JimasGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα κινητό; Συμπλήρωσα την φόρμα. Ευχαριστώ πολύ. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-250€ μαξ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Messenger, Instagram, Facebook, Youtube ίσως και κάποιο παιχνιδάκι (όχι κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Πάνω από 5.2" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fingerprint scanner, θύρα ακουστικών και ραδιόφωνο αν γίνεται μας ενδιαφέρουν σοβαρά 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολύ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Επιθυμητό αλλά όχι και απαραίτητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Βολευόμαστε και με μια SIM αν είναι ανάγκη για καλή συσκευή 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι ιδιαίτερα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι iOS 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Πολύ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από παντού αλλά προτιμάμε Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούργιο (Πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα κινητό που δεν κολλάει αλλά και δεν βγάζει προβλήματα όπως bloatware σαν το 5Χ μου...)
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να κοιτάξεις το Xiaomi redmi note 5(5.99") που το έχουν οι επίσημοι διανομής στα 259€ το 4/64 ή το 3/32 στα 229€. Στο Σκρουτζ έχει διαφορά 10-15€ πιο κάτω αλλα δεν συμφέρει γιατί θα έχεις και 1 χρόνο εγγύηση ενώ στους διανομής 2 χρόνια από την Info Quest(αχρείαστα να είναι). Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από saruman123 1
26ska Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και γιατί οχι το lg g6,με 50 ευρώ παραπάνω για την σαφώς καλύτερη κάμερα;Και εγώ φίλε το nexus 5x είχα καμεραρα είχε,ευχαριστημενος ήμουνα πολύ με την συσκευή,αλλά τράβηξε ένα περιποιημένο bootloop και με ξενέρωσε παρόλο που μου το φτιάξανε άμεσα.Ετσι πήρα το redmi note 4 ως οικονομική συσκευή, ευχαριστήθηκα πρώτα από όλα την αυτονομία της μπαταρίας του που ήταν η μέρα με τη νύχτα με του 5x και την χορταστική οθόνη του παρόλο τα κάπως ξεπλυμενα χρώματα της.Το μεγάλο μείον σε σχέση με το 5x,ήταν η σαφώς υποδιεστερη κάμερα,η οποία τη μέρα βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες,αλλά το βράδυ είναι τραγικές.Σημερα μόλις αγόρασα το g6 και το έχω να φορτίζει.Κοιταγα και το redmi note 5,ωραία μεγάλη οθόνη,με ξεπλυμενα όμως χρώματα, μπαταρία τέρας σαν του note 4,η κάμερα καλύτερη από του 4,αλλά όχι από g6,που κατέληξα με ένα 50αρικι πάνω.Νομιζω ότι η κάμερα του g6 είναι πολύ κοντά με του 5x,που η αλήθεια είναι πως μας είχε καλομαθει,ειδικά αν σκεφτείς πόσο φθηνά κόστιζε το τηλέφωνο για την κάμερα που φόραγε.Αυτα από εμένα,ελπίζω να σε βοήθησα.Η μόνη αμφιβολία που έχω για το g6 είναι για την μπαταρία σε σχέση βέβαια με το note 4,που με είχε καλομαθει στο συγκεκριμένο σημείο,αλλά σίγουρα από την μπαταρία του 5x,θα είναι σαφώς ανώτερη.Το 5x είχε τραγική μπαταρία. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από 26ska 1
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 26ska είπε Και γιατί οχι το lg g6,με 50 ευρώ παραπάνω για την σαφώς καλύτερη κάμερα;Και εγώ φίλε το nexus 5x είχα καμεραρα είχε,ευχαριστημενος ήμουνα πολύ με την συσκευή,αλλά τράβηξε ένα περιποιημένο bootloop και με ξενέρωσε παρόλο που μου το φτιάξανε άμεσα.Ετσι πήρα το redmi note 4 ως οικονομική συσκευή, ευχαριστήθηκα πρώτα από όλα την αυτονομία της μπαταρίας του που ήταν η μέρα με τη νύχτα με του 5x και την χορταστική οθόνη του παρόλο τα κάπως ξεπλυμενα χρώματα της.Το μεγάλο μείον σε σχέση με το 5x,ήταν η σαφώς υποδιεστερη κάμερα,η οποία τη μέρα βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες,αλλά το βράδυ είναι τραγικές.Σημερα μόλις αγόρασα το g6 και το έχω να φορτίζει.Κοιταγα και το redmi note 5,ωραία μεγάλη οθόνη,με ξεπλυμενα όμως χρώματα, μπαταρία τέρας σαν του note 4,η κάμερα καλύτερη από του 4,αλλά όχι από g6,που κατέληξα με ένα 50αρικι πάνω.Νομιζω ότι η κάμερα του g6 είναι πολύ κοντά με του 5x,που η αλήθεια είναι πως μας είχε καλομαθει,ειδικά αν σκεφτείς πόσο φθηνά κόστιζε το τηλέφωνο για την κάμερα που φόραγε.Αυτα από εμένα,ελπίζω να σε βοήθησα.Η μόνη αμφιβολία που έχω για το g6 είναι για την μπαταρία σε σχέση βέβαια με το note 4,που με είχε καλομαθει στο συγκεκριμένο σημείο,αλλά σίγουρα από την μπαταρία του 5x,θα είναι σαφώς ανώτερη.Το 5x είχε τραγική μπαταρία. Καταρχήν γιατι να πάει στα 300€ από την στιγμή που δίνει max 250€.... Εγώ του είπα και τα δυο για να έχει να επιλέξει. Επίσης στα 300€ παίζει το Htc u ultra και από έξω το Mi note 3(χωρίς 800αρα)....με τα αρνητικά και τα θετικά τους. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από saruman123 1
26ska Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καταρχήν γιατι να πάει στα 300€ από την στιγμή που δίνει max 250€.... Εγώ του είπα και τα δυο για να έχει να επιλέξει. Επίσης στα 300€ παίζει το Htc u ultra και από έξω το Mi note 3(χωρίς 800αρα)....με τα αρνητικά και τα θετικά τους. Γιατί εξήγησα παραπάνω,αν πάει από το 5x στο note 5,θα φάει την ξενερα της ζωής του από άποψη κάμερας Επίσης το htc και το xiaomi δεν έχουν fm radio, για αυτό και εγώ τα προσπερασα.Το mi note 3 το κοίτα και εγώ αλλά είχε 3 πολύ σημαντικά μείον,αν πάθαινε κάτι έπρεπε να φύγει για Κίνα,δεν είχε ραδιόφωνο,που το θέλω οπωσδήποτε και δεν είχε και 800αρα.Καμερα ίσως είναι και καλύτερη από του g6 αλλά τα άλλα με κράτησαν μακριά. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από 26ska
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, 26ska είπε Γιατί εξήγησα παραπάνω,αν πάει από το 5x στο note 5,θα φάει την ξενερα της ζωής του από άποψη κάμερας Επίσης το htc και το xiaomi δεν έχουν fm radio, για αυτό και εγώ τα προσπερασα.Το mi note 3 το κοίτα και εγώ αλλά είχε 3 πολύ σημαντικά μείον,αν πάθαινε κάτι έπρεπε να φύγει για Κίνα,δεν είχε ραδιόφωνο,που το θέλω οπωσδήποτε και δεν είχε και 800αρα.Καμερα ίσως είναι και καλύτερη από του g6 αλλά τα άλλα με κράτησαν μακριά. Νομίζω δεν βλέπεις τι γράφω. Είπα με τα αρνητικά και τα θετικά τους. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι το G6 μην το κοιτάξει .
JimasGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, 26ska είπε Και γιατί οχι το lg g6,με 50 ευρώ παραπάνω για την σαφώς καλύτερη κάμερα;Και εγώ φίλε το nexus 5x είχα καμεραρα είχε,ευχαριστημενος ήμουνα πολύ με την συσκευή,αλλά τράβηξε ένα περιποιημένο bootloop και με ξενέρωσε παρόλο που μου το φτιάξανε άμεσα.Ετσι πήρα το redmi note 4 ως οικονομική συσκευή, ευχαριστήθηκα πρώτα από όλα την αυτονομία της μπαταρίας του που ήταν η μέρα με τη νύχτα με του 5x και την χορταστική οθόνη του παρόλο τα κάπως ξεπλυμενα χρώματα της.Το μεγάλο μείον σε σχέση με το 5x,ήταν η σαφώς υποδιεστερη κάμερα,η οποία τη μέρα βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες,αλλά το βράδυ είναι τραγικές.Σημερα μόλις αγόρασα το g6 και το έχω να φορτίζει.Κοιταγα και το redmi note 5,ωραία μεγάλη οθόνη,με ξεπλυμενα όμως χρώματα, μπαταρία τέρας σαν του note 4,η κάμερα καλύτερη από του 4,αλλά όχι από g6,που κατέληξα με ένα 50αρικι πάνω.Νομιζω ότι η κάμερα του g6 είναι πολύ κοντά με του 5x,που η αλήθεια είναι πως μας είχε καλομαθει,ειδικά αν σκεφτείς πόσο φθηνά κόστιζε το τηλέφωνο για την κάμερα που φόραγε.Αυτα από εμένα,ελπίζω να σε βοήθησα.Η μόνη αμφιβολία που έχω για το g6 είναι για την μπαταρία σε σχέση βέβαια με το note 4,που με είχε καλομαθει στο συγκεκριμένο σημείο,αλλά σίγουρα από την μπαταρία του 5x,θα είναι σαφώς ανώτερη.Το 5x είχε τραγική μπαταρία. Όπως τα λες, καμεραρα για τα λεφτα του, τραγικη μπαταρια σχετικα αλλα με ξενερωσε τοσο το bootloop του που ειπα δεν θα ξαναπαω σε LG. Ειδικα οταν ειχα παρει τηλεφωνο και μου το επαιζε ιστοριας ενας τυπας οτι απλα ετυχε και οτι δεν βγαζουν τετοια θεματα. Αν και δεν κολλαει ΠΟΤΕ προχθες εφαγε ενα κολλημα και εκανε επανεκινηση αλλα για κανα μισαωρο ειχε μεινει στο "ανοιγμα" και δεν εδειχνε να ανοιξει. Πατησα ολα τα κουμπια μαζι και ανοιξε... Δεν ξερω... Φοβαμαι να ξαναπαω σε LG... Ποια η γνωμη σας για το Huawei Mate 10 Lite?
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, JimasGR είπε Ποια η γνωμη σας για το Huawei Mate 10 Lite? Μέτρια συσκευή που δεν θα πάρει και αναβάθμιση. 2 ώρες πριν, 26ska είπε αν πάθαινε κάτι έπρεπε να φύγει για Κίνα Προσωπικά καλύτερα Κίνα ή σκρουτζαδικο με δική του εγγύηση και δικό του Service. Είδαμε και τις εδώ αντιπροσωπείες ..... εκτός τις Samsung. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από saruman123 2
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, JimasGR είπε και ποια ειναι αυτα τα αρνητικα του note 5; Τα είπαν( Fulgore)κατατοπιστικά εδώ Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από saruman123 1
26ska Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Νομίζω δεν βλέπεις τι γράφω. Είπα με τα αρνητικά και τα θετικά τους. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι το G6 μην το κοιτάξει . Μα δεν σου είπα τίποτα ρε saruman,μια χαρά βλέπω τι γράφω.Μην αρπαζεσαι,εγώ ήμουν στην ίδια φάση με τον ts και λέω τη γνώμη μου απλά.Επισης γιατί να μην κοιτάξει το g6 με βάση αυτά που ζητάει; 1 ώρα πριν, JimasGR είπε Όπως τα λες, καμεραρα για τα λεφτα του, τραγικη μπαταρια σχετικα αλλα με ξενερωσε τοσο το bootloop του που ειπα δεν θα ξαναπαω σε LG. Ειδικα οταν ειχα παρει τηλεφωνο και μου το επαιζε ιστοριας ενας τυπας οτι απλα ετυχε και οτι δεν βγαζουν τετοια θεματα. Αν και δεν κολλαει ΠΟΤΕ προχθες εφαγε ενα κολλημα και εκανε επανεκινηση αλλα για κανα μισαωρο ειχε μεινει στο "ανοιγμα" και δεν εδειχνε να ανοιξει. Πατησα ολα τα κουμπια μαζι και ανοιξε... Δεν ξερω... Φοβαμαι να ξαναπαω σε LG... Ποια η γνωμη σας για το Huawei Mate 10 Lite? Πάντως το g6 είναι μακριά από τέτοια προβλήματα. 1
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, 26ska είπε Μα δεν σου είπα τίποτα ρε saruman,μια χαρά βλέπω τι γράφω.Μην αρπαζεσαι,εγώ ήμουν στην ίδια φάση με τον ts και λέω τη γνώμη μου απλά.Επισης γιατί να μην κοιτάξει το g6 με βάση αυτά που ζητάει; Πάντως το g6 είναι μακριά από τέτοια προβλήματα. Δεν αρπάζομαι,απλός δεν μπορώ να καταλάβω που μερική ενώ έχουν πάρει ένα κινητό προσπαθούν να το προωθήσουν . Την δικιά μου άποψη την είπα. Εσύ την είπες. Τώρα ας δει ο ts ....
26ska Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν αρπάζομαι,απλός δεν μπορώ να καταλάβω που μερική ενώ έχουν πάρει ένα κινητό προσπαθούν να το προωθήσουν . Την δικιά μου άποψη την είπα. Εσύ την είπες. Τώρα ας δει ο ts .... Βρε saruman,δεν προσπαθώ να προωθήσω τίποτα.Οπως ανέφερα και παραπάνω,είχα το ίδιο κινητό με τον ts και τα ίδια θέλω και μετά πήγα στο redmi note 4 και ανέλυσα τι μου άρεσε και τι με απογοήτευσε και τελικά το έδωσα.Ακολουθησα την ίδια διαδρομή,δεν έχω καμία ανασφάλεια να λέω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή,για να νιώθω ικανοποίηση.
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, 26ska είπε Βρε saruman,δεν προσπαθώ να προωθήσω τίποτα.Οπως ανέφερα και παραπάνω,είχα το ίδιο κινητό με τον ts και τα ίδια θέλω και μετά πήγα στο redmi note 4 και ανέλυσα τι μου άρεσε και τι με απογοήτευσε και τελικά το έδωσα.Ακολουθησα την ίδια διαδρομή,δεν έχω καμία ανασφάλεια να λέω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή,για να νιώθω ικανοποίηση. Μα γιατί θίχτηκες...εγώ δεν ανέφερα το όνομα σου. Εξάλλου δεν ξέρω τι έχεις πάρει ή τι είχες πριν. Θα "πατήσω" στο ότι έχει βάλει max 250€ για να μην το κουράσουμε το θέμα. Είπαμε η επιλογή είναι του ts.
26ska Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Από πάνω έχω γράψει ολόκληρο σεντονι τι έχω πάρει καί τι είχα πριν.Επισης ο ts ανάφερε ως σημαντικό το radio fm,που αυτά που προτείνεις δεν εχουν.Αnyway,εγώ την άποψη μου είπα,δεν μπήκα να αντιπαρατεθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα