Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη οποιος εχει αγορασει το ps4 απο το 2013 και το εχει μεχρι σημερα αν του χρεωνει ο αλλος 40ευρω(που θεωρουνται και μια χαρα)καθε χρονο,στο τελος θα εχει δωσει κοντα 300ευρω για αλλαγη παστας και καθαρισμα?

Υπερβολη.

Τωρα αν καποιος αγορασει ps4 του 2013/2014 μτχ,ναι να του ριξει ενα καθαρισμα και αλλαγη παστας.

Αλλα αυτα περι αλλαγης παστας καθε χρονο ειναι σκετες υπερβολές.

Ας μην δώσει 40 ευρώ, που για μένα είναι πολλά, μετά μην λένε "κάνει σαν αεροπλάνο"!!!

Καλώς η κακώς,η Sony στο θέμα ψύξης από εποχές ps3 fat και μέχρι σήμερα με τα all ps4  τα έχει πάει σκατα,με ότι αυτό συνεπάγεται...

Γι'αυτό καλό θα είναι να προσέχουμε όσο γίνεται,τα μηχανήματα μας.

Προτιμότερο να δίνω πχ 40 ευρώ το χρόνο και να ξέρω ότι η κονσόλα μου δουλεύει πένα, παρά να αγοράσω πχ ενα ps4 slim (που είναι και τα πιο πρόσφατα μοντέλα) και να το κλαίω από BLOD....

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λιγα η πολλα τουλαχιστον να αλλαχθει η μαμα παστα.Βαζουν αθλια ποιοτητα παστας ειναι και το συστημα ψυξης της κονσολας για τα πανηγυρια γιαυτο κανει σαν τουρμπινα η κονσολα.

Ισως καθε χρονο να ειναι υπερβολικο, στην 2ετια ομως καλο ειναι να αλλαζει η παστα και να γινεται ενας καθαρισμος εσωτερικα.

5 hours ago, mikele13- said:

Ας μην δώσει 40 ευρώ, που για μένα είναι πολλά, μετά μην λένε "κάνει σαν αεροπλάνο"!!!

Καλώς η κακώς,η Sony στο θέμα ψύξης από εποχές ps3 fat και μέχρι σήμερα με τα all ps4  τα έχει πάει σκατα,με ότι αυτό συνεπάγεται...

Γι'αυτό καλό θα είναι να προσέχουμε όσο γίνεται,τα μηχανήματα μας.

Προτιμότερο να δίνω πχ 40 ευρώ το χρόνο και να ξέρω ότι η κονσόλα μου δουλεύει πένα, παρά να αγοράσω πχ ενα ps4 slim (που είναι και τα πιο πρόσφατα μοντέλα) και να το κλαίω από BLOD....

Παθαίνουν BLOD τα Slim και τα Phat όχι; Χειρότερο σύστημα ψύξης;

3 ώρες πριν, mples είπε

Τι λέτε ρε παιδιά 40 ευρώ για πάστα κάθε χρόνο για μηχάνημα που κάνει 200  ευρω πρέπει να είναι χαζός κάποιος για να τα δωσει 

270 κοστίζει τώρα, πριν λίγο καιρό κόστιζε πιο ακριβά...

40 καλά είναι, άλλοι να δεις πόσο παίρνουν...

2 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Παθαίνουν BLOD τα Slim και τα Phat όχι; Χειρότερο σύστημα ψύξης;

Που ζεις,σε άλλο κόσμο είσαι?

• Moderators

Μπήκα τυχαία στο store (μιας και δεν θέλω κάτι άμεσα να αγοράσω) και διαπίστωσα ότι η ετήσια συνδρομή PS Now είναι με 30% έκπτωση, σε all-time low. Σε αμερικάνικο account βγαίνει στα $41.99, περίπου €37.20. Στο μήνα δηλαδή €3.10 για ένα κατάλογο 900 games, με τα PS2/PS3 να παίζουν αποκλειστικά μέσω streaming (άψογα θα έλεγα), ενώ τα PS4 games να παίζουν είτε μέσω streaming, είτε με local download.

Ψήνομαι άσχημα να stackάρω 2-3 χρόνια για να είμαι έτοιμος για το PS5. Από την άλλη όμως πιστεύω ότι με το launch του PS5 θα βγάλουν καμιά μαγκιά τύπου Ultimate (με Plus και Now μαζί) και θα πάει στράφι η αγορά.

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Μπήκα τυχαία στο store (μιας και δεν θέλω κάτι άμεσα να αγοράσω) και διαπίστωσα ότι η ετήσια συνδρομή PS Now είναι με 30% έκπτωση, σε all-time low. Σε αμερικάνικο account βγαίνει στα $41.99, περίπου €37.20. Στο μήνα δηλαδή €3.10 για ένα κατάλογο 900 games, με τα PS2/PS3 να παίζουν αποκλειστικά μέσω streaming (άψογα θα έλεγα), ενώ τα PS4 games να παίζουν είτε μέσω streaming, είτε με local download.

Ψήνομαι άσχημα να stackάρω 2-3 χρόνια για να είμαι έτοιμος για το PS5. Από την άλλη όμως πιστεύω ότι με το launch του PS5 θα βγάλουν καμιά μαγκιά τύπου Ultimate (με Plus και Now μαζί) και θα πάει στράφι η αγορά.

Πάρε για έναν χρόνο. Εγώ το ψήνω. 

• Moderators
Just now, Bourdoulas said:

Πάρε για έναν χρόνο. Εγώ το ψήνω. 

Η προσφορά ισχύει μέχρι 17/6, οπότε αν αγοράσεις προτίμησε προς το τέλος των προσφορών για να εκμεταλλευτείς περισσότερο χρόνο μέχρι τις επόμενες προσφορές.

• Like 1

Ειχα δοκιμασει το Ps now πριν κατι μηνες και εβαλα δοκιμαστικα το God of war και παρολο που επαιζα χωρις κολληματα η εικονα πρεπει να ηταν 720p (100αρα γραμμη ειχα. Wifi το Ps4) διοτι ηταν τερμα θολη στην 4Κ μου. Απο εκει και περα δεν ξαναπροσπαθησα αλλα ηταν πολυ περιεργο και ξενερωσα ειναι η αληθεια. Ισχυει οτι το streaming τους ειναι μονο μεχρι 720p γενικα?

4 hours ago, mikele13- said:

Που ζεις,σε άλλο κόσμο είσαι?

Από την στιγμή που το PS4 Phat δουλευει μια χαρά, δε βρίσκω τον λόγο να ασχοληθώ με το τι κανουν τα επόμενα. Ίσως και να το έχω διαβάσει απλά για τον προηγούμενο λόγο να μην το συγκράτησα :)

• Moderators
1 hour ago, Prospector8 said:

Ειχα δοκιμασει το Ps now πριν κατι μηνες και εβαλα δοκιμαστικα το God of war και παρολο που επαιζα χωρις κολληματα η εικονα πρεπει να ηταν 720p (100αρα γραμμη ειχα. Wifi το Ps4) διοτι ηταν τερμα θολη στην 4Κ μου. Απο εκει και περα δεν ξαναπροσπαθησα αλλα ηταν πολυ περιεργο και ξενερωσα ειναι η αληθεια. Ισχυει οτι το streaming τους ειναι μονο μεχρι 720p γενικα?

Το steaming είναι μόνο σε 720p, πράγμα που δεν σε ενδιαφέρει σε PS2/PS3 games. Τα PS4 τα δοκιμάζεις με streaming και όποιο σου αρέσει το κατεβάζεις locally. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Μην το πιστευεις ...ειναι σχεδον επιβεβλημενο να βαλει η σονυ κατι απεναντι στο pass...το περιεργο ειναι να μην το κανει

Παιδιά με το  2FA τι παίζει; 

Μπορώ να βάλω τον ίδιο Ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό σε 2-3 διαφορετικά accounts;

Τα 2 Ελληνικά, το 1 Αμερικανικό.

Γιατί διαβάζω πως πέφτει πολύ χακάρισμα τελευταία. 

Παιδιά, έχει Αμερικάνικη ετήσια κάρτα στο cdkeys 50% στα 26.79€ !!!

Τσιμπήστε μερικές :P

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...