Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Malthador είπε

Γιατί δεν πήρες κι ένα τρίτο μήπως σου χαλάσει το αναπληρωματικό;

Εχω παρει κι ενα σλιμ με 500 gb σκληρο(αυτο το χω στην κρεβατοκαμαρα)

@AntiCambeR τωρα χρησιμοποιω ενα ps4 pro ενα ps4 απλο ενα xbox και δυο switch (το κανονικο και το lite)ααα και το nintendo 3ds (εχω και δυο 2ds καβατζα)

Τωρα να το βαλω σε λειτουργια και να ειναι ελαττωματικο δεν πιστευω αλλα αν γινει κατι τετοιο shit happens...

Επεξ/σία από czarjuly
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, czarjuly είπε

@AntiCambeR τωρα χρησιμοποιω ενα ps4 pro ενα ps4 απλο ενα xbox και δυο switch (το κανονικο και το lite)ααα και το nintendo 3ds (εχω και δυο 2ds καβατζα)

Τωρα να το βαλω σε λειτουργια και να ειναι ελαττωματικο δεν πιστευω αλλα αν γινει κατι τετοιο shit happens...

Πάρε και καμμία κονσολιτσα ρε αδερφέ να έχεις να παίζεις...😂

• Like 1

4 ώρες πριν, czarjuly είπε

Φυλαξε το και το πουλάς σε δημοπρασία σφραγισμένο συλλεκτικό μετά από καμια 30-40ρια χρόνια... 😉

• Like 1

4 ώρες πριν, kostis76 είπε

Φυλαξε το και το πουλάς σε δημοπρασία σφραγισμένο συλλεκτικό μετά από καμια 30-40ρια χρόνια... 😉

Εχω δυο playstation classic γι αυτη τη δουλεια αν και μετα απο 40 χρονια μαλλον λιπασμα θα ειμαι😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες, ψαχνω (στο ελληνικο internet) ολη μερα σημερα να βρω God Of War "κανονικο" και οχι της σειρας "Hits" και δε μπορω να βρω πουθενα. Παιζει να 'χει κατι καποιος κατα νου, ή να πηρε τιποτα το ματι του; Ευχαριστω ρε σεις.

Επεξ/σία από Obiwan88

6 λεπτά πριν, Obiwan88 είπε

παιδες, ψαχνω (στο ελληνικο internet) ολη μερα σημερα να βρω God Of War "κανονικο" και οχι της σειρας "Hits" και δε μπορω να βρω πουθενα. Παιζει να 'χει κατι καποιος κατα νου, ή να πηρε τιποτα το ματι του; Ευχαριστω ρε σεις.

Δες στις αγγελίες. Καινούργιο χλωμό να βρεις.

• Like 1

56 λεπτά πριν, Obiwan88 είπε

Κανε μια βολτα σε μεγαλες αλυσιδες μηπως βρεις κανενα ξεχασμενο στο ραφι τους.Μεγαλη πιθανοτητα να το βρεις και σε καποιο καταστημα γερμανος.

• Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, Obiwan88 είπε

Tι διαφορα εχουν?

https://www.gamestation.gr/el/video-games/god-of-war-aggliko-me-ellinikous-ypotitlous-ps4.html

Παιδιά αξίζει η αγορά ps4 σήμερα; Μιλάω για το απλό, όχι το pro. Τv υπάρχει μια 32 άρα smart 1080p κ δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια αναβάθμισης τηλεόρασης. 

Έχω δει ένα μάλλον καλό bundle Sony Playstation 4 1 TB + God of War + Horizon Zero Dawn + The Last of Us + Death Stranding στα 359.

45 λεπτά πριν, Nemesis1288 είπε

Παιδιά αξίζει η αγορά ps4 σήμερα; Μιλάω για το απλό, όχι το pro. Τv υπάρχει μια 32 άρα smart 1080p κ δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια αναβάθμισης τηλεόρασης. 

Έχω δει ένα μάλλον καλό bundle Sony Playstation 4 1 TB + God of War + Horizon Zero Dawn + The Last of Us + Death Stranding στα 359.

Αξιζει 100% κατα την αποψη μου. Εχει πολυ ψωμι το PS4 για να σε απασχολησει για πολυ καιρο,τοσο με exclusives οσο και με multiplatform. 

Επισης δεν ξερω πως ειναι τα οικονομικα σου,αλλα αν θα ηθελες,μπορεις με 85€ παραπανω να παρεις  το PS4 Pro μαζι με τα προαναφερομενα παιχνιδια

• Like 2

1 ώρα πριν, Nemesis1288 είπε

Τσιμπημένη τιμη, καποια στιγμη το χειμώνα με 300Ε επαιρνες το pro(και 200E το απλο) , αυτα τα παιχνιδια τωρα στις προσφορες δεν κανουν πανω απο 70Ε, πέρσι τετοια εποχή ειχα παρει το δικο μου 260Ε αλλα δυστυχώς φετος μαλλον δεν θα κανουν προσφορές στις κονσολες , υποψιάζομαι οτι θα εχει πτώση τιμης με την ανακοίνωση του Ps5 .

1 ώρα πριν, Nemesis1288 είπε

Οπως και να εχει τα λεφτα του θα τα βγαλει σιγουρα.

Απο εκει και περα, αν θες περισσοτερο "value for money", περιμενε λιγο ακομα. Οσο πλησιαζει η κυκλοφορια του 5, τοσο θα πεφτει η τιμη στο 4. Απο την αλλη, ειναι λιγο ψυχαναγκαστικη αυτη η διαδικασια. Για να γλιτωσεις ενα 50ρικο ξερω'γω θα περιμενεις κανα τριμηνο.

Παντως να το μετανιωσεις αποκλειεται. Ισα ισα, θα εχεις και 4 απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας, οποτε για αρκετο καιρο δεν θα χρειαστει να δωσεις κι αλλα χρηματα.

Στο ιδιο μηκος κυματος ειναι και αυτη η προσφορα στο πλαισιο. Αντι για το Death Strading εχει δυο παιχνιδια, αλλα παλαιοτερα:

https://www.plaisio.gr/promo-20200520-ps4-console?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20200521-playstation-hot-offers&ref_tim=1590331891&ref_a=9046985&ref_b=1097349

Παιδιά καλησπέρα. Έφτιαξα account στο PS4 ως family manager. Δημιούργησα νέο χρήστη για τον πιτσιρικά αλλά έβαλα την ηλικία του την πραγματική 10+ ενώ στα parental controls έβαλα να παίζει παιχνίδια για 12 (κατηγορία 6) προκειμένου να κατεβάσουμε το Fortnite.

Τελικά δεν του εμφανίζει καθόλου το Fortnite στο Ps store όταν μπαίνει ο μικρός με το account του . Υπέθεσα ότι επειδή έβαλα διαφορετική πραγματική ηλικία  με την επιτρεπτή στα parental controls γιαυτό και δεν μου το εμφάνιζε.  

Σβήνω το account του για να κάνω άλλο με μεγαλύτερη ηλικία (12) μπας και εμφανίσει το Fortnite αλλά μόλις παω να φτιάξω νέο χρήστη με το ίδιο mail , μου βγάζει ότι υπάρχει ήδη! Μπαίνω στον λογαριασμό μέσω Web και διαπιστώνω ότι εξακολουθεί να υπάρχει ο λογαριασμός του μικρού που έσβησα στο PS4 !

Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω ξανά το αρχικό mail ή πρέπει να βρω νέο mail επειδή είναι το ID  ?  και πως διαγράφεται οριστικά στο WEB ο user που έχω διαγράψει στο PS4 μήπως αργεί να ενημερωθεί ο server τους? Μήπως για το Fornite χρειάζεται συνδρομή PS plus?

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη .Σας ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...