Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως δεν μπορεις να κανεις ενα mode δικο σου .. πρεπει να εισαι χαζος για να το πειστευεις αυτο.
Δεν θα μιλησω καν για το αρθρο που ανέβασαν εδώ στο ινσομνια και σε αλλα χιλια δυο σαιτ χωρις να λενε ολοι την αληθεια .. 
Αφήνω αυτό εδώ . και βγάλτε συμπεράσματα .

Καταγραφή.PNG

• Like 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν 

10 ώρες πριν, Avatar_GR είπε

Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα, ότι το H1Z1 ήταν το πρώτο που έφτιαξε τέτοιο Mode.

Το genre του battle royale δημιουργήθηκε από ταινίες πριν από 15-20 χρόνια.Η πρώτη εμφάνιση του σε παιχνίδι ήταν σε mod του arma 3,αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του day z αργότερα του h1z1 μετά του pubg και τέλος του fortnite.Η εταιρία του pubg δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα στην epic games καθώς δεν μπορούν να πάρουν τα πνευματικά δικαιώματα ενός ολόκληρου genre που δεν δημιούργησαν. Ας μην πούμε τον αντίκτυπο που θα είχε στο pubg καθώς η epic έχει το unreal engine την " μηχανη " που είναι βασισμένο το pubg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Aristippus είπε

Λοιπόν 

Το genre του battle royale δημιουργήθηκε από ταινίες πριν από 15-20 χρόνια.Η πρώτη εμφάνιση του σε παιχνίδι ήταν σε mod του arma 3,αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του day z αργότερα του h1z1 μετά του pubg και τέλος του fortnite.Η εταιρία του pubg δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα στην epic games καθώς δεν μπορούν να πάρουν τα πνευματικά δικαιώματα ενός ολόκληρου genre που δεν δημιούργησαν. Ας μην πούμε τον αντίκτυπο που θα είχε στο pubg καθώς η epic έχει το unreal engine την " μηχανη " που είναι βασισμένο το pubg

Το mod στο Arma το δημιουργησε ο PlayerUknown (Brendan Greene). Γνωρισε επιτυχια και μετα η sony τον προσελαβε για να δουλεψει πανω στο h1z1. Νομιζω οτι ειχε δουλεψει και πανω στο dayΖ.  Εφυγε απο εκεινο το project και εφτιαξε το πασιγνωστο PUBG. Ουσιαστικα ο δημιουργος του PUBG ειναι και αυτος που δημιουργησε το ολο genre στα videogames, απο ολα τα γνωστα battle royale μοναχα στο fortnite δεν ειχε βαλει το χερακι του. 

Επεξ/σία από desperados
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mr.lucifer είπε

Προφανως δεν μπορεις να κανεις ενα mode δικο σου .. πρεπει να εισαι χαζος για να το πειστευεις αυτο.
Δεν θα μιλησω καν για το αρθρο που ανέβασαν εδώ στο ινσομνια και σε αλλα χιλια δυο σαιτ χωρις να λενε ολοι την αληθεια .. 
Αφήνω αυτό εδώ . και βγάλτε συμπεράσματα .

Καταγραφή.PNG

Όχι, μη, δεν έβγαλε ακόμα συμπέρασμα το λαϊκό δικαστήριο!!! Μην δίνεις άλλα δεδομένα, εδώ δεν έχουν διαβάσει το αρχικό post...

Δημοσ.

Θα γραψω και εγω την αποψη μου για αυτο το πολυ σημαντικο θεμα. Και ΝΑΙ διαβασα εχω διαβάσει το αρχικο post. ( για αυτους που το λενε συνεχεια) Αρχικα να πω πως η Epic Games ειναι αμερικανικη εταιρία. Και για οποιο παιδακι δεν ξερει τι σημαινει αυτό μπορει να ρωτησει την μαμα και τον μπαμπα του. Και θα ρωτησω το εξης... Γιατι η Ελληνικη κυβερνηση αγορασε απο την ΗΠΑ μεταχειρισμενο πολεμικο αεροπλανο στην δεκαπλασια τιμη απο ενα ρωσσικο καινουργιο που εχει της τριπλασιες δυνατότητες? Και η απαντηση ειναι... Γιατι ειναι αμερικανικο. Οποτε οτι και να γινει μπορει να παει οποιος Β. Κορεατης θελει και να τους κλ@σει τα @@... Απλα να εχει φαει κρυα φασολαδα πρωτα. Εδω σε λιγα χρονια δεν θα εχουμε να φαμε και ασχολουμαστε με το τι θα γινει με το fortnite και το PUGB. Γενικα και πυρινικη να πεσει και στις δυο εταιριες και κλεισουν για παντα δεν θα στεναχωρηθω καθολου. Κριμα για τα 10 χρονα που θα κλαινε ολοι μερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lx911 είπε

Θα γραψω και εγω την αποψη μου για αυτο το πολυ σημαντικο θεμα. Και ΝΑΙ διαβασα εχω διαβάσει το αρχικο post. ( για αυτους που το λενε συνεχεια) Αρχικα να πω πως η Epic Games ειναι αμερικανικη εταιρία. ...

Βέβαια ιδιοκτήτης της είναι μια κινέζικη εταιρία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Βέβαια ιδιοκτήτης της είναι μια κινέζικη εταιρία.

Οι ιδρυτες της το 91 ειναι αμερικανοι. Αν το εβγαζε το παιχνιδι η tencent θα πηγαινει ακλαυτο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Janoss είπε

Έχεις πηγή που να επικυρώνει αυτό που ισχυρίζεσαι; Το αντίθετο ισχύει.

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2565292

μήπως ξεχνάς τους κλέφτες που περιμένουν την ευκαιρία να σε εκμεταλευτούν και να σε ξεγράψουν?

αυτοί δεν περιορίζονται μόνο σε σπίτια και τράπεζες!

επίσης αυτός που εφευρήσκει κάτι πρέπει να έχει μία επιβράβευση και ένα κέρδος για να συνεχίσει και αυτός και οι επόμενοι!

η μετριότητα δεν είναι καλή και χωρίς διαχωρισμό εκεί καταλήγεις απλά άλλο το να αποδίδεις έυσημα(οικονομικά ή αλλιώς) και άλλο η απαγόρευηση χρήσης ή το εμπόριο δικαιωμάτων!

τέλος βαρέθηκα να σε βλέπω να το παίζεις ιστορία με πηγές και το προσωπικό σου παράδειγμα ήταν για το αν η γη είναι στρογκυλή ή όχι!

μπας και έχεις συγγενή βουλευτή που σου μαθαίνει τα κόλπα?  απλά δεν πιάνουν 

καλές και σημαντικές οι πηγές αλλά αν δεν έχεις μήπως μηδενίζεται η άποψή σου και η κριτική σου ικανότητα?

και αν δεν υπάρχουν αρκετές πηγές σε ένα θέμα τι γίνεται? κάνει ο καθένας ότι γουστάρει ή το αφήνουμε στον μεσαίωνά του?

μαζέψου τζάνε γιατί αναφέρεις τις πηγές για να κρύψεις το γεγονός ότι δεν έχεις επιχειρήματα αλλά δεν έπεισες

ειδικά εκεί που σου αναλύει μία σκέψη ο  Kercyn και εσύ την αποφεύγεις προσπαθόντας να την μηδενίσεις και στο καπάκι φέρνεις για παράδειγμα την επίπεδη γη είσαι για γέλια

και το χειρότερο? δεν είσαι προτωπόρος γιατί έχω δει αρκετούς να συμπεριφέρονται έτσι! χαχαχα

.

ξέρω το έκανα προσωπικό και ξέφυγα από το θέμα και δεν έπρεπε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, slalom-7 είπε

μήπως ξεχνάς τους κλέφτες που περιμένουν την ευκαιρία να σε εκμεταλευτούν και να σε ξεγράψουν?

αυτοί δεν περιορίζονται μόνο σε σπίτια και τράπεζες!

Άμα μπορείς όταν καταργηθεί η πατέντα, κάντο και συ. Αντέγραψε τις εφευρέσεις και ξέγραψέ τους.

επίσης αυτός που εφευρήσκει κάτι πρέπει να έχει μία επιβράβευση και ένα κέρδος για να συνεχίσει και αυτός και οι επόμενοι!

Να διαφημίσει την καινοτομία του ως πρώτος. Αρκεί.

η μετριότητα δεν είναι καλή

Βελτιώσου τότε.

καλές και σημαντικές οι πηγές αλλά αν δεν έχεις μήπως μηδενίζεται η άποψή σου και η κριτική σου ικανότητα?

Ναι.

μπας και έχεις συγγενή βουλευτή που σου μαθαίνει τα κόλπα? 

Ναι.

μαζέψου τζάνε

Εντάξει. Τρόμαξα απ την αγριάδα σου. 

Επεξ/σία από Janoss
Δημοσ.
Στις 29/5/2018 στις 3:18 ΜΜ, Comic maniak είπε

Ο ασχετος (εγω)

- Συνεχιζω να προτιμω το WarFrame!

Πες τα Χρυσόστομε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζεις WarFrame? 😎

Να ενας λογικος ανθρωπος.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Και όλα αντιγραφουν το doom, wolfenstein και quake.

Πραγματικά αβασιμη η κατηγορία και αυτό λόγω του ιστορικού εξέλιξης των games.

Θα βρεθεί στο τέλος η Bluehole να χρωστάει κιόλας! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/5/2018 στις 3:16 ΜΜ, Janoss είπε

Άμα μπορείς όταν καταργηθεί η πατέντα, κάντο και συ. Αντέγραψε τις εφευρέσεις και ξέγραψέ τους.

Να διαφημίσει την καινοτομία του ως πρώτος. Αρκεί.

Βελτιώσου τότε.

Ναι.

Ναι.

Εντάξει. Τρόμαξα απ την αγριάδα σου. 

Χαραμίζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...