εικόνων των Windows, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από geo1962
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα