Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αυτή η κάρτα network card τι κάνει; 

Μόνο για online gaming τι να πάρω; 

Για online gaming και 2 παιχνίδια ανά μήνα αγοράζεις psplus συνδρομή.

Μπορείς και με δωροκαρτα € βάζοντας χρήματα στο πορτοφόλι του λογαριασμού και αγοράζεις ότι θέλεις από εκεί.

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Για online gaming και 2 παιχνίδια ανά μήνα αγοράζεις psplus συνδρομή.

Μπορείς και με δωροκαρτα € βάζοντας χρήματα στο πορτοφόλι του λογαριασμού και αγοράζεις ότι θέλεις από εκεί.

Τι συμφέρει περισσότερο να κάνω από όλα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Τι συμφέρει περισσότερο να κάνω από όλα; 

Αν θες μόνο συνδρομή πάρε μια 3μηνη από την κονσόλα.

Πορτοφόλι κωδικός από τα καταστήματα βγαίνει σε 20αρα 50αρα κλπ οπότε θα έχεις υπόλοιπο...

Πράττεις ανάλογα....

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω κάνει παραγγελία επιτέλους μια καλή tv 4k, και έχω σκοπό να παραγγείλω αυτήν την εβδομάδα και το PS4 Pro. Αν μου πείτε να περιμένω το PS5, είμαι πολύ casual gamer (αν και λίγο άργησα με το ps4 :) ) που αγοράζω κονσόλες αρκετά μετά το release date τους για την εμπειρία κάποιων συγκεκριμένων παιχνιδιών μόνο (π.χ. Red Dead Redemtpion, Uncharted, Last of Us κ.ο.κ.) και μετά το κρατάω για παρείστικα games π.χ. FIFA. 

Κάποιες ερωτήσεις καθότι έχω μερικά χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα:

1. Παιχνίδι παρέας γνώσεων στυλ Buzz του PS3, είναι πλέον μόνο το Playlink ή υπάρχει και κάτι άλλο? Το έχει κανείς, αξίζει ή είναι κατώτερο του Buzz? Απο οτι βλέπω έχει διάφορα παιχνδιάκια δεν είναι μόνο γνώσεων.

2. Υπάρχει τρόπος να συνδεθούν χειριστήρια PS3 σε PS4 - τα θέλω καβάτζα αν π.χ. μαζευτεί μεγάλη παρέα για 2vs2 FIFA. Απο οτι είδα υπάρχει κάποιο usb stick που φορτώνεις και κάνεις τη δουλειά. Γνωρίζει κανείς να μου πει τι ακριβώς βήματα πρέπει να κάνω, τι πρέπει να αγοράσω? 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Στις 15/5/2020 στις 6:22 ΜΜ, Xatzio είπε

Παλικάρια μια βοήθεια, το κοντρολ δεν κσνει καλή επαφή και δεν φορτίζει πάντα. 

Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, φτιάχνει; 

Μάλλον τα "έφτυσε" η μπαταρία αν το χειριστήριο είναι παλιό, η χάλασε η θύρα, δηλαδή η επαφή της θύρας με την πλακέτα.

Εχω χειριστήριο 4-5 χρόνια το οποίο λειτουργεί μια χαρά, ήταν στο πακέτο με το PS4 Chassis.2-3 χειριστήρια που έχω αγοράσει χάλασαν εύκολα σε μερικούς μήνες, η το αριστερό αναλογικό η κάποιο από τα κουμπιά.Σε άλλους χάλασαν η χαλάρωσαν κάποιο από τα πίσω LI, L2, R1, R2, μάπα μεμβράνες.

Εχω την εντύπωση οτι τα extra χειριστήρια δεν έχουν την ίδια αντοχή με αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα.

DS4 V1 που πήρα για το PC, πολύ πρίν αγοράσω PS4, ακόμα είναι σαν καινούργιο, και έγραψε πολλές ώρες με δύσκολα παιχνίδια.

Αντίθετα, το DS4 V2 που ήρθε με το PS4 Pro, με ελάχιστη χρήση χάλασε το R1 και ήθελε αντικατάσταση μεμβράνης.

Λοταρία νομίζω το όλο θέμα.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως θα συνδέσω το PlayStation 4 slim με home cinema 5.1 απευθείας ;

Είδα πως το slim δεν έχει ούτε οπτική ούτε τπτ όπως το pro και δεν σαν κρύβω πως χαλάστηκα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως στο slim έχουν αφαιρέσει τα πάντα απο πάνω του και γι αυτό πριν την αγορά δεν το έψαξα... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rackal είπε

Γνωρίζει κανείς πως θα συνδέσω το PlayStation 4 slim με home cinema 5.1 απευθείας ;

Είδα πως το slim δεν έχει ούτε οπτική ούτε τπτ όπως το pro και δεν σαν κρύβω πως χαλάστηκα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως στο slim έχουν αφαιρέσει τα πάντα απο πάνω του και γι αυτό πριν την αγορά δεν το έψαξα... 

δεν υπάρχει τρόπος , ο μόνος τρόπος να βγάλει ήχο εκτός, είναι ασύρματα σε χειριστήριο με καρφί 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, rackal είπε

Δεν μπορείς να συνδέσεις TV με Home Cinema?

Έτσι το έχω τώρα... και παλιότερα νομίζω το είχα απευθείας στο Home Cinema με το HDMI

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.

Ναι φυσικα κ μπορει!Εγω εχω το launch που εχει κ οπτικη,αλλα αν θες ανετα μεσα απο το hdmi στον ενισχυτη σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nyne είπε

Ναι φυσικα κ μπορει!Εγω εχω το launch που εχει κ οπτικη,αλλα αν θες ανετα μεσα απο το hdmi στον ενισχυτη σου.

ααα γίνεται με 2 hdmi να περάσει πρώτα από ενισχυτή

δεν το ήξερα νόμιζα ή optical ή τίποτα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ααα γίνεται με 2 hdmi να περάσει πρώτα από ενισχυτή

δεν το ήξερα νόμιζα ή optical ή τίποτα 

Ε ναι. Το home cinema λειτουργεί και ως splitter με αυτά που θες να συνδεθούν με HDMI.

Απλά τελευταία με καινουρια TV εχω βάλει PS και OTE κατευθειαν στην TV και παίρνω απο την οπτικη εξοδο και δίνω Home Cinema

Επεξ/σία από gregdel
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή το έχω με arc και είναι μια χαρά, απλά δεν λειτουργεί όπως πρέπει το Dolby, πχ στο uncharted δεν ακούς σωστά τα shoots και γι αυτό ήθελα απευθείας πάνω σε home cinema., Αν είχα ενισχυτή ήξερα τι να κάνω, αλλά έχω τα home cinema που είναι και blueray οπότε ενα hdmi έχει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rackal είπε

Αυτή τη στιγμή το έχω με arc και είναι μια χαρά, απλά δεν λειτουργεί όπως πρέπει το Dolby, πχ στο uncharted δεν ακούς σωστά τα shoots και γι αυτό ήθελα απευθείας πάνω σε home cinema., Αν είχα ενισχυτή ήξερα τι να κάνω, αλλά έχω τα home cinema που είναι και blueray οπότε ενα hdmi έχει. 

Την ειχα πατησει και εγω ετσι με τις υποδοχες του ps4. Αγορασα μια εξωτερικη καρτα ηχου και δουλεψε κομπλε, απλα εχω 1 θυρα usb Λιγοτερη. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καρτα ηχου με usb θυρα και τις υποδοχες που θες σε νορμαλ τιμη, απλως ηθελα να αναφερω οτι υπαρχει και αυτη η επιλογη για τις εξοδους του ηχου. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις γιατι απο σημερα βλεπω οτι ενω εχω psplus στον εναν λογαριασμο οι αλλοι δεν εχουν προσβάσεις στο ονλαιν  μεχρι χτες ειχαν κανονικα ολοι οι λογαριασμοι προσβαση στο ονλαιν τι γινεται αλαξε κατι  ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...