Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μόνη ομοιότητα είναι το br mode που δεν είναι καν πατέντα του pubg, μήπως η blueballs να κοιτάξει να φτιάξει το παιχνίδι της καλύτερα; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Δυστυχώς ήδη συμβαίνει αυτό απο τα "αρχαία χρόνια" 

ο λόγος για παράδειγμα που έπρεπε να επωμιστούμε βαρετά loading screens σε κονσόλες και υπολογιστές ήταν το ότι η namco πατένταρε την ιδέα του να φορτώνεις minigames (ή μέρος του βασικού παιχνιδιού ) κατα την διάρκεια του loading ενός νέου χάρτη. 

και γενικά υπάρχει ο καρκίνος των πατεντών και στον χώρο του gaming

Βασικά το πρώτο βίντεο αντιδρά υπερβολικά σε κάτι πολύ απλό. Μπορούσαν να φορτώσουν τον κεντρικό κώδικα του παιχνιδιού αλλά όχι ξεχωριστό κώδικα. 

Ότι κάνει η ΕΑ δηλαδή. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Βασικά το πρώτο βίντεο αντιδρά υπερβολικά σε κάτι πολύ απλό. Μπορούσαν να φορτώσουν τον κεντρικό κώδικα του παιχνιδιού αλλά όχι ξεχωριστό κώδικα. 

Δεν ξέρω που το πας με το απο πάνω αλλά τι δεν καταλαβαίνεις ότι φάγαμε στην μάπα βαρετά loading screens όλα αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο λόγω μιας πατέντας της namco ;

3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ότι κάνει η ΕΑ δηλαδή. 

Και από πότε κάτι που κάνει η EA θεωρείται σωστό/καλό; Διάλεξες και εσύ την πιο σαπίλα εταιρία για να αναφέρεις :P  αλλά επίσης δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Δημοσ.
3 hours ago, Zaytsev said:

Κανείς δε διαβάζει το κείμενο, έτσι...; Τον τίτλο κι άντε μία παράγραφο...

Ναι, αλλα δεν χρειαζόταν και αγωγή!

• Confused 1
Δημοσ.

Λογική 5 χρόνου πραγματικά.

Αν είναι έτσι τότε να μηνύσει η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία όλες τις υπόλοιπες, η πρώτη εταιρία που έφτιαξε κινητό όλες τις άλλες, και πάει λέγοντας.

Πραγματικά πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι? Όταν μάλιστα δεν είναι καν πρωτοπόροι στον τομέα αυτό... Να πω ότι ήταν οι πρώτοι που το έφτιαξαν, να το ψιλό δεχτώ ( που και παλι το βρίσκω ηλίθιο) αλλά θα είχε μια βάση.

Αλήθεια, ώρες ώρες απλα νομίζω ότι δεν έχουν τι να κάνουν και θέλουν κάτι να περάσει η ώρα τους.

Δημοσ.

Χαχαχαχα δανειστηκαν την unreal engine φτιαξανε ενα κακοφτιαγμενο game μεσα στα Bugs το lagg στους hackers και αντι να ειναι ευχαριστημενοι για τα τοσα λεφτα που βγαλανε ενω δεν τα αξιζε το game θελουν και αγωγες τωρα χΔ

Βεβαια δεν εχουν καμια ελπιδα και το ξερουν και οι ιδιοι οποτε το ολο θεμα ειναι για αλλους λογους

Αλλα εχει πλακα ποσο τους τσουζει που  το fortnite τους σβηνει αργα κ βασανιστικα,minecraft το ελεγαν αλλα που να ηξεραν 😛

Τι να κανουμε το fort σαν game εχει μια μεγαλη ιδιαιτεροτητα και αυτη ειναι το building οποτε οσα battle royale και να βγουν απλα θα ελπιζουν για δευτερη θεση γτ πολυ απλα αυτο το mechanik αλλαζει ολο το Game + μεγαλωνει το skill cap μπλα μπλα ...

Και αν βαλουμε οτι συνδυαζει to fun με το tryhard γενικα ειναι ενα Game πολυ καλοφτιαγμενο που προσελκυει πολλα ειδη παιχτων :D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Δεν ξέρω που το πας με το απο πάνω αλλά τι δεν καταλαβαίνεις ότι φάγαμε στην μάπα βαρετά loading screens όλα αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο λόγω μιας πατέντας της namco ;

Και από πότε κάτι που κάνει η EA θεωρείται σωστό/καλό; Διάλεξες και εσύ την πιο σαπίλα εταιρία για να αναφέρεις :P  αλλά επίσης δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Νομίζω τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου ή σε έχει μπερδέψει το βίντεο. 

Δεν έφαγες στην μάπα βαρετά loading screens λόγω της πατέντας. Υπάρχει τρόπος να παίζεις mini games κατα την διάρκεια του loading χωρίς να παραβιάζεις την παραπάνω πατέντα. Το κάνει η ΕΑ. Ο τύπος στο βίντεο είναι υπερβολικός. 

Επίσης η πατέντα έχει σταματήσει να ισχύει από το 2015. Δεν είδα μεγάλες αλλαγές στις... βαρετές loading screens. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μακάρι να καταργηθούν κάποια στιγμή οι πατέντες και τα πνευματικά δικαιώματα. Αντί να υπάρχει έρευνα και ανάπτυξη, ασχολούμαστε με δικαστήρια επειδή μια εταιρεία έβγαλε κινητό με στρογγυλεμένες γωνίες πχ!

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Janoss είπε

Μακάρι να καταργηθούν κάποια στιγμή οι πατέντες και τα πνευματικά δικαιώματα. Αντί να υπάρχει έρευνα και ανάπτυξη, ασχολούμαστε με δικαστήρια επειδή μια εταιρεία έβγαλε κινητό με στρογγυλεμένες γωνίες πχ!

Αν καταργηθούν είναι που θα υπάρχει μηδενική έρευνα κι ανάπτυξη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Αν καταργηθούν είναι που θα υπάρχει μηδενική έρευνα κι ανάπτυξη.

Έχεις πηγή που να επικυρώνει αυτό που ισχυρίζεσαι; Το αντίθετο ισχύει.

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2565292

Επεξ/σία από Janoss
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

1 ωρα αντεξα να παιξω καποτε επειτα το παρατησα, απορω πως υπαρχει κόσμος που μπορει να παιζει αυτο το...fortnite aka pubg απο τα lidl, και οσο για το ποιος αντιγραφει ποιον γατακια developers του pubg αφηστε τα περι αντιγραφης κτλπ γιατι το battle royal δεν ειναι τιποτα το καινουριο και το πρωτοπόρο στο χωρο των videogames, για τους ψαγμενους, παιξτε λιγο H1Z1 που ειχε κυκλοφορησει πολυ πριν το pubg & το fortnite και πειτε μου μετα ποιος αντεγραψε ποιον, απλα αγαπητοι developers του pubg πειτε οτι σας ποναει που σας τρωει πελατες η epic games και αφηστε τα περι δικαστηρίων κτλπ.

σχετικα με το η1ζ1 και το παπ τζι που αναφερεις οι developers ειναι οι ιδιοι και στα δυο παιχνιδια!
οποτε το βρισκω λογικο να κυκλοφορησουν μαι εκδοση σου βελτιστοποιημενη και καλυτερη απο το η1ζ1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Janoss είπε

Έχεις πηγή που να επικυρώνει αυτό που ισχυρίζεσαι; Το αντίθετο ισχύει.

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2565292

Η "πηγή" που παρέθεσες δεν αναφέρεται καν σ' αυτό που είπα εγώ. Δε μίλησα πουθενά για αυτά τα "patent trolls" που λέει.

Patent  trolls  are  the  hottest  topic  of  debate  within  patent  law  today.1Trolls, also known as “non-practicing entities” (“NPEs”) or “patent assertionentities”  (“PAEs”),  are  individuals  orbusinesses  that  do  not  make  anyproducts  and  instead  make  their  moneyfrom  licensing  or  asserting  patentsagainst entities that do make products.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα: άμα εγώ είμαι φαρμακοβιομηχανία, γιατί να δώσω εκατομμύρια για την έρευνα και την ανάπτυξη ενός καινούριου φαρμάκου αν δε μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί ότι αφού έχω φάει το αγγούρι κι έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά δε θα έρθει ένας τρίτος να φτιάξει ακριβώς το ίδιο φάρμακο με τη δικιά μου έρευνα και τα δικά μου λεφτά το οποίο θα πουλάει πολύ φτηνότερα από εμένα (μιας και θα το φτιάχνει με μηδενικό κόστος, σε αντίθεση με μένα που έχω δώσει τόσα λεφτά και τόσο χρόνο για να το αναπτύξω);

Επεξ/σία από Kercyn
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...