SeNNinhA Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Θέλω ενα καλο tempered glass για iPhone 7. Και οταν λέω tempered GLASS το εννοω απολυτα και δεν εννοω κατι πλαστικοποιημενες προστασιες που κολλαει το χερι σου πανω τους και σου κοβουν σχεδον την μιση φωτεινοτητα! Δεν με ενδιαφερει το παχος και το βαρος. Θελω αισθηση και οπτικη ποιοτητα. Thanks
mistr4l Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 https://rhinoshield.io/ Δεν έχω δοκιμάσει το tempered glass, έχω όμως τόσο το crushguard όσο και τα screen and back protectors (χοντρές ζελατίνες, δες videos και θα καταλάβεις) σε iphone 6 καθώς και σε 5s / se. Αρκεί ν' αναφέρω πως για εμένα η αναζήτηση για προστασίες και θήκες έχει σταματήσει απ'όταν έμαθα την rhinoshield πριν κάποια χρόνια. Πλέον αγοράζω με κλειστά μάτια. Λίγο τσιμπημένες τιμές αλλά αξίζουν με το παραπάνω. Υποθέτω πως το tempered glass θα είναι το ίδιο καλό. Κάνε ένα search.
SeNNinhA Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δεν φοραω tempered glass γενικως. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα aluminum cases της Element που επιαναν μονο περιμετρικα. Δεν βρηκα για το 7 κατι να μου αρεσει και είπα στο μεταξυ να δοκιμασω κατι απλο με επιπλεον tempered glass. Δεν θελω ομως την αισθηση πλαστικουρας στο χερι μου. Θελω αισθηση glass. Τα Anker ειναι ΟΚ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα