Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς αν έχει voip η Vodafone. Το ρούτερ που μου έχουν δώσει είναι voip... Αρα δεν θα μπορώ να πάρω ένα άλλο ρούτερ voip να βάλω γιατί αυτό που μου έχουν δώσει είναι χάλια... Θα είναι συμβατό το νέο ρούτερ  voip άμα πάρω;;; η θα το πάρω τσάμπα;;; 

Δημοσ.

αν μπορεί να σου δώσει τους κωδικούς για να μπουν στη νεα voip συσκευή δεν θα έχεις πρόβλημα.

Διαφορετικά μπορείς να σετάρεις το νεο μη voip modem κανονικά και να έχεις πάνω και αυτό που δίνει η εταιρία( τα συνδέεις με καλώδιο + κάποιες ρυθμίσεις) και με το ενα θα έχεις κανονικά ίντερνετ οπως το θες και με το αλλο ΜΟΝΟ τηλεφωνία.

Δυστυχώς εχω μείνει εκτός για λίγο καιρό και δεν θυμάμαι για να σε καθοδηγήσω περαιτέρω, ας απαντήσει κάποιος αλλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να το κάνω δλδ γέφυρα. Κωδικούς δεν μου έχουν δώσει. 

Επεξ/σία από antreasmg
Δημοσ.
20 hours ago, antreasmg said:

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς αν έχει voip η Vodafone. Το ρούτερ που μου έχουν δώσει είναι voip... Αρα δεν θα μπορώ να πάρω ένα άλλο ρούτερ voip να βάλω γιατί αυτό που μου έχουν δώσει είναι χάλια... Θα είναι συμβατό το νέο ρούτερ  voip άμα πάρω;;; η θα το πάρω τσάμπα;;; 

η vodafone ναι δινει voip με το zte 267 αν θυμαμαι σωστα.τους κωδικους δεν τους δινει ουτε ξερω αν θα σε αφησει να παιξεις pppoe passthrough ή bridge.οποτε αν δεν δινει κωδικους δεν μπορεις να βαλεις αλλο voip router.αν δεν γυρναει bridge και δεν παιζει και pppoepassthrough τοτε θα εχεις 2 nat αν βαλεις δευτερο Router πισω απο της vodafone και θα θελει διπλα Port forward.αν ειναι θεμα ασυρματου το προβλημα σου και δεν το θες το zte τοτε μπορεις απλα να παρεις ενα Access point dual band.

20 hours ago, Xristaras12 said:

αν μπορεί να σου δώσει τους κωδικούς για να μπουν στη νεα voip συσκευή δεν θα έχεις πρόβλημα.

Διαφορετικά μπορείς να σετάρεις το νεο μη voip modem κανονικά και να έχεις πάνω και αυτό που δίνει η εταιρία( τα συνδέεις με καλώδιο + κάποιες ρυθμίσεις) και με το ενα θα έχεις κανονικά ίντερνετ οπως το θες και με το αλλο ΜΟΝΟ τηλεφωνία.

Δυστυχώς εχω μείνει εκτός για λίγο καιρό και δεν θυμάμαι για να σε καθοδηγήσω περαιτέρω, ας απαντήσει κάποιος αλλος.

ο οτε σε αφηνει να βαλεις το speedport σαν wan πισω απο το δικο σου.η vodafone δεν ξερω αν το αφηνει να γινεται.και θελει καμποσες ρυθμισεις.για οτε τα εχει γραψει ο Jkoukos.

14 hours ago, antreasmg said:

Να το κάνω δλδ γέφυρα. Κωδικούς δεν μου έχουν δώσει. 

ναι στον οτε μπαινει μπροστα το δικο σου Modem/router και πισω απο αυτο το speedport σαν wan και σηκωνει τηλεφωνια.η μπροστα μπαινει το speedport και πισω βαζεις ενα δικο σου router και παιζει Pppoe passthrough.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...