Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα φτιαξει το '11 ενα pc με τον i5 2500k αλλα τα τελευταία 2 χρονια το εχω ψιλοπαρατημενο και θελω σε λιγους μηνες να το κάνω ένα upgrade θα βαλω σιγουρα μια καρτα γραφικων, χρειάζεται να αλλάξω και επεξεργαστή ??

Δημοσ.

δε πιστεύω να μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εσένα να απαντήσει σε αυτό

δοκίμασε τον πρώτα να δεις πως πάει και πράτεις αναλόγως

για αρχή μπορείς να αναφέρεις ποια κάρτα γραφικών σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γιατί υπάρχει η πιθανότητα για bottleneck δηλαδή ο επεξεργαστής να τερματίζει με αποτέλεσμα η κάρτα γραφικών να μη μπορεί να αποδώσει στο βέλτιστο της

Δημοσ.

Νομίζω ότι κρατιέται ακόμα αν είναι κλοκαρισμένος. Εξαρτάται όμως και από τι παιχνίδια παίζεις και τι απαιτήσεις έχεις απο αυτά. Αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν έχει νόημα να τον αλλάξεις.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KiriosD είπε

δε πιστεύω να μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εσένα να απαντήσει σε αυτό

δοκίμασε τον πρώτα να δεις πως πάει και πράτεις αναλόγως

για αρχή μπορείς να αναφέρεις ποια κάρτα γραφικών σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γιατί υπάρχει η πιθανότητα για bottleneck δηλαδή ο επεξεργαστής να τερματίζει με αποτέλεσμα η κάρτα γραφικών να μη μπορεί να αποδώσει στο βέλτιστο της

evga 1050 ti η 1060 3gb

σε συγκριση με τον ryzen 7 2700 Θα δω μεγαλη διαφορα??

5 λεπτά πριν, antbyron είπε

Νομίζω ότι κρατιέται ακόμα αν είναι κλοκαρισμένος. Εξαρτάται όμως και από τι παιχνίδια παίζεις και τι απαιτήσεις έχεις απο αυτά. Αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν έχει νόημα να τον αλλάξεις.

θελω για 1080p gaming και ασχολουμαι και λιγο ερασιτεχνικά  με edit video και 3d animation.

Δημοσ.

ε νταξ με τον 2700 εννοειτε δεν εχει καμια σχεση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θες αλλαγη οπωσδηποτε..

παρε την καρτα σου και αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση γενικα μπορεις να πας σε κατι καλυτερο...

και αν μιλαμε για καινουργια ιδικα πηγαινε σε 1060 οχι 1050

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

ε νταξ με τον 2700 εννοειτε δεν εχει καμια σχεση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θες αλλαγη οπωσδηποτε..

παρε την καρτα σου και αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση γενικα μπορεις να πας σε κατι καλυτερο...

και αν μιλαμε για καινουργια ιδικα πηγαινε σε 1060 οχι 1050

Για τροφοδοτικό της EVGA 600w είναι κομπλέ; συνήθως εγώ παλιά έβαζα τα τελείως απλά με 30ε κ είχα κάψει μερικά 😋

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Για τροφοδοτικό της EVGA 600w είναι κομπλέ; συνήθως εγώ παλιά έβαζα τα τελείως απλά με 30ε κ είχα κάψει μερικά 😋

ε ναι μια χαρα μου ακουγεται αν θες μπες εδω και ρωτα για προτασεις αλλες..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...