Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούρια οθόνη, είμαι ανάμεσα σε LG 34WK500-P και 34WK650-W, στο αμαζον Ιταλίας τις έχει στην χαμηλότερη τιμή που τις έχω δει, ξέρω ότι το άμαζον είναι άριστο στα after sale αλλά αυτό που δεν ξέρω και με ανησυχεί είναι λόγο όγκου αν χρειαστεί service τι γίνεται; Επίσης πόσα χρόνια εγγύηση δίνει;

Edit:

Στην περιγραφή βλέπω ότι γράφει «Includi Amazon Protect 2-anni guasti per EUR 26,99» αυτό σημαίνει ότι στην Ιταλία η LG/Αμαζον δίνει 1 χρόνο εγγύηση και αν θες πληρώνεις για να κάνεις επέκταση στα δυο; Δεν βλέπω κάπου να αναφέρει πόσα χρόνια εγγύηση έχει, είναι και στα Ιταλικά…

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Για οθόνες δεν αξίζει από εξωτερικό γιατι αν έχει κάποιο πρόβλημα αντε μετά να την στέλνεις εξωτερικό ξανά. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς πάντα να απευθυνθείς στο service της LG στην Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αλλά εφόσων θα ειναι εντός εγγύησης, θα πρεπει να σε εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.

@Acmilangr2

Αυτό που λες ισχύει, τα μεταφορικά είναι ένα θέμα, αν όντως μπορώ να απευθυνθώ εδώ τότε μια χαρά, δυστυχώς οι συγκεκριμένες εδώ έχουν καπέλο 60€ κ 70€....

Στο μεταξύ οι εγγύηση στην Ιταλία είναι όπως και Ελλάδα ελάχιστο δυο χρόνια βάσει της ΕΕ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Havik είπε

@Acmilangr2

Αυτό που λες ισχύει, τα μεταφορικά είναι ένα θέμα, αν όντως μπορώ να απευθυνθώ εδώ τότε μια χαρά, δυστυχώς οι συγκεκριμένες εδώ έχουν καπέλο 60€ κ 70€....

Στο μεταξύ οι εγγύηση στην Ιταλία είναι όπως και Ελλάδα ελάχιστο δυο χρόνια βάσει της ΕΕ.

Μόνο πρόσεχε γιατι υπάρχουν περιπτώσεις που Skroutz είναι φθηνότερα από το εξωτερικό 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δυο για την απόκριση, τελικά θα προχωρήσω από το amazon, εκτός αν υπάρξει κάποια προσφορά από εδώ στο διάστημα μέχρι να κάνω την παραγγελία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα καθόλου, ήμουν 15 μέρες νοσοκομείο☹️ κ βγήκα χτες, όλα οκ αλλά προσφορά γιοκ...

βρήκα αυτήν την αγγελία λες? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην διαβάζω αηδιούλες.

Αν θες να πάρεις ακριβό monitor και να είσαι σίγουρος ότι θα εξυπηρετηθείς σε περίπτωση στραβής,  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πάρεις από Amazon.

Φυσικά ΔΕΝ χρεώνεσαι μεταφορικά για ελλατωματικό προϊον

και φυσικά η διαδικασία είναι πολύ γρηγορότερη max 2 βδομάδες για ακριβά προϊόντα (από προσωπική εμπερία αρκετά ταχύτερη)

όταν με τους εγχώριους κατσαπλιάδες παιδεύεται ο κόσμος μήνες και τρέχει σε συνηγόρους του καταναλωτή και τρέχα γύρευε.

Γράψε αναλυτικά τι θέλεις, ίντσες, budget, τι χρήση κάνεις για να πάρεις στοχευμένες προτάσεις.

Είτε για αγορά απο το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό.

edit: ξέχασα του καλούς μου τρόπους, Περαστικά αδερφέ.

edit1: σχολιασμός αγγελιών νομίζω απαγορεύεται, ας μας διαφωτίσει κάποιος σχετικότερος.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 2
Δημοσ.

Κοιτά δεν είναι να μου προτείνεις καθώς πρέπει να αποφασίσω ο ίδιο τι θέλω, αυτό που γράφεις για το amazon είναι και αυτό που ήθελα να διαβάσω, θα πάω να δω 29” UW από κοντά, είχα δει την LG 34UC79G πριν, το μέγεθος του pixel ήταν οριακό, σε απόσταση ενός χεριού τεντωμένου (~80cm) τα έβλεπες, πρέπει να «αποφασίσω» αν με ενοχλούν ή όχι, σε μέγεθος ήταν καλή, αν μπορούσα να κάνω «παραγγελία» αναλογίες θα πήγαινα σε 20:10 :P , δλδ λιγότερο μακρουλή και ένα τικ πιο πολύ ύψος.

Να πω ότι είδα στο κατάστημα 32” 1440p 16:9 η οποία ήταν τεράστια και δεν μ άρεσε, τέλος μια 28” 2160p 16:9 που ήταν άριστη! Αν δεν ήθελα uw θα πήγαινα σίγουρα σε παρόμοια και ας μην έχω καλή κάρτα γραφικών για 2160p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασα να γράψω ότι αναφέρομαι στα Ευρωπαϊκά Amazon.

Με το Αμερικάνικο υπάρχουν θέματα με την κάλυψη της εγγύησης, 

επειδή όταν σου στείλουν την αλλαγή του ελλατωματικού προϊόντος μπορεί να ξαναχρεωθείς τελωνείο.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Havik είπε

Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα καθόλου, ήμουν 15 μέρες νοσοκομείο☹️ κ βγήκα χτες, όλα οκ αλλά προσφορά γιοκ...

βρήκα αυτήν την αγγελία λες? :P

Περαστικά σου ! 

Εννοείται αξίζει της αγγελίας, αν είναι σφραγισμένη και την πουλήσει όσο την αγόρασε, δλδ 399€, αν έχει ανοιχτεί 350€ και πολλά του είναι.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...