Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ποιο κουτί έχετε να προτείνετε μέχρι 40 € (εκτός του Cougar MX330-X, που είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας, αν όχι το καλύτερο) ? Να είναι κανονικού μεγέθους (όχι mini itx και βλακείες), να έχει καλή διαχείριση καλωδίων, όπως και αρκετές (πάνω από 1) θέσεις για ανεμιστήρες. 

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για το χρόνο σας !!!

Δημοσ.

Εγώ θα έδινα 5€ παραπάνω για το Aero-300 σίγουρα 

Αν και δε το χω εγώ, έχω δει άλλους που το εχουν πάρει και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Μπορεί να μην εχει τεράστια διαφορά απο το mx330-x, αλλα κατα τη γνωμη μου είναι πολύ όμορφο, μονο και μόνο που έχει το τζαμι κάνει διάφορα. Επίσης το mx300 ίσως είναι λίγο θορυβώδες λόγω της πλαϊνής τρύπας για φαν...κατ τα άλλα είναι ίδια, μπόλικος χώρος και στα δύο, καλό airflow, καλη κατασκευή κτλπ 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, odystam είπε

Εγώ θα έδινα 5€ παραπάνω για το Aero-300 σίγουρα 

Αν και δε το χω εγώ, έχω δει άλλους που το εχουν πάρει και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Μπορεί να μην εχει τεράστια διαφορά απο το mx330-x, αλλα κατα τη γνωμη μου είναι πολύ όμορφο, μονο και μόνο που έχει το τζαμι κάνει διάφορα. Επίσης το mx300 ίσως είναι λίγο θορυβώδες λόγω της πλαϊνής τρύπας για φαν...κατ τα άλλα είναι ίδια, μπόλικος χώρος και στα δύο, καλό airflow, καλη κατασκευή κτλπ 

Αν και μου αρέσουν και τα 2 πολύ, μάλλον θα πάρω το κουτί της Cougar. Γιατί θα ζητήσω να μου τον συναρμολογήσουν στο κατάστημα τον υπολογιστή. Από εκεί θα πάρω και όλα τα βασικά εξαρτήματα. Μόνο την κάρτα δικτύου και τα περιφερειακά θα πάρω από αλλού.

Δημοσ.

Νταξει ψαγμένο σε βρίσκω, πολυ καλές επιλογές :P Αφού θες να το χτίσεις σε συγκεκριμένο μαγαζί πάρε το κουτί που θες, δε θα δεις τεράστια διαφορά με το aero... Αντε καλοδούλευτο 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, odystam είπε

Νταξει ψαγμένο σε βρίσκω, πολυ καλές επιλογές :P Αφού θες να το χτίσεις σε συγκεκριμένο μαγαζί πάρε το κουτί που θες, δε θα δεις τεράστια διαφορά με το aero... Αντε καλοδούλευτο 

Από το AskAdam θα τον πάρω. Δεν φαντάζομαι να με κλέψουν και να μου βάλουν πιο φτηνά εξαρτήματα ? Το λέω, γιατί δεν μένω Αθήνα. Οπότε, η διαδικασία επιστροφής θα είναι κόπος.

Δημοσ.

Αν και δε το γνωρίζω το askadam το ψαξα λίγο και είδα ότι ειναι μια χαρά μαγαζί. Κατά 99% δε θα έχεις θέμα, δε γίνεται να σου βάλουν πιο φθηνά πράγματα, εκτός αν κάνεις λάθος στη παραγγελία. Αν θες ρίξε μια ματιά και στο egod... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...