Acmilangr2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Το σύστημα μου αποτελείται απο έναν SSD και 2 HDD των 3TB ο κάθε ένας (TOSHIBA DT01ACA300) εδω και λίγες μέρες άκουγα έναν μικρό θόρυβο (κάτι σαν κρ κρ κρ) κάθε 3-4 δευτερόλεπτα. Σήμερα είπα να εντοπίσω απο που ακούγεται και ειναι απο τον 1 απο τους 2 σκληρούς.πιάνοντας τον την στιγμή που ακούγεται ο θόρυβος , αισθάνομαι μικρή δόνηση. Μόλις τον αποσύνδεσα σταματησε. -Ο θόρυβος ακούγεται ακόμα και όταν ο δίσκος είναι σε 0% usage -Η ταχύτητα κατα την εγγραφή νομίζω ειναι ίδια με τον άλλον που δεν βγάζει θόρυβο -Απο ένα πρόγραμμα μου εμφανίζει 100% Υγεία -Χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος μου φάνηκε σαν να έχω μικρά λαγκ στο fifa όταν παίζω Online όταν κανει τον θόρυβο. Αλλα και πάλι δεν ειμαι σίγουρος Τι γίνεται τελικά;τι κάνω; μήπως καλύτερα να πάει σκουπίδια; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 αυτό που ακούς θα μπορούσε να είναι κάποιο bad sector που έχει ο δίσκος και απλά έχει αντικατασταθεί απο τα υπόλοιπα εφεδρικά που διαθέτει. ΟΜΩΣ σίγουρα δεν σου έλεγε 100% υγεία. Είδες σωστά τους δισκους; με ποιο πρόγραμμα επισης; βάλε μια το hard disk sentinel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα