mynam3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για smartwatch και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Με ενδιαφέρει να μετράει βήματα, παλμούς, να έχει GPS και να μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις / viber κλπ ακόμα και αν δεν έχω το κινητό μαζί, όπως επίσης και το θέμα παρακολούθησης του ύπνου. Τα έκανα με το mi band, οπότε τα συνήθισα - μέχρι που το έχασα. Το Samsung το έχω δει σε φίλο, τα παραπάνω τα κάνει - όμως είμαι και φαν της Xiaomi οπότε είπα να του δώσω ενδεχομένως κάποια ευκαιρία. Στο Samsung αλλάζεις εμφάνιση στην οθόνη, από αναλογικό ρολόι μέχρι ψηφιακό, στο Huami γίνεται κάτι τέτοιο? Τι αξίζει περισσότερο? Η διαφορά είναι γύρω στα 60-80€, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από mynam3
k_dinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Και το stratos αλλάζει watchface αν θες. Δεν μπορείς να απαντήσεις σε Viber, μπορείς όμως να δεις τι σου έστειλαν. Το ίδιο γινόταν και με το mi band. Σε κλήσεις μπορείς να απορρίψεις ή να βάλεις σε σίγαση Μεταξύ των 2 που λες, η μεγάλη διαφορά είναι η τεχνολογία οθόνης και η διάρκεια μπαταρίας. 1
Bennito Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/5/2018 στις 12:53 ΜΜ, mynam3 είπε να μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις / viber κλπ ακόμα και αν δεν έχω το κινητό μαζί, Αυτό δεν το κάνει το Stratos. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από Bennito 1
mynam3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Τείνω προς το samsung τελικά, να προτιμήσω αγορά από Σκρουτζ ή από εξωτερικό;
Bennito Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Bennito είπε Στις 29/5/2018 στις 12:53 ΜΜ, mynam3 είπε να μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις / viber κλπ ακόμα και αν δεν έχω το κινητό μαζί, Αυτό δεν το κάνει το Stratos. ...και το Frontier για να το κάνει πρέπει να είναι εντός εμβέλειας BT. Πάντως δεν έχω δει τρελές διαφορές στις τιμές εξωτερικού από skroutz. 1
mynam3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 ωραία, πρέπει να προσεχτεί κάτι για αγορά από Σκρουτζ ή είμαι οκ απ'όπου κι αν το πάρω;
sts4x4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/5/2018 στις 12:53 ΜΜ, mynam3 είπε Ενδιαφέρομαι για smartwatch και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Με ενδιαφέρει να μετράει βήματα, παλμούς, να έχει GPS και να μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις / viber κλπ ακόμα και αν δεν έχω το κινητό μαζί, όπως επίσης και το θέμα παρακολούθησης του ύπνου. Τα έκανα με το mi band, οπότε τα συνήθισα - μέχρι που το έχασα. Το Samsung το έχω δει σε φίλο, τα παραπάνω τα κάνει - όμως είμαι και φαν της Xiaomi οπότε είπα να του δώσω ενδεχομένως κάποια ευκαιρία. Στο Samsung αλλάζεις εμφάνιση στην οθόνη, από αναλογικό ρολόι μέχρι ψηφιακό, στο Huami γίνεται κάτι τέτοιο? Τι αξίζει περισσότερο? Η διαφορά είναι γύρω στα 60-80€, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο δίλημμα και ζητώ ακριβώς τα ίδια όπως εσύ. Ποιά επιλογή έκανες τελικά; Είσαι ευχαριστημένος; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από sts4x4
mynam3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, sts4x4 είπε Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο δίλημμα και ζητώ ακριβώς τα ίδια όπως εσύ. Ποιά επιλογή έκανες τελικά; Είσαι ευχαριστημένος; Καλημέρα, κατέληξα στο samsung s3 frontier τελικά και δεν το μετάνιωσα στιγμή 1
sts4x4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, mynam3 είπε Καλημέρα, κατέληξα στο samsung s3 frontier τελικά και δεν το μετάνιωσα στιγμή Καλημέρα, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παλμούς μπορεί να μετράει με συνεχόμενη διάρκεια μέσα στην ημέρα; Είναι αξιόπιστη η μέτρηση του; Επίσης για την ποιότητα του ύπνου που σου βγάζει είσαι ευχαριστημένος; Τέλος η μπαταρία πόσο σου κρατάει και με τί χρήση; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολύτιμη βοήθεια.
mynam3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Παλμούς μετράει συνεχόμενα, έχει επιλογή να μετρά συνεχόμενα ή συχνά, δηλαδή κάθε 10 λεπτά . Εγώ προσωπικά το έχω ανά δεκάλεπτο, εξοικονομεί και μπαταρία. Η μέτρηση του είναι αξιόπιστη ναι. Έχω την εντυπωση πως ύπνο τον μετράει καλύτερα από mi band 2 που έχω χρησιμοποιήσει. Διάρκεια μπαταρίας 2-2,5 ημέρες, με φωτεινότητα στο 2 από το 10. Αν είσαι στον ήλιο, φωτίζει φουλ και επανέρχεται πάλι στο 2. Αυτές τις 2 ημέρες έχω μόνιμα το bluetooth ανοιχτο, για κλήσεις / ειδοποιήσεις επειδή δεν μπορώ να κουβαλάω συχνά το κινητό μαζί.
sts4x4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, mynam3 είπε Παλμούς μετράει συνεχόμενα, έχει επιλογή να μετρά συνεχόμενα ή συχνά, δηλαδή κάθε 10 λεπτά . Εγώ προσωπικά το έχω ανά δεκάλεπτο, εξοικονομεί και μπαταρία. Η μέτρηση του είναι αξιόπιστη ναι. Έχω την εντυπωση πως ύπνο τον μετράει καλύτερα από mi band 2 που έχω χρησιμοποιήσει. Διάρκεια μπαταρίας 2-2,5 ημέρες, με φωτεινότητα στο 2 από το 10. Αν είσαι στον ήλιο, φωτίζει φουλ και επανέρχεται πάλι στο 2. Αυτές τις 2 ημέρες έχω μόνιμα το bluetooth ανοιχτο, για κλήσεις / ειδοποιήσεις επειδή δεν μπορώ να κουβαλάω συχνά το κινητό μαζί. Και με φουλ ειδοποιήσεις και χρήση Bluetooth σου κρατάει 2 μέρες; Χθες πήγα και είδα το Xiaomi Amazfit 2 Stratos και με χάλασε πολύ η πολύ μικρή φωτεινότητα του. Εμφανισιακά όμορφο αλλά η οθόνη του λόγω φωτεινότητας χάνει αρκετά. Εσένα τί σε έκανε να αποφασίσεις τελικά την αγορά του Samsung; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από sts4x4
mynam3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, sts4x4 είπε Και με φουλ ειδοποιήσεις και χρήση Bluetooth σου κρατάει 2 μέρες; Χθες πήγα και είδα το Xiaomi Amazfit 2 Stratos και με χάλασε πολύ η πολύ μικρή φωτεινότητα του. Εμφανισιακά όμορφο αλλά η οθόνη του λόγω φωτεινότητας χάνει αρκετά. Εσένα τί σε έκανε να αποφασίσεις τελικά την αγορά του Samsung; Ναι, 2 μέρες σίγουρα. Ήθελα να απαντώ σε μηνύματα, κλήσεις χωρίς να πιάνω το κινητό, κάτι που το xiaomi δεν κάνει. Η οθόνη του samsung είναι φοβερή, ωραίο το samsung health και το Galaxy Wear που έχει για να περνάς watchfaces και διάφορα apps - δωρεάν και μη. Δεν είμαι προκατειλημμένος με την Xiaomi αν αυτό σκέφτεσαι, έχω κινητό της ( που γράφω αυτή τη στιγμή ).
sts4x4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mynam3 είπε Ναι, 2 μέρες σίγουρα. Ήθελα να απαντώ σε μηνύματα, κλήσεις χωρίς να πιάνω το κινητό, κάτι που το xiaomi δεν κάνει. Η οθόνη του samsung είναι φοβερή, ωραίο το samsung health και το Galaxy Wear που έχει για να περνάς watchfaces και διάφορα apps - δωρεάν και μη. Δεν είμαι προκατειλημμένος με την Xiaomi αν αυτό σκέφτεσαι, έχω κινητό της ( που γράφω αυτή τη στιγμή ). Μην το σκέφτεσαι, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό το θέμα της προκατάληψης. Απλά προσπαθώ να πάρω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ προκειμένου να πάρω μια απόφαση. Η οικονομική διαφορά τους είναι περίπου στα 70€ σήμερα, που δεν είναι μεγάλη οπότε για μένα δεν είναι αυτό το κριτήριο. Κριτήριο σίγουρα αποτελεί η μπαταρία, η υποστήριξη της εταιρείας και φυσικά η αξιοπιστία των μετρήσεων. Εγώ κλήσεις δεν θα απαντώ από το ρολόι, όμως σίγουρα εξυπηρετεί το να μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο reply χωρίς το κινητό, σε μήνυμα από messenger κτλ. Και τα δύο έχουν υπέρ και κατά, ολοκληρωμένη πρόταση σε αυτά τα χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχει. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από sts4x4
mynam3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, sts4x4 είπε Μην το σκέφτεσαι, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό το θέμα της προκατάληψης. Απλά προσπαθώ να πάρω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ προκειμένου να πάρω μια απόφαση. Η οικονομική διαφορά τους είναι περίπου στα 70€ σήμερα, που δεν είναι μεγάλη οπότε για μένα δεν είναι αυτό το κριτήριο. Κριτήριο σίγουρα αποτελεί η μπαταρία, η υποστήριξη της εταιρείας και φυσικά η αξιοπιστία των μετρήσεων. Εγώ κλήσεις δεν θα απαντώ από το ρολόι, όμως σίγουρα εξυπηρετεί το να μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο reply χωρίς το κινητό, σε μήνυμα από messenger κτλ. Και τα δύο έχουν υπέρ και κατά, ολοκληρωμένη πρόταση σε αυτά τα χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχει. Σαφώς, οπότε ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά με αυτό που εσύ θέλεις. Το κριτήριο απάντησης σε ένα μήνυμα, μία κλήση στα γρήγορα για εμένα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Έχει δεκάδες λουριά επίσης, από δερμάτινα μέχρι μπρασελέδες που έρχονται από έξω τσάμπα - συγκριτικά με εδώ - οπότε μπορείς να το διαμορφώνεις όπως εσύ θες π.χ λίγο πιο επίσημο. Updates βγάζει αρκετά συχνά πάντως για το ρολόϊ, τα οποία περνάς εύκολα και γρήγορα - σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρω πως τα πάει το xiaomi. Υποστήριξη εταιρείας δεν χρειάστηκαν εδώ και τόσους μήνες, ελπίζω όμως να είναι καλή.
juancho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδη ειχα ανοιξει και εγω ενα αντιστοιχο θεμα για εξοικονομηση γραφω εδω. Kαλα ολα αυτα και μετα απο λιγο διαβασμα κτλπ κατεληξα και εγω sto frontier....OMΩΣ.. ειδα οτι την παρασκευη στισ 14 διατιθεται το galaxy watch! Οποτε η ερωτηση ειναι η εξης, αξιζει να παρω το νεο μοντελο με την οποια διαφορα χρηματων?? Επισης ειδα οτι στα ιδια λεφτα ειναι και το garmin vivoactive 3 music, αξιζει μηπως εκεινο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα