dimitrismitsos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Έχω απορία σε τι μορφή είναι καλύτερα να ανεβάζω τις εικόνες στο wordpress site ώστε να μην μου πιάνουν πολύ χώρο και να μην χαλάει η αναλυσή τους?
Predatorkill Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, dimitrismitsos είπε Έχω απορία σε τι μορφή είναι καλύτερα να ανεβάζω τις εικόνες στο wordpress site ώστε να μην μου πιάνουν πολύ χώρο και να μην χαλάει η αναλυσή τους? Png αν θελεις transparency αλλα πρωτα να τις εχεις περασει απο το tinypng Αλλιως jpg συμπιεσμενες μεχρι εκει που δειχνει ωραια, προσοχη ομως καθως η οθονη σου εχει λιγοτερα ppi απο ενα κινητο και ενω μπορει να φαινεται ωραια στο desktop στο iphone πχ να φαινεται χαλια. Περισσοτερα εδω
dimitrismitsos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Png αν θελεις transparency αλλα πρωτα να τις εχεις περασει απο το tinypng Αλλιως jpg συμπιεσμενες μεχρι εκει που δειχνει ωραια, προσοχη ομως καθως η οθονη σου εχει λιγοτερα ppi απο ενα κινητο και ενω μπορει να φαινεται ωραια στο desktop στο iphone πχ να φαινεται χαλια. Περισσοτερα εδω λοταν λές να τις περάσω από το tinupng να τις ανεβάσω εκέι?
Predatorkill Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Τις κανεις upload, στις συμπιεζει και στις στελνει πισω για κατεβασμα.
lokas Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στις 29/5/2018 στις 11:01 ΠΜ, Predatorkill είπε Png αν θελεις transparency αλλα πρωτα να τις εχεις περασει απο το tinypng Αλλιως jpg συμπιεσμενες μεχρι εκει που δειχνει ωραια, προσοχη ομως καθως η οθονη σου εχει λιγοτερα ppi απο ενα κινητο και ενω μπορει να φαινεται ωραια στο desktop στο iphone πχ να φαινεται χαλια. Περισσοτερα εδω έχουμε κανένα plugin για wordpress ν κάνω αυτή τη δουλειά σε free???? Γιτί πέρασα το tinypng και δεν με αφήνει να συμπιέσω πολλές θέλει pro έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα