Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά μάγκες 

Ώρα για νέο σύστημα 

Ποσό που διαθέτουμε :1000

Χρήση υπολογιστή :gaming νέα παιχνίδια σε fhd 60fps high graphics 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:oxi

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.όχι έχω μια σαμσουνγκ fhd 60hz καθαρά 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι έχω τα πάντα επίσης και δεύτερο σκληρό 2τβ επιπλέον 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θεσσαλονίκη. Αποφάσισα να το αγοράσω από viisonstudio. Με τα μεταφορικά skroutz  λογικά θα μου βγει γύρω στο 25-35 πιο ακριβά. Άρα προτιμώ να είναι λίγο παραπάνω αλλά να έχω το κατάστημα δίπλα για τυχόν αλλαγές κτλ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?προσοχή όπως είπα όλα άπο vision εκτός από Gpu που θα αγοραστεί έξτρα είτε σκρυτζ είτε αμαζον

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?κατάστημα 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι

Παρατηρήσεις απορίες 

Δεν είμαι πολύ του οβερκλοκ 

Σκέφτομαι

ένα με cpu i5 8400 διαβάζω είναι τοπ για μη οβερκλοκ μπατζετ φάση 

Ραμ μια 8ρα 

PSU θα φτάσουν τα 550?αν ναι έλεγα το cx 550 corsair 

Κουτί κάποιο γύρω στα 50 εμφάνιση αδιάφορη απλά κάλο μέγεθος και 3 φουρφουρια μάλλον λόγω σκρουτζ λέω να πάω στο aerocool 800 που το έχουν αγοράσει πάντες 

Δβδ θέλω σίγουρα ένα πάμφθηνο εσωτερικό 

Ψύκτρα επεξεργαστή να βάλω??? Δεν κάνω κλοκ αλλά θα παίζω βαριά και αρκετή ώρα 

Mobo μια z370 λογικά τη πιο φθηνή gigabyte 

Σκληρο αυστηρά τον samsung evo 

Και κάρτα όπως είπα αγορά ανεξάρτητη την gigabyte 1060 3gb μου βγαίνει περίπου 245 ίσως από νετ την βρω και πιο φθηνά. Λέτε να πάω σε καμία άλλη 

Δημοσ.

Γεια χαρά. Εδώ είσαι:

lvUvUBF.jpg

https://www.skroutz.gr/s/9929191/Gigabyte-GeForce-GTX-1060-6GB-GV-N1060D5-6GD-rev-2-0.html

Προτίμησα τον tray 8400 για να μπει και μια αξιοπρεπής ψύκτρα. Αλλά και η stock του box 8400 επαρκής είναι, σε περίπτωση που αργούν να φέρουν τον tray. Αν κάποια κομμάτια αργούν πολύ να τα διαθέσουν εδώ είμαστε.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μαν κάποιες απορίες 

1)Για πιο λόγο μου βάζεις το ζαλμαν αντί του αεροκοολ?? Καταρχήν μπροστά δεν βλέπω κενό για dvd έχει απο πάνω?? 

Αισθητικά είναι πιο όμορφο αλλά στην περίπτωση μού δεν παιζει τόσους ρολο. Υπάρχει άλλο λόγος να το προτιμήσω? Ποιότητα κατασκευής?? Καλύτερη προστασία σε σκόνη αιρφλοου η κάτι άλλο?? . Επίσης το αεροκοολ είναι και ένα τσικ πιο μεγάλο σε διαστάσεις εσωτερικά. 

2)το τροφοδοτικό που μου βάζεις είναι τόσο καλό όσον το TX της κορσερ που είναι tier 1 psu?? Γιατί η τιμή είναι ίδια περίπου 

3)στον ssd να επιλέξω το 860 από τον 850?? Είναι 14 ευρώ διαφορά 

4)ένα τελευταίο που δεν ανέφερα. Υπάρχει περίπτωση σε περίπου 3 χρόνια να πάω σε 4κ τβ. Με μια 1050τι θα είμαι επαρκής για fhd αυτό το διάστημα ώστε όπως είπα σε μελλοντική αναβάθμιση τβ να πάω σε μια πιο δυνατή Gpu. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κλασσικά δημοφιλή νέα. Από κάποια rpg όπως pillars 2 ως nier nioh και άλλα τέτοια . Ότι δεν έχω στις τωρινές κονσόλες μου (wiiu/one) και επίσης να αντέχει ως τα μελλοντικά 5 έτη πχ far cry 7 η fifa 2022 

Edit πληροφοριακά πια Gpu πιάνει τα γραφικά ενός one s η ps4 slim?? H 1050 ti 4gb?? 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.

Χαχαχα, καλά άρχιζε να κοιτάζεις από 1070 και πάνω... Άμα παίζεις τίποτα pubg, wildlands και τα λοιπά Ούτε η 1060 δεν θα φτουρισει... Η 1050 είναι για κανένα csgo, fortnite κτλ..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, costacurta είπε

Μαν κάποιες απορίες 

1)Για πιο λόγο μου βάζεις το ζαλμαν αντί του αεροκοολ?? Καταρχήν μπροστά δεν βλέπω κενό για dvd έχει απο πάνω?? 

Αισθητικά είναι πιο όμορφο αλλά στην περίπτωση μού δεν παιζει τόσους ρολο. Υπάρχει άλλο λόγος να το προτιμήσω? Ποιότητα κατασκευής?? Καλύτερη προστασία σε σκόνη αιρφλοου η κάτι άλλο?? . Επίσης το αεροκοολ είναι και ένα τσικ πιο μεγάλο σε διαστάσεις εσωτερικά. 

2)το τροφοδοτικό που μου βάζεις είναι τόσο καλό όσον το TX της κορσερ που είναι tier 1 psu?? Γιατί η τιμή είναι ίδια περίπου 

3)στον ssd να επιλέξω το 860 από τον 850?? Είναι 14 ευρώ διαφορά 

4)ένα τελευταίο που δεν ανέφερα. Υπάρχει περίπτωση σε περίπου 3 χρόνια να πάω σε 4κ τβ. Με μια 1050τι θα είμαι επαρκής για fhd αυτό το διάστημα ώστε όπως είπα σε μελλοντική αναβάθμιση τβ να πάω σε μια πιο δυνατή Gpu. 

Aν θες να βάλεις dvd πήγαινε στο aerocool. Απλά στο έβαλα για εναλλακτική, αφού έχει εγκατεστημένα 3 fans.

Aνέφερες το CX παραπάνω και όχι το ΤΧ. Και το XFX και το ΤΧ550 είναι εξίσου καλά τροφοδοτικά 80+gold.

Σε ssd να πας ή στον 860 ή στον Crucial MX500. Είναι οι γρηγορότεροι sata ssd και με 5 χρόνια εγγύηση, όπως και ο παλιός 850.

Για το τελευταίο που ρωτάς, μην πέσεις κάτω από 1060 6gb σε gpu ή σε RX580, εφόσον βάζεις 1000€ .και έχεις γενικά απαιτήσεις σε gaming.  Σε 3 χρόνια πάντως θα ξαναλλάξεις κάρτα γραφικών αν θες να παίζεις τους τελευταίους τίτλους. Εκτός και αν θες να παίζεις σε 720p το 2022 το εκάστοτε farcry 7...

31 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

συγνωμη αλλα μια 1050τι η μια 1060 3γβ (καλα για την 1060 6γβ δεν το συζητω)δεν μπορει καποιος να παιζει fhd medium high εστω 30 φπσ?

Aν δεν έχεις απαιτήσεις είσαι οκ και με την απλή gtx1050 σε 1080p medium ρυθμίσεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Tanasen κάτι ακόμα που είδα τώρα μου πρότεινες ω 360?? 

Να μην πάρω ρε συ μια ζ η έστω h

Θεωρητικά η διαφορά είμαι ό,τι η μία παίρνει οβκλ ενώ η άλλη όχι. Πρακτικά όμως οι κάρτες που σηκώνουν πιο σκληρές συνθήκες είναι πιο ανθεκτικές, έτσι δεν είναι? 

Δημοσ.

Δεν σου βαλα και τη φθηνότερη Β360. Μια χαρά θα είσαι έτσι. Έχει και ψύξη στα vrm. Tι να την κάνεις την Ζ370 εφόσον δεν θα έχεις ξεκλείδωτη cpu και δεν θα έκανες ούτως ή άλλως oc; Εξοικονομείς έτσι λεφτά τα οποία πάνε σε καλύτερη gpu.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

συγνωμη αλλα μια 1050τι η μια 1060 3γβ (καλα για την 1060 6γβ δεν το συζητω)δεν μπορει καποιος να παιζει fhd medium high εστω 30 φπσ?

Ο ενδιαφερόμενος έγραψε για 60fps, σε σύνθεση χιλιαρικου για! Gaming ξεκινάς από 1070 και χτίζεις γύρω της... Επίσης από ότι καταλαβαίνω ο ενδιαφερόμενος έχει αποφασίσει τι θα αγοράσει, αλλά δεν ξέρω γιατί έκανε το κόπο να ανοίξει το θέμα...

• Like 1
Δημοσ.

@costacurta H αλήθεια είναι ότι όταν πας για gaming pc ξεκινάς από την καλύτερη gpu που μπορεί να σηκώσει το πορτοφόλι σου. Η 1060 6gb είναι το minimum για την περίπτωσή σου. Αλλά με μια μικρή υποχώρηση μπαίνει και η 1070 που θα σε βγάλει αρκετό καιρό παραπάνω σε 1080p.

Δες μια ακόμα σύνθεση με το κουτί που θες, αλλά με 8gb ram (προσθέτεις όποτε μπορείς άλλα 8gb) και την gtx1070:

qku0NVL.jpg

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43849689

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tanasen01 είπε

@costacurta H αλήθεια είναι ότι όταν πας για gaming pc ξεκινάς από την καλύτερη gpu που μπορεί να σηκώσει το πορτοφόλι σου. Η 1060 6gb είναι το minimum για την περίπτωσή σου. Αλλά με μια μικρή υποχώρηση μπαίνει και η 1070 που θα σε βγάλει αρκετό καιρό παραπάνω σε 1080p.

Δες μια ακόμα σύνθεση με το κουτί που θες, αλλά με 8gb ram (προσθέτεις όποτε μπορείς άλλα 8gb) και την gtx1070:

qku0NVL.jpg

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43849689

Να ρωτήσω κάτι 

Αυτή η Gpu που ανεφερεις έχει 5 ευρώ διαφορά μετά αυτήν 

Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB Windforce OC (GV-N1070WF2OC-8GD Rev 2.0)

Αν πάω για 1070 να μην προτιμήσω την gigabyte που θεωρείται γενικά πεγγυηση στις κάρτες?? 

Επίσης τι σήμαινει  Rev 2 γιατί από κάτω στο σκρουτζ ακριβώς το ίδιο μοντέλο σε Rev 1ειναι πιο ακριβο 

Edit βρήκα ένα άρθρο σε φόρουμ gigabyte ότι τα rev2 είναι ίδια υλοποίηση αλλά με μια βελτίωση στο σύστημα ψύξης. 

Πως γίνεται να είναι φθηνότερη?? 

Επεξ/σία από costacurta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...