Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/5/2020 στις 1:06 ΜΜ, rackal είπε

Γνωρίζει κανείς πως θα συνδέσω το PlayStation 4 slim με home cinema 5.1 απευθείας ;

Είδα πως το slim δεν έχει ούτε οπτική ούτε τπτ όπως το pro και δεν σαν κρύβω πως χαλάστηκα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως στο slim έχουν αφαιρέσει τα πάντα απο πάνω του και γι αυτό πριν την αγορά δεν το έψαξα... 

Η τηλεόραση σου δεν έχει οπτική ίνα,;

Έχεις Ενισχυτή η οχι;

Επεξ/σία από selin323
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχω ενα σφραγισμενο ps4 pro καβατζα εδω και 1,5 χρονο αλλα εχω αρχισει και ανησυχω για την μπαταρια του τηλεχειριστηριου,ποσο λετε να αντεξει χωρις φορτιση;

11 ώρες πριν, czarjuly είπε

Εχω ενα σφραγισμενο ps4 pro καβατζα εδω και 1,5 χρονο αλλα εχω αρχισει και ανησυχω για την μπαταρια του τηλεχειριστηριου,ποσο λετε να αντεξει χωρις φορτιση;

Και τι το κρατάς ενάμιση χρόνο σφραγισμένο?Να σιτεψει???😂 

Δωστο αδερφέ τώρα που γυρνάει, γιατί όταν βγει το 5αρι θα πουληθεί τσάμπα....

Και αν είναι σειρά 70xx-71xx κλαφτα....

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε αγγελία να το δώσεις άμεσα 😉

Μην το κρατάς αν δεν το θέλεις + ότι πέφτει η τιμη του όσο πλησιάζουμε στο ps5.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

16 ώρες πριν, mples είπε

παιδια ξερει κανεις γιατι απο σημερα βλεπω οτι ενω εχω psplus στον εναν λογαριασμο οι αλλοι δεν εχουν προσβάσεις στο ονλαιν  μεχρι χτες ειχαν κανονικα ολοι οι λογαριασμοι προσβαση στο ονλαιν τι γινεται αλαξε κατι  ??

Κάνε restore licenses μήπως "ξεκολλήσει".Τον λογαριασμό τον έχεις primary μόνο σε αυτή την κονσόλα;

13 ώρες πριν, czarjuly είπε

Δεν έχει νόημα αυτό, αγόρασες κάτι που δεν χρησιμοποίησες και έχει ήδη χάσει μέρος της αξίας του.Λογικά η μπαταρία θα έχει αδειάσει τελείως, μπορεί να φορτίζει αλλά να μην έχει την ίδια αυτονομία.Με ποιό σκεπτικό το κράτησες σφραγισμένο;

20 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δεν έχει νόημα αυτό, αγόρασες κάτι που δεν χρησιμοποίησες και έχει ήδη χάσει μέρος της αξίας του.Λογικά η μπαταρία θα έχει αδειάσει τελείως, μπορεί να φορτίζει αλλά να μην έχει την ίδια αυτονομία.Με ποιό σκεπτικό το κράτησες σφραγισμένο;

Το πηρα για καβατζα μιας κι εχω επενδυσει σε πανω απο 100 τιτλους παιχνιδιων σε περιπτωση που τα κακαρωσει αυτο που εχω να μπορεσω να τους παιξω

• Moderators
1 hour ago, czarjuly said:

Το πηρα για καβατζα μιας κι εχω επενδυσει σε πανω απο 100 τιτλους παιχνιδιων σε περιπτωση που τα κακαρωσει αυτο που εχω να μπορεσω να τους παιξω

Γιατί δεν πήρες κι ένα τρίτο μήπως σου χαλάσει το αναπληρωματικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, czarjuly είπε

δεν βγαζει κανένα νόημα ολο αυτο , πρώτον γιατι να σου χαλασει το ps4 ?  δεύτερον και να σου χαλασει θα εξαφανιστούν τα ps4 απο την αγορα και δεν θα βρίσκεις? τρίτον το ps5 θα παιζει τα παιχνιδια του ps4 αποτε θα μπορουσες να πας εκει και να μη πεταξεις τα λεφτα σου , ωρες ωρες μου ανατινάζεται τον εγκέφαλο!

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 1

• Moderators
1 hour ago, Votritis said:

δεύτερον και να σου χαλασει θα εξαφανιστούν τα ps4 απο την αγορα και δεν θα βρίσκεις? 

Τι λες ρε φίλε.

Κι άμα του χαλάσει στις 3 τα ξημερώματα που θα βρει ανοιχτό μαγαζί να αγοράσει κονσόλα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ για να συνεχίσει αδιάκοπα το session;

• Thanks 1

8 ώρες πριν, czarjuly είπε

To ίδιο ισχύει και για το αμάξι 

Πάρε άλλο ένα στο γκαράζ σκεπασμένο για παν ενδεχόμενο 😋😋😋

Η εγγύηση ισχύει για 1 χρόνο, αν το πουλήσεις χάνεις ακόμα πιο πολλά στην μεταπώληση.

Φαντάζεσαι να το βάλεις σε λειτουργία και 1 στις 1000 να είναι ελαττωματικό;

Ποιά κονσόλα έχεις τώρα που χρησιμοποιείς;Αν έχεις το απλό PS4, μπορείς να το πουλήσεις και να ανοίξεις το Pro.Αν όμως έχεις σκοπό να πάρεις το PS5, πουλάς το Pro άμεσα και αργότερα παίρνεις το PS5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...