Nickolas94 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Τα ανεμιστιρακια μόλις έκλεινα το pc σταματούσαν μετά από ώρα. Τον τελευταίο καιρό άνοιγαν μόνα τους στο άκυρο και ας ήταν κλειστός ο υπολογιστής. Τώρα δεν ανοίγει καθόλου το pc και τα fans δουλεύουν συνεχώς και έχω αναγκαστεί να τον κλείσω από το πίσω διακόπτη. Έβγαλα τα καλώδια πάτησα το start button για 30 δεύτερα τιποτα. Έβγαλα την λιθίου της μητρικής τιποτα...helppppp
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Nickolas94 είπε Τα ανεμιστιρακια μόλις έκλεινα το pc σταματούσαν μετά από ώρα. Τον τελευταίο καιρό άνοιγαν μόνα τους στο άκυρο και ας ήταν κλειστός ο υπολογιστής. Τώρα δεν ανοίγει καθόλου το pc και τα fans δουλεύουν συνεχώς και έχω αναγκαστεί να τον κλείσω από το πίσω διακόπτη. Έβγαλα τα καλώδια πάτησα το start button για 30 δεύτερα τιποτα. Έβγαλα την λιθίου της μητρικής τιποτα...helppppp Αλλαγή τροφοδοτικού. Απλό.
Nickolas94 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, 29gk είπε Ποσο παλιο ειναι το τροφοδοτικο σου; 6 μηνών καινούριο
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, Nickolas94 είπε 6 μηνών καινούριο Ποιο είναι;
29gk Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Αν το τροφοδοτικο ειναι καινουριο και το υπολοιπο pc παλιοτερο, δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο και πηγαινε πισω για ελεγχο αυτο που εχεις τωρα. Εαν το pc ειναι ολο καινουργιο και το αγορασες στημενο, δωσε το ολοκληρο για ελεγχο.
Nickolas94 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Ποιο είναι; Ένα Dahl 550w. μητρική Asus H81M-K. κάρτα γραφικών gainward GeForce 750ti και ram ddr3 αυτά ξέρω μόνο. Δεν είμαι expert γενικα.
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 55 λεπτά πριν, Nickolas94 είπε Ένα Dahl 550w. μητρική Asus H81M-K. κάρτα γραφικών gainward GeForce 750ti και ram ddr3 αυτά ξέρω μόνο. Δεν είμαι expert γενικα. Είναι απαίσιο τροφοδοτικό. Έχει πρόβλημα ετσι και αλλιώς, γύρισε το στο μαγαζί και αντί για αντικατάσταση πάρε κάποιο επώνυμο. Corsair, Coolermaster, Thermaltake, Evga, Chieftek κτλ. 2
blitzNikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Nickolas94 είπε Ένα Dahl 550w. μητρική Asus H81M-K. κάρτα γραφικών gainward GeForce 750ti και ram ddr3 αυτά ξέρω μόνο. Δεν είμαι expert γενικα. Εννοείς ένα (D)ah!(l) 550W... Μην ξεγελιέσαι από τα δήθεν 550W... Είναι μούφα γιατί η πραγματική απόδοση είναι πολύ μικρότερη και επιπλέον δεν υπάρχει σταθερότητα στη λειτουργία, ούτε ασφάλεια σε περίπτωση προβλήματος, οπότε θα σου κάψει και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του pc... Πάρε ένα σωστό επώνυμο 400-450άρι τροφοδοτικό με απόδοση 80%+ να βρεις την υγειά σου... Για το σύστημα που έχεις θα είσαι μιά χαρά.
Nickolas94 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 30/5/2018 στις 1:15 ΜΜ, blitzNikos είπε Εννοείς ένα (D)ah!(l) 550W... Μην ξεγελιέσαι από τα δήθεν 550W... Είναι μούφα γιατί η πραγματική απόδοση είναι πολύ μικρότερη και επιπλέον δεν υπάρχει σταθερότητα στη λειτουργία, ούτε ασφάλεια σε περίπτωση προβλήματος, οπότε θα σου κάψει και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του pc... Πάρε ένα σωστό επώνυμο 400-450άρι τροφοδοτικό με απόδοση 80%+ να βρεις την υγειά σου... Για το σύστημα που έχεις θα είσαι μιά χαρά. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα