adiallamc Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Έχω κάνει φορμάτ σε ένα toshiba laptop και ενώ πριν τα πλήκτρα f2 f3 και f9 f10 όταν τα πατούσες έκαναν τις ανάλογες λειτουργίες που αναγράφονται και πάνω στα πλήκτρα όπως μείωση και αύξηση της φωτεινότητας και της έντασης τώρα πρέπει να πατάω πρώτα το FN και μαζί τα σχετικά πλήκτρα που ανέφερα. Windows 8. Υπάρχει τρόπος να το κάνω όπως πριν να πατάω κατευθείαν το πλήκτρα χωρίς τη συνοδεία του FN;
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Από το bios ρυθμίζεται αυτό. Κάπου έχει ανάλογη επιλογή.
adiallamc Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Προσπάθησα λίγο και από το bios αλλά δεν τα κατάφερα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς να πάω. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Να σε βοηθήσουμε, κανένα πρόβλημα, αν μας έλεγες όμως και το ακριβές μοντέλο του laptop καλά θα ήταν. Το φορμάτ πως το έκανες; Τα λάπτοπ έχουν συνήθως σύστημα επαναφοράς που σε γυρίζουν στην αρχική κατάσταση όπως ήταν όταν το αγόρασες με όλους τους οδηγούς και τα προγράμματα. Αν το έκανες από δισκάκι, κακώς επέλεξες τα 8άρια. Τουλάχιστον ας έβαζες τα 8.1
adiallamc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 8.1 έχω. Το μοντέλο είναι Satellite L50-B-1NT
kormos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, adiallamc είπε 8.1 έχω. Το μοντέλο είναι Satellite L50-B-1NT Από Bios στην καρτέλα System Configuration \ Action Keys Mode \ Disable
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα