Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες καλησπερα μπορειτε να μου πειτε καμια δεκαρια παιχνιδια για διπλο στο πσ4 στα οποιοα ομως να ειμαστε συμπαικτες οπως ηταν το ρεσι 5,οχι nba-pro κτλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

παιδες καλησπερα μπορειτε να μου πειτε καμια δεκαρια παιχνιδια για διπλο στο πσ4 στα οποιοα ομως να ειμαστε συμπαικτες οπως ηταν το ρεσι 5,οχι nba-pro κτλ

A way out, little big planet, knack 2, trine, borderlands, αυτά έρχονται τώρα στο νου

13 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Eννοείς co-op split screen;

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Νταξ... Με το που έσκασε η πρώτη κιθαρια μου σηκώθηκε η τρίχα, το πουλί και ένας νεκρός παππούς μου. Πανικός!

Το παιχνίδι από το οποίο πολλοί ξεκινήσαμε το skate και 20+ χρόνια μετά έχουμε ακόμα σημάδια και μια κλείδα να προεξέχει. Αρκεί να μην το χεσουν εντελώς βέβαια όπως τα τελευταία thps.

7 ώρες πριν, non-serviam είπε

Νταξ... Με το που έσκασε η πρώτη κιθαρια μου σηκώθηκε η τρίχα, το πουλί και ένας νεκρός παππούς μου. Πανικός!

Το παιχνίδι από το οποίο πολλοί ξεκινήσαμε το skate και 20+ χρόνια μετά έχουμε ακόμα σημάδια και μια κλείδα να προεξέχει. Αρκεί να μην το χεσουν εντελώς βέβαια όπως τα τελευταία thps.

Ετσι ακριβως, μεχρι που καρφωθηκα πισω απο ενα σταματημενο φορτηγο και καπου εκει τελειωσε αδοξα η καριερα μου..

Μακαρι το παιχνιδι να ειναι αξιο του ονοματος του.

Στις 12/5/2020 στις 12:18 ΠΜ, rudigarcia222 είπε

Βαλε και Rayman Legends μαζι με οσα σου ειπε ο συμφορουμιτης.

11 ώρες πριν, non-serviam είπε

Πάρε την collector's που σου δίνει και σανίδα (χωρίς τα ροδακια). 😛

hnjdBNp.jpg

11 ώρες πριν, non-serviam είπε

ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ

34 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Link? 😅

Μόνο στο game.co.uk το έχω βρει αλλά δεν παίζει να το στείλουν. Μόνο αν έχεις κανένα γνωστό ή χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία προώθησης.

Κάπου στα 100€ λογικά θα κάνει όταν έρθει εδώ.

https://www.game.co.uk/en/m/tony-hawks-pro-skater-1-2-collectors-edition-game-exclusive-2750666

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Μόνο στο game.co.uk το έχω βρει αλλά δεν παίζει να το στείλουν. Μόνο αν έχεις κανένα γνωστό ή χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία προώθησης.

Κάπου στα 100€ λογικά θα κάνει όταν έρθει εδώ.

https://www.game.co.uk/en/m/tony-hawks-pro-skater-1-2-collectors-edition-game-exclusive-2750666

Thanks. Έχω φίλο που χώνω μόνιμα για τέτοια.😅😅

Το ζήτημα είναι σε τι πακέτο θα είναι αυτό το τέρας και τι ποιότητα κατασκευής θα έχει η σανίδα. Γιατί με ένα 100αρι με το παιχνίδι, την βλέπω να είναι χειρότερη και από "ξύλο" ΙΚΕΑ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...