Προς το περιεχόμενο

Huami Amazfit Stratos 2 ή Samsung S3 Frontier?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, juancho είπε

Επειδη ειχα ανοιξει και εγω ενα αντιστοιχο θεμα για εξοικονομηση γραφω εδω. Kαλα ολα αυτα και μετα απο λιγο διαβασμα κτλπ κατεληξα και εγω sto frontier....OMΩΣ.. ειδα οτι την παρασκευη στισ 14 διατιθεται το galaxy watch! Οποτε η ερωτηση ειναι η εξης, αξιζει να παρω το νεο μοντελο με την οποια διαφορα χρηματων?? Επισης ειδα οτι στα ιδια λεφτα ειναι και το garmin vivoactive 3 music, αξιζει μηπως εκεινο??

Το νέο μοντέλο έχει περισσότερη ραμ, καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία - το θέμα είναι αν διαθέτεις εσύ την οποια διάφορα για να το πάρεις.

Το vivoactive 3 εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το vivoactive είναι αρκετά μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με το Frontier και θεωρητικά περισσότερο προσανατολισμένο στο αθλητικό περιεχόμενο. 

Η οθόνη του είναι φωτεινή τίποτα το ιδιαίτερο ομως, εάν η αγορά γίνει μέσω των επίσημων μεταπωλητών της Garmin στην Ελλάδα, θα εμπεριέχει προεγκατεστημένη την Ελληνική γλώσσα και άρα θα λειτουργήσουν σωστά και οι ειδοποιήσεις. 

Θετική εντύπωση στο Vivoactive 3 μου έκανε η πλαϊνη επιφάνεια του ρολογιού που λειτουργεί σαν ροδέλα για scrolling. 

Αυτά από εμένα μιας και ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιό θα πάρω και σήμερα είδα από κοντά το Garmin Vivoactive 3.

Δημοσ.

Kαταλαβα, οποτε μειναμε αναμεσα σε frontier και watch. την διαφορα θα την διαθεσω μιας και θα μπει σε καρτα και δεν με καιει στις δοσεις ενα ποσο των 60Ε, το θεμα ειναι απλα εαν αξιζει. και απ οτι καταλαβα αξιζει. Εγω το θελω κυριως για να μου μετρααει το τρεξιμο και να παρακολουθω ειδοποιησεις κλησεισ και σμσ οταν ειμαι στο αμαξι η στο μηχανακι χωρις να βγαζω συνεχεια το κινητο μου. 

Ενα δευτερο θεμα που διαβασα στα reviews ειναι οτι δεν εχει apps , οτι ειναι πολυ λιγα και επι πληρωμη. ισχυει? για αυτα που το χρειαζομαι θα αντιμετωπισω προβλημα?? GPS π.χ.? δηλαδη να τρεχω και μετα στο κινητο να μου εμφανιζει την διαδρομη?? δεν με απασχολει να μου δειχνει χαρτι την ωρα που τρεχω

Δημοσ.

Μιας και χθες όπως προανέφερα είχα την ευκαιρία να επεξεργαστώ αρκετά το Frontier παράλληλα με το Gear Sport και το Vivoactive 3, ξέχασα να αναφέρω ότι μου έκανε αρνητική εντύπωση το ότι το Frontier δεν κατάφερε να μετρήσει παλμούς ενώ το Gear Sport ήταν άμεσο και σωστό στην μέτρηση του. 

Απλά ένα στοιχείο που ίσως κάνει την διαφορά σε εκείνους για τους οποίους η μέτρηση παλμών είναι καθοριστικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη εαν τρεξω με το ρολοι μετα δεν θα μου εμφανισει την διαδρομη που ετρεξα?(σε εφαρμογη του κινητου εννοω) δεν με ενδιαφερει το gps για πλοηγηση.

Επεξ/σία από juancho
Δημοσ.
Στις 13/9/2018 στις 2:37 ΜΜ, juancho είπε

δηλαδη εαν τρεξω με το ρολοι μετα δεν θα μου εμφανισει την διαδρομη που ετρεξα?(σε εφαρμογη του κινητου εννοω) δεν με ενδιαφερει το gps για πλοηγηση.

Θα την δεις μέσω shealth

Δημοσ.

Vivoactive και στα δικά μου μάτια χάνει πολυ σε σχέση με το samsung

2 φορές δοκίμασα s3 σε δυο μαγαζιά και βρήκε τους παλμούς μπαμ μπαμ. 

Συνεπως περιμένω το galaxy watch αλλα δε θα το παρω day one. Θα περιμένω να περασει λίγος καιρός να διαβάσω εντυπώσεις.

παντως απο το fit 2pro ειμαι πολυ ευχαριστημένη και γενικά οι οθόνες της samsung και στα wearables δεν παίζονται 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι η μόνη επιλογή μεταξύ των δύο, εκτός εάν πας στο νέο ρολόι της Samsung που είναι αδιάβροχο. 

Επεξ/σία από sts4x4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/9/2018 στις 2:03 ΜΜ, mynam3 είπε

Σαφώς, οπότε ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά με αυτό που εσύ θέλεις.

Το κριτήριο απάντησης σε ένα μήνυμα, μία κλήση στα γρήγορα για εμένα έπαιξε μεγάλο ρόλο. 

Έχει δεκάδες λουριά επίσης, από δερμάτινα μέχρι μπρασελέδες που έρχονται από έξω τσάμπα - συγκριτικά με εδώ - οπότε μπορείς να το διαμορφώνεις όπως εσύ θες π.χ λίγο πιο επίσημο.

Updates βγάζει αρκετά συχνά πάντως για το ρολόϊ, τα οποία περνάς εύκολα και γρήγορα - σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρω πως τα πάει το xiaomi. Υποστήριξη εταιρείας δεν χρειάστηκαν εδώ και τόσους μήνες, ελπίζω όμως να είναι καλή.

Καλησπέρα @mynam3 έχει περάσει ένας μήνας περίπου που έχεις στην κατοχή σου το Frontier, οι εντυπώσεις σου; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sts4x4 είπε

Καλησπέρα @mynam3 έχει περάσει ένας μήνας περίπου που έχεις στην κατοχή σου το Frontier, οι εντυπώσεις σου; 

Καλημερα, άψογες οι εντυπώσεις μου. Το έχω από τον Ιούνιο

Δημοσ.

Ευχαριστώ @mynam3

1)Ύπνο με τις φάσεις μετράει σωστά; 

2)Επίσης η μέτρηση παλμών είναι αξιόπιστη ;

3)Μπαταρία πόσο σου κρατάει; με τί χρήση; 

Δημοσ.
Στις 11/9/2018 στις 10:13 ΠΜ, mynam3 είπε

Παλμούς μετράει συνεχόμενα, έχει επιλογή να μετρά συνεχόμενα ή συχνά, δηλαδή κάθε 10 λεπτά .

Εγώ προσωπικά το έχω ανά δεκάλεπτο, εξοικονομεί και μπαταρία.

Η μέτρηση του είναι αξιόπιστη ναι.

Έχω την εντυπωση πως ύπνο τον μετράει καλύτερα από mi band 2 που έχω χρησιμοποιήσει.

Διάρκεια μπαταρίας 2-2,5 ημέρες, με φωτεινότητα στο 2 από το 10. Αν είσαι στον ήλιο, φωτίζει φουλ και επανέρχεται πάλι στο 2.

Αυτές τις 2 ημέρες έχω μόνιμα το bluetooth ανοιχτο, για κλήσεις / ειδοποιήσεις επειδή δεν μπορώ να κουβαλάω συχνά το κινητό μαζί.

@sts4x4

Δημοσ.

@mynam3 σε ευχαριστώ. 

Τα είχα διαβάσει όλα αυτά, απλά σε ξαναρώτησα με σκοπό να μάθω εάν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή κάτι άλλο που δεν έχει συζητηθεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...