Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, μίλησα με πηγή, μίλησες με επιχείρημα χωρίς πηγή. Νομίζω δεν έχει καν νόημα να το συζητήσουμε. Εν πάσει περιπτώσει, η υποθετική φαρμακοβιομηχανία που λες, μπορεί να αποσυρθεί. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι με free R&D, σίγουρα θα βρεθούν ένας σκασμός άλλοι να ασχοληθούν.

• Sad 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BurnedPriest είπε

Ας ευχηθούμε να κερδίσει η PUBG Corp. και να υποχρεωθεί να πληρώσει η Epic μερικά δισεκατομμύρια και συνεπώς να χρεωκοπήσει, αναγκάζοντας το Fartnite να πεθάνει με αργό και βασανιστικό θάνατο.

Fingers crossed 😊

πολυ εξυπνο σχολιο μπραβο ζωον . αργοπεθαινει το BUG-G και σκουζεις τωρα

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι η έννοια σαν πατέντα που πρέπει να υπάρχει αλλά ότι πλέον μπορείς να πετεντάρεις μέχρι και αόριστες ιδέες. 

• Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Janoss είπε

Κοίτα, μίλησα με πηγή, μίλησες με επιχείρημα χωρίς πηγή. Νομίζω δεν έχει καν νόημα να το συζητήσουμε. Εν πάσει περιπτώσει, η υποθετική φαρμακοβιομηχανία που λες, μπορεί να αποσυρθεί. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι με free R&D, σίγουρα θα βρεθούν ένας σκασμός άλλοι να ασχοληθούν.

Στο είπα ευγενικά την πρώτη φορά χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης αλλά αφού δεν καταλαβαίνεις, σου ξαναλέω ότι αυτό που έβαλες μιλάει για εταιρείες που ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αυτό που έβαλες δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που είπα εγώ. Το ότι πετάς ένα paper (το οποίο αμφιβάλλω πολύ αν διάβασες πέραν του abstract) δε σημαίνει ότι μιλάς με πηγή. Κι εγώ άμα σου πετάξω 30 papers που λένε για τη ζωή του καλαμαριού στη Μεσόγειο σημαίνει ότι μιλάω με πηγές;

Μιας και είσαι τόσο έξυπνος και mathematically inclined όμως για πες, όταν φύγουν όλες οι φαρμακοβιομηχανίες, τα λεφτά για το R&D ποιος θα τα βάλει; Αυτός ο "σκασμός άλλοι" ποιος ακριβώς είναι;

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Janoss είπε

Τι πηγή να σου στείλει και εσένα καλέ για το αυτονόητο;  Χωρίς πατέντα δεν υπάρχει έρευνα και ανάπτυξη ή τέλος πάντων κινείται σε πολύ ρηχά νερά. Ποιος θα διαθέσει κεφάλαιο για RnD αν δεν του εγγυηθείς ότι για ένα χρονικό διάστημα θα έχει τη πατέντα προκειμένου να αποσβέσει την επένδυση του;  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Νομίζω τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου ή σε έχει μπερδέψει το βίντεο. 

Δεν έφαγες στην μάπα βαρετά loading screens λόγω της πατέντας. Υπάρχει τρόπος να παίζεις mini games κατα την διάρκεια του loading χωρίς να παραβιάζεις την παραπάνω πατέντα. Το κάνει η ΕΑ. Ο τύπος στο βίντεο είναι υπερβολικός. 

Επίσης η πατέντα έχει σταματήσει να ισχύει από το 2015. Δεν είδα μεγάλες αλλαγές στις... βαρετές loading screens. 

όχι δεν υπάρχει τρόπος  (που να μην καταπατά έτσι την πατέντα) 

Τι κάνει η EA ;  τα παιχνιδάκια στο fifa; έχεις αναρωτηθεί πότε μπήκαν; μήπως τυχαία πάνω στον καιρό που σταμάτησε η πατέντα να ισχύει; 

και επίσης τώρα πια στις μέρες γενικά δεν υπάρχουν loading screens στον βαθμό και την καθυστέρηση που υπήρχαν τότε. 

και γενικά ποιο ειναι το νόημα του ποστ σου ακόμη δεν κατάλαβα.... Ειναι καλές οι πατέντες στα παιχνίδια;  Η συγκεκριμένη πατέντα δεν ειναι κακή επειδή εσένα δεν σε επηρέασε; τι ακριβώς πας να πεις; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Δυστυχώς ήδη συμβαίνει αυτό απο τα "αρχαία χρόνια" 

ο λόγος για παράδειγμα που έπρεπε να επωμιστούμε βαρετά loading screens σε κονσόλες και υπολογιστές ήταν το ότι η namco πατένταρε την ιδέα του να φορτώνεις minigames (ή μέρος του βασικού παιχνιδιού ) κατα την διάρκεια του loading ενός νέου χάρτη. 

και γενικά υπάρχει ο καρκίνος των πατεντών και στον χώρο του gaming

Τα βαρετα loading screens συμβαινουν για λογους "optimization" του παιχνιδιου... χωρις τα loading screens, καθε φορα που θα ανοιγες το game ή θα περνουσες σε καινουριο χαρτη, θα εβλεπες το περιβαλλον και τα objects χωρις textures, χωρις vertices και με ισχυρα frame drops (με αποτελεσμα να θερμενεται η καρτα γραφικων αποτομα). 

Γιαυτο απο το να βλεπεις το περιβαλλον του παιχνιδιου καθε φορα που φορτωνει τα objects και τα textures, καλυτερα να βλεπεις μια εικονιτσα (που δεν πιανει και vram/δεν γινεται επεξεργασια επανω σε αυτην) μεχρι να φορτωσουν και να σου ξεκινησει το game απο εκει που σταματησε ή που απο εκει που πρεπει τελος παντων.

• Thanks 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Vak69 είπε

πολυ εξυπνο σχολιο μπραβο ζωον . αργοπεθαινει το BUG-G και σκουζεις τωρα

Καλά, πήγαινε να δεις Ninja τώρα, κοριτσάκι 😄

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BurnedPriest είπε

Καλά, πήγαινε να δεις Ninja τώρα, κοριτσάκι 😄

Γιατι τι εχει ο Ninja?

Ειστε μερικοι για κλαμματα αλλα ελλαδα ειμαστε δεν πρεπει να περιμενω και πολλα sad :(

• Sad 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

όχι δεν υπάρχει τρόπος  (που να μην καταπατά έτσι την πατέντα) 

Τι κάνει η EA ;  τα παιχνιδάκια στο fifa; έχεις αναρωτηθεί πότε μπήκαν; μήπως τυχαία πάνω στον καιρό που σταμάτησε η πατέντα να ισχύει; 

και επίσης τώρα πια στις μέρες γενικά δεν υπάρχουν loading screens στον βαθμό και την καθυστέρηση που υπήρχαν τότε. 

και γενικά ποιο ειναι το νόημα του ποστ σου ακόμη δεν κατάλαβα.... Ειναι καλές οι πατέντες στα παιχνίδια;  Η συγκεκριμένη πατέντα δεν ειναι κακή επειδή εσένα δεν σε επηρέασε; τι ακριβώς πας να πεις; 

Δεν θα βγάλουμε άκρη. Χάνεις το δάσος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Δεν θα βγάλουμε άκρη. Χάνεις το δάσος. 

Ε καλά ο εγωισμός σου δεν παίζεται :P

Εγώ χάνω το δάσος ρε φίλε εσύ το χάνεις η ουσία είναι ότι εδώ και καιρό επιβλαβείς πρακτικές βασισμένες στο σύστημα των πατεντών μαστίζουν το gaming και εσύ μας λες τώρα για το ένα συγκεκριμένο περιστατικό (δέντρο) ότι ναι μεν αλλά και αλλιώτικα και πασαλιμανιώτικα.  :P 

Ακόμη και δίκαιο να είχες στην τεχνική λεπτομέρεια που αναφέρεις (που δεν έχεις) πάλι άτοπο το σχόλιο σου. 

Απλά ήθελες να μας πεις ότι ξέρεις πως η EA είχε mini-game στο fifa μπράβο πάρε ένα μπισκότο. 

hqdefault.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Στο είπα ευγενικά την πρώτη φορά χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης αλλά αφού δεν καταλαβαίνεις, σου ξαναλέω ότι αυτό που έβαλες μιλάει για εταιρείες που ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αυτό που έβαλες δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που είπα εγώ. Το ότι πετάς ένα paper (το οποίο αμφιβάλλω πολύ αν διάβασες πέραν του abstract) δε σημαίνει ότι μιλάς με πηγή. Κι εγώ άμα σου πετάξω 30 papers που λένε για τη ζωή του καλαμαριού στη Μεσόγειο σημαίνει ότι μιλάω με πηγές;

Μιας και είσαι τόσο έξυπνος και mathematically inclined όμως για πες, όταν φύγουν όλες οι φαρμακοβιομηχανίες, τα λεφτά για το R&D ποιος θα τα βάλει; Αυτός ο "σκασμός άλλοι" ποιος ακριβώς είναι;

Είμαι σίγουρος ότι στον καφενέ θα τους πείσεις όλους. Έχεις πολλά επιχειρήματα.

1 ώρα πριν, harisma είπε

Τι πηγή να σου στείλει και εσένα καλέ για το αυτονόητο;  Χωρίς πατέντα δεν υπάρχει έρευνα και ανάπτυξη ή τέλος πάντων κινείται σε πολύ ρηχά νερά. Ποιος θα διαθέσει κεφάλαιο για RnD αν δεν του εγγυηθείς ότι για ένα χρονικό διάστημα θα έχει τη πατέντα προκειμένου να αποσβέσει την επένδυση του;  

Δεν υπάρχουν αυτονόητα. Και ότι η γη είναι επίπεδη είναι αυτονόητο, αλλά αν πάρεις ένα γαμημένο διαστημόπλοιο και κοιτάξεις από ψηλά θα δεις ότι είναι στρογγυλή.

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Janoss είπε

Hint: Δε βρέχει.

Εύχομαι καλά μυαλά και να μπορείς στο μέλλον να κατανοείς αυτά που εσύ ό ίδιος γράφεις. Άντε γεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Janoss είπε

Δεν υπάρχουν αυτονόητα. Και ότι η γη είναι επίπεδη είναι αυτονόητο, αλλά αν πάρεις ένα γαμημένο διαστημόπλοιο και κοιτάξεις από ψηλά θα δεις ότι είναι στρογγυλή.

Ακριβώς! Και εσύ ζητάς πηγή για να σου πούμε ότι η γη είναι στρογγυλή! Ε αμα δεν το ξέρεις δεν θα κάτσω να σου στείλω πηγή :)

Δημοσ.

Σιχαμενα παιχνίδια και τα 2. Ας σκοτωθούν ο καλύτερος ας επιβιώσει.

Σαν τα αρσενικά λιοντάρια στο national geographic, απλά τρως ποπ κορν και παρακολουθείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...