Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν 4 μηνες την εν λογω οθόνη , μιας και η SONY θεωρείται σαν την mercedes των monitor..

Αρχικά , δεν σταμάτησε ποτέ να εμφανίζει σε ποιο hdmi βρίσκομαι. Και στο PS4 το κάνει, και έχω δοκιμάσει 3 HDMI - κυριολεκτικά.

Έχω το κύριο θέμα όμως, εμφάνισε κάποιες παχιές γκρίζες σκιές, σαν ΠΛΕΓΜΑ, σε σημείο που δείχνει πως έχει να κάνει με το Backlight.

Ήταν 3, τώρα γίναν 5-6, σαν δύχτι, απλά είναι μόνο κάθετες.. για την ώρα.

Επικοινώνησα με SONY, ήρθαν, την πήραν και ο πωλητής από εμπειρία μου λέει θα μου την αντικαταστήσουν με refurbished..

Περα από την γκαντεμιά να αποτύχει αυτό που αγόρασες , περα από το γεγονός πως μένεις μια-δυο-τρεις εβδομάδες χωρίς μονιτορ , πρέπει να πάρεις και ένα SERIAL NUMBER άγνωστης προελεύσεως δεδομένου πως δεν φτιάχνεται;

Είναι νορμαλ αυτή η αντιμετώπιση; 

Δημοσ.

Ειναι σαν αποδεικτικό ,γιατί τις στέλνουν εξωτερικό .Η sony δεν έχει κανονική αντιπροσωπεία πλέον στην Ελλάδα, έχει γραφείο διαμεσολάβισης

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά την αντικατέστησαν με καινούρια, σφραγισμένη με τις ζελατίνες (και καλά) είναι μια χαρά απλά με 2-3 κολημμένα ή "χτυπημένα" pixel σε ένα μικρό σημείο (πράγμα προτιμότερο από αυτό που είχα).

Ακόμα σπάω το κεφάλι μου , από που κρατάει η σκούφια αυτής, αλλά παραδόξως έμεινα ικανοποιημένος γιατί για αντικατάσταση έγινε και έγινε και ταχύρυθμα (εντός εβδομάδος).

Δημοσ.

Είναι πολύ περίεργο, είναι σαν χτύπημα.. αν γυρίσω πίσω σπίτι νομίζω μπορώ να το βγάλω φωτό που θα φαίνεται.. μαζεμένα 3-4 πιξελάκια.. ΟΧΙ κατάμαυρα, αλλά απλά κολημμένα γκρίζα.

Δεν ξέρω γιατί σας κάνει εντύπωση, περίμενα τα χειρότερα από κάτι που πιθανότατα είναι refurbished.. Πάντως, τονίζω, είμαι τόσο ήρεμος γιατί μπροστά σε αυτό που είχα, δεν είναι τίποτα.

Δεν θέλω να εκτροχιαστεί το θέμα γιατί με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά να αναφέρω πως οι σκιές που είχαν εμφανιστεί, μου είπαν από την ASTRA SERVICE πως προέρχονταν από "ΚΑΠΝΙΑ"
και όταν αμέσως ρώτησα "α, μιας και είμαι καπνιστής όπως δεν αγοράζω προϊόντα APPLE έτσι δεν θα αγοράζω και ΣΟΝΥ;" μου απάντησε πως εξυπηρετούν και SAMSUNG, Phillips και LG κτλπ κτλπ και ΟΛΕΣ οι τηλεοράσεις κάνουν γκρίζες γραμμές από πάνω προς τα κάτω, λόγω ΤΣΙΓΑΡΙΛΑΣ (επειδή έχει κενά το panel και εισέρχεται μέσα ο καπνός) και κανονικά δεν έπρεπε καν να μου την καλύψουν. Ήταν μια "καλή κίνηση απ' τη SONY για την ικανοποίηση μου" είπαν..

Την οθόνη την έχω 3-4 μήνες εν τω μεταξύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Είναι πολύ περίεργο, είναι σαν χτύπημα.. αν γυρίσω πίσω σπίτι νομίζω μπορώ να το βγάλω φωτό που θα φαίνεται.. μαζεμένα 3-4 πιξελάκια.. ΟΧΙ κατάμαυρα, αλλά απλά κολημμένα γκρίζα.

Δεν ξέρω γιατί σας κάνει εντύπωση, περίμενα τα χειρότερα από κάτι που πιθανότατα είναι refurbished.. Πάντως, τονίζω, είμαι τόσο ήρεμος γιατί μπροστά σε αυτό που είχα, δεν είναι τίποτα.

Δεν θέλω να εκτροχιαστεί το θέμα γιατί με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά να αναφέρω πως οι σκιές που είχαν εμφανιστεί, μου είπαν από την ASTRA SERVICE πως προέρχονταν από "ΚΑΠΝΙΑ"
και όταν αμέσως ρώτησα "α, μιας και είμαι καπνιστής όπως δεν αγοράζω προϊόντα APPLE έτσι δεν θα αγοράζω και ΣΟΝΥ;" μου απάντησε πως εξυπηρετούν και SAMSUNG, Phillips και LG κτλπ κτλπ και ΟΛΕΣ οι τηλεοράσεις κάνουν γκρίζες γραμμές από πάνω προς τα κάτω, λόγω ΤΣΙΓΑΡΙΛΑΣ (επειδή έχει κενά το panel και εισέρχεται μέσα ο καπνός) και κανονικά δεν έπρεπε καν να μου την καλύψουν. Ήταν μια "καλή κίνηση απ' τη SONY για την ικανοποίηση μου" είπαν..

Την οθόνη την έχω 3-4 μήνες εν τω μεταξύ.

Τι βρήκε να πει ο αθεόφοβος. Πραγματικά πως μπορεί να το σκέφτηκε. Βραβείο ευρηματικότητας. Εγω πάντως θα πήγαινα πίσω και αυτή και θα ζητούσα άλλη. Έχεις πληρώσει για ένα προϊόν. Δεν ατο χάρισαν. Τεσπα ότι εσυ νομίζεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ μαζί σου, το ζήτημα είναι πως δεν με βλέπω να μένω απόλυτα ικανοποιημένος με refurbished.. φοβάμαι μην μου στείλουν τίποτα χειρότερο, με κάνα clouding το οποίο δεν καλύπτεται κιόλας..

Υ.Γ.: Έχεις 666 μηνύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...