Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Πάρτου το χειριστήριο, χωρίς αυτό δεν θα μπορεί να παίζει. Η μόνη προστασία που χρειάζεται είναι να κλειδώνει το ντουλάπι που θα τοποθετείς το χειριστήριο.

Άμα πάρω το κοντρολ βγαίνει έξω κ φωνάζει σαν τρελός όπως τις ελληνικές ταινίες. 

Επίσης παίζει στην γιαγιά του όταν δεν έχει σχολείο, δηλαδή είναι ανεξέλεγκτος... 

Δεν υπάρχει κάτι να κλείνει αυτόματα; 

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Άμα πάρω το κοντρολ βγαίνει έξω κ φωνάζει σαν τρελός όπως τις ελληνικές ταινίες. 

Επίσης παίζει στην γιαγιά του όταν δεν έχει σχολείο, δηλαδή είναι ανεξέλεγκτος... 

γινεται  απο οτι καταλαβαίνω απο το βιντεο.. καλή δύναμη! 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δηλαδή αν το κλειδώσεις δεν θα φωνάζει σαν τρελός; αφού πάλι δεν θα μπορεί να παίζει.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δηλαδή αν το κλειδώσεις δεν θα φωνάζει σαν τρελός; αφού πάλι δεν θα μπορεί να παίζει.

Θα πω ότι χάλασε.... 

Αλλο να γίνει κ καλά μόνο του άλλο να το πάρω εγώ. 

Είναι μικρός δεν ξέρει κ πολλά 

Αυτό το παιχνίδι έχει κάψει παιδιά κ παιδιά. 

Δημοσ.
Στις 8/6/2020 στις 2:56 ΠΜ, Cyberdemon87 είπε

Παιδιά, έχει Αμερικάνικη ετήσια κάρτα στο cdkeys 50% στα 26.79€ !!!

Τσιμπήστε μερικές :P

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code

Μαγκα εβαλα την ετήσια κ ολους οσους μου απαντήσατε σας ευχαριστώ ... 28 ευρω είναι τσάμπα για τόσα games... Κ έρχεται κ ps5.... 

Το ps now έχει ολα τα games μεσα να τα παιξεις με streaming? 

Δημοσ.

Καθε 3 και λιγο εχουμε ανακοινωσεις παιχνιδιων και dlc στο επισημο καναλι του playstation στο youtube https://www.youtube.com/user/PlayStation/videos + αρκετες κυκλοφοριες σε multiplatform τιτλους.

Απο προσφατα παιχνιδια

• Star wars Fallen Order,
  • DOom Eternal,
  • Resident evil 3 Remake,
  • Trials Of Mana,
  • Final Fantasy 7 Remake

και αναμενουμε τους επομενους μηνες και

• Last of us
  • Ghost of Tsushima
  • Cyberpunk σαν πιο γνωστα ονοματα μεταξυ αλλων. Αυτα+φυσικα οτι backlog παιχνιδιων εχει ο καθενας.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Απο προσφατα παιχνιδια

• Star wars Fallen Order,
  • DOom Eternal,
  • Resident evil 3 Remake,
  • Trials Of Mana,
  • Final Fantasy 7 Remake

και αναμενουμε τους επομενους μηνες και

• Last of us
  • Ghost of Tsushima
  • Cyberpunk σαν πιο γνωστα ονοματα μεταξυ αλλων. Αυτα+φυσικα οτι backlog παιχνιδιων εχει ο καθενας.

Δεν εχει γραφτει τιποτα για αυτα στο εδω θεμα .

Τα περισσότερα (αν όχι όλα) από αυτά που αναφέρεις έχουν δικό τους θέμα, οπότε δεν θα γραφτεί τίποτα στο παρόν θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας που μπορώ να δω πόσες ώρες λειτουργίας έχει το PlayStation μου; 

Επεξ/σία από costas20023
Δημοσ.

παντως για οποιον θελει να αγορασει τωρα ps4 ας περιμενει ελαχιστα...γιατι με το που ανακοινωθει το ps5 με τιμη και τα σχετικα, δεν μου φενεται απιθανο να συμβει και τωρα κατι αντιστοιχο απο το παρελθον...να πεσει στα 150 ευρουλακια...αξιζει ανετα!

https://techflow.gr/wp-content/uploads/2013/04/sony_ps3_mediamarkt.jpg

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μία πτώση τιμής και ένα Pro Slim θα ήταν ό,τι καλύτερο τώρα. 

Θα έπαιρνα ένα.

Δημοσ.

Τι νόημα έχει να πάρεις τώρα ps4 για 6 μήνες? Όλα τα games του θα είναι backwards compatible στο ps5. Δεν είναι όπως η μετάβαση από το ps3->ps4.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ilos είπε

Τι νόημα έχει να πάρεις τώρα ps4 για 6 μήνες? Όλα τα games του θα είναι backwards compatible στο ps5. Δεν είναι όπως η μετάβαση από το ps3->ps4.

Καποιος που μεχρι σημερα δεν εχει ps4, λογικα δεν θα παει και αμεσα για ps5. Ολα ειναι σχετικα φυσικα, αλλα αν το ενα κοστιζει 150 και το αλλο 500 γιατι οχι;

Συμφωνω μαζι σου. Εγω ειμαι ακριβως σε αυτη την κατηγορια, που δεν ειχα παρει ps4 για διαφορους λογους, και προτιμω να περιμενω να παρω απευθειας το ps5, αφου εφτασα μεχρι εδω. Απο την αλλη, αν ο αλλος δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα, μια χαρα μπορει να τη βγαλει για πανω απο τρια χρονια παιζοντας προηγουμενης γενιας παιχνιδια.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια κατι ασχετο. Αγορασα το knowledge is power σε δισκακι αλλα δεν μου εχει ελληνικα! Στα αγγλικα ειναι και δεν αλλαζει με τιποτα. Εχω την γλωσσα στα ελληνικα στην κονσολα και στο id μου αλλα τιποτα. Την πατησα; Δεν εχει ελληνικα; Πως αλλαζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...