Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα, το ps4 μου χει μπει σε ασφαλή λειτουργία και λέει θέλει το αρχείο ενημέρωσης σε USB .. Το κατεβασα από το site αλλά δεν το διαβάζει το usb.. Έχει κανε ις καμια ιδέα;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, georgkar94 είπε

Καλησπερα, το ps4 μου χει μπει σε ασφαλή λειτουργία και λέει θέλει το αρχείο ενημέρωσης σε USB .. Το κατεβασα από το site αλλά δεν το διαβάζει το usb.. Έχει κανε ις καμια ιδέα;

Το usb πρεπει να το κανεις format σε FAT

Δημοσ.
Στις 14/10/2020 στις 5:04 ΜΜ, Speculoos είπε

Όποιος έχει amazon prime γερμανικό (μπορείτε να φτιάξετε δωρεάν για ένα μήνα) τρέχει τώρα προσφορά που δε θα κρατήσει πολύ, το PS4 1TB τελική τιμή στα 257€ για Ελλάδα.

https://www.amazon.de/PlayStation-Pro-Konsole-Schwarz-Generalüberholt/dp/B07SQZN2QM

image.png.d1ab57105846d231a27737d524ccf6e3.png

Είναι refurbished.

Δημοσ.

Νέος με το ps4

Καλησπέρα

Πήρα το ps4 , η τελευταία μου κονσόλα ήτανε το 2005. 
Λοιπον την σύνδεσα με το Ίντερνετ, έκανε και κάποια Update μόλις το σύνδεσα με το Ίντερνετ  , έκανα δικό μου κωδικό στο PlayStation Network και πάω να παίξω το nfs heat και μου λέει an Update is required to access the online features of this game . Please visit es.com/unable-to -connect

πήγα και εκεί στο σάιτ , μήπως πρέπει να γίνω εκεί στην ea συνδρομητής για να παίξω το παιχνίδι ή είναι κάτι άλλο ;

• Moderators
Δημοσ.
On 15/10/2020 at 14:56, markoliaz said:

υπαρχει καμια πληροφορια για ps4 super slim τον αλλο μηνα?

Γιατί να βγει Super Slim PS4; Το Slim είναι μια χαρά σε χωροταξικό θέμα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Συγγνωμη ποσο υπερπαιχνιδαρα ειναι τελικα το A Plague Tale ε. Το ξεκινησα το ΣΚ και εχω λιωσει, εχω να κολλησω ετσι κατι δεκαετιες με βιντεοπαιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stormrain είπε

Συγγνωμη ποσο υπερπαιχνιδαρα ειναι τελικα το A Plague Tale ε. Το ξεκινησα το ΣΚ και εχω λιωσει, εχω να κολλησω ετσι κατι δεκαετιες με βιντεοπαιχνιδι.

Το εχω στην λιστα και αυτο να το παρω!

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Το εχω στην λιστα και αυτο να το παρω!

Χτυπα το. Η ιστορια ειναι α πι στευ τη. Ειμαι στις αρχες περιπου, 4ο κεφαλαιο απο τα 17, εχω μεινει απο το storytelling ετσι. Οκ γραφικα κλπ προφανως ειναι σουπερ, αλλα ο τροπος που εχουν κανει intergrate το επιπεδο της ιστοριας με εχει αφησει μεχρι στιγμης με ανοιχτο το στομα.

Επισης, επιτελους ενα γραμμικο παιχνιδι για καποιους ανωμαλους σαν εμενα που σιχαινονται τα open world 😛

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stormrain είπε

Χτυπα το. Η ιστορια ειναι α πι στευ τη. Ειμαι στις αρχες περιπου, 4ο κεφαλαιο απο τα 17, εχω μεινει απο το storytelling ετσι. Οκ γραφικα κλπ προφανως ειναι σουπερ, αλλα ο τροπος που εχουν κανει intergrate το επιπεδο της ιστοριας με εχει αφησει μεχρι στιγμης με ανοιχτο το στομα.

Επισης, επιτελους ενα γραμμικο παιχνιδι για καποιους ανωμαλους σαν εμενα που σιχαινονται τα open world 😛

Μολις ξεμπερδεψω με το No man sky και μετα το  jedi fallen order  το υπολογιζω για αγορα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...