Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, 

Αν ο πιτσιρικας κάνει block κάποιον στο ps4 γιατί δεν θέλει να παίζει με κάποιον, θα βγάλει μύνημα στον άλλο ότι τον έκανε block??

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lambros είπε

Καλημέρα σας, 

Αν ο πιτσιρικας κάνει block κάποιον στο ps4 γιατί δεν θέλει να παίζει με κάποιον, θα βγάλει μύνημα στον άλλο ότι τον έκανε block??

Όχι 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχουν βαλει οι μεγαλες αλυσιδες "προσφορα" το ps4 στα 219ε, οταν μεχρι και πριν 2 χρονια το ειχαν 199ευρω black friday, ετσι και αλλιως εχουν κατι λιγα τεμαχια τελευταια, επρεπε πλεον 149ευρω να ξεστοκαρουν εντελως απο ολα τα ps4...

Δημοσ.
Στις 10/2/2024 στις 10:53 ΜΜ, L-Griever είπε

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα οπότε μάλλον δεν μπορώ να παίξω με αυτό.. Δοκίμασα πολλούς τρόπους και δεν... Πιθανότατα να χάλασε κάτι στην πλακέτα ή πολύ απλά το disc drive. Δεν γνωρίζω γιατί πριν δούλεψε και όχι τώρα.

Συνηθως ειναι easy fix,για καποιον που ασχολειται.
Μπορει να κολλησε κανενα απο τα διακοπτακια που εχει μεσα το drive.
Το φτιαχνω σιγουρα,αν θες να το στειλεις στην Καλαματα.

• Haha 1
Δημοσ.

Επειδή έχω έναν φίλο και θέλει να αλλάξει εσωτερικό δίσκο στο Ps4 slim. Είδα πως οι μόνοι συμβατοί δίσκοι είναι, κάτι Seagate, 2 Western Digital Blue, και ένας Black Western Digital 7.200 rpm, αξίζει να βάλω αυτόν που τρέχει στα 7.200 rpm ή τζάμπα τα λεφτά ; Το όριο είναι έως 70 - 100 ευρώ ταβανι. 

Ευχαριστω για την όποια βοήθεια 😎

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ss13 είπε

Επειδή έχω έναν φίλο και θέλει να αλλάξει εσωτερικό δίσκο στο Ps4 slim. Είδα πως οι μόνοι συμβατοί δίσκοι είναι, κάτι Seagate, 2 Western Digital Blue, και ένας Black Western Digital 7.200 rpm, αξίζει να βάλω αυτόν που τρέχει στα 7.200 rpm ή τζάμπα τα λεφτά ; Το όριο είναι έως 70 - 100 ευρώ ταβανι. 

Ευχαριστω για την όποια βοήθεια 😎

Πάρε τον WD Blue να κάνεις δουλειά μην περιμένεις να δεις διαφορά σε ταχύτητα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Πάρε τον WD Blue να κάνεις δουλειά μην περιμένεις να δεις διαφορά σε ταχύτητα.

Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια. 

Ναι κι εγώ προς WD blue βλέπω , οι Seagate αξίζουν, ώστε να παρει 2 Terabyte ή θα μου μείνουν στα χέρια ; Το ρωτάω γιατί έχουν μια διαφορά στη τιμή. 

https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/m/202_357_360/Toshiba_or_Seagate_or_Western-Digital/f/489547_490667_490668_1335357/2-5-1TB-2TB-PS4.html?price_max=100.0

Το ξερω οτι οι WD, είναι πιο αξιόπιστοι, απλά αξίζει το ρίσκο, με τα 20 ευρώ διαφορά που έχουν ; 😎

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ss13 είπε

Ναι κι εγώ προς WD blue βλέπω , οι Seagate αξίζουν, ώστε να παρει 2 Terabyte ή θα μου μείνουν στα χέρια ; Το ρωτάω γιατί έχουν μια διαφορά στη τιμή. 

https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/m/202_357_360/Toshiba_or_Seagate_or_Western-Digital/f/489547_490667_490668_1335357/2-5-1TB-2TB-PS4.html?price_max=100.0

Το ξερω οτι οι WD, είναι πιο αξιόπιστοι, απλά αξίζει το ρίσκο, με τα 20 ευρώ διαφορά που έχουν ; 😎

Πας στον seagate.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ss13 είπε

Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια. 

Οι Seagate προσωπικά με έχουν κρεμάσει 2 φορές και δεν πρόκειται να ξαναπάρω.

Αντιθέτως όσους WD έχω αγοράσει είτε 2.5" ειτε 3.5" δεν με έχουν κρεμάσει ποτέ.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, fagoura είπε

Πας στον seagate.

Θα το δω, έτσι κι αλλιώς δεν είναι για εμενα 😎

50 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Οι Seagate προσωπικά με έχουν κρεμάσει 2 φορές και δεν πρόκειται να ξαναπάρω.

Αντιθέτως όσους WD έχω αγοράσει είτε 2.5" ειτε 3.5" δεν με έχουν κρεμάσει ποτέ.

Ναι το ξερω πως είναι πιο αξιοπιστοι οι WD, ευχαριστω για τη βοήθεια 😎

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σας.κ μην σας τρομαζει η ερωτηση μου...π ρωταω ποιο μοντελο ps4 να παρω?εν ετη 2024 για ενα παλιο συστημα πλεον...αλλα δεν παιζει γ 500αευρα γ ps5 δυστηχως....λοιπον ps4 fat .ps4 slim.η ps4 pro??

οικογενειαρχης βλεπετε.κ ακριβο χομπυ το ατιμο...απλα ποιο μοντελο μου προτεινετε.κ φυσικα ξερω μ τουλάχιστον 1 τερα δισκο....αν κ παιζω μονο singleplayer games.ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.
11 minutes ago, Sakisoriginal21 said:

καλησπερα σας.κ μην σας τρομαζει η ερωτηση μου...π ρωταω ποιο μοντελο ps4 να παρω?εν ετη 2024 για ενα παλιο συστημα πλεον...αλλα δεν παιζει γ 500αευρα γ ps5 δυστηχως....λοιπον ps4 fat .ps4 slim.η ps4 pro??

οικογενειαρχης βλεπετε.κ ακριβο χομπυ το ατιμο...απλα ποιο μοντελο μου προτεινετε.κ φυσικα ξερω μ τουλάχιστον 1 τερα δισκο....αν κ παιζω μονο singleplayer games.ευχαριστω πολυ!!

Πας και παίρνεις καινουργιο με 200 ευρώ αυτό που κυκλοφορεί αυτήν την περίοδο και δεν μπλέκεις με μεταχειρισμένα. Θα έχεις 500GB δίσκο αλλά αυτό λύνεται εύκολα με έναν εξωτερικό ή έναν εσωτερικο δίσκο.

Δημοσ.
13 minutes ago, Sakisoriginal21 said:

Έστω. Ή λοιπόν πας σε Fat (OG PS4) που μιλάμε για κονσόλα από το 2014 χοντρικά, με όσες ώρες έχει γράψει συν που δεν ξέρεις ηλεκτρονικά είναι πότε θα κάνουν μπαμ, σε Pro (που είναι πιο πρόσφατο μοντέλο) το οποιο θα δώσεις ένα 250 σιγουρα και θα είσαι χωρίς εγγύηση αλλά με πιο πρόσφατο μοντέλο και τέλος το Slim που αναφέραμε. Προσωπική άποψη. Τα 250 για Pro ίσως μου φαίνονται πολλά (ειδικά για πεθαμένη κονσόλα) 120-140 (ίσως και παραπάνω) για μεταχειρισμένο Phat δεν νομίζω πως αξίζει, οπότε τσιμπάς καινούργιο PS4 να κάνεις την δουλειά σου και να το ευχαριστηθείς και τα έξτρα χρήματα που θα έβγαινε το Pro τα κάνεις παιχνίδια, δίσκο ή στην άκρη για PS5. Τέλος αν δεν το έχεις σε ντουλάπι και αερίζεται σωστά μπορεί να ζεστένεται και να κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου αλλά δεν πιστεύω να πάθει κάτι (το δικό μου το Phat δεν έχει πάθει κάτι από τότε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...