Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, zodiak bam είπε

Καλησπέρα έχω το PS4 pro 1.5 χρόνο περίπου και απ' την αρχή σε όλα τα παιχνίδια μερικές φορές μαυρίζει η εικόνα και σταματάει ο ήχος για μερικά δευτερόλεπτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι να με βοηθήσει;

Άλλαξε καλώδιο hdmi για αρχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Άλλαξε καλώδιο hdmi για αρχή

Χρησιμοποιώ της κονσόλας δοκίμασα κ ένα άλλο ενός φίλου το ίδιο μου κάνει και πάλι

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Να πω και γω το πρόβλημα μου. Ps4 pro και έχω θέμα με το χειριστήριο. Γενικά πολύ λίγες ώρες λειτουργίας και το χειριστήριο σαν καινούργιο. Το θέμα είναι με το δεξί analog stick, το οποίο χειρίζεται την κάμερα σε πολλά παιχνίδια. Αν το πιέσω προς τα πάνω, σαν να κολλάει η κάμερα και φεύγει προς τα πάνω συνεχώς. Βρήκα μία λύση, να γυρνάω το stick μερικές φορές γύρω γύρω, αλλά μετά από λίγο ξαναεπανερχεται το πρόβλημα. Είδα πολλά video στο YouTube αλλά άκρη δεν βγήκε. Έχει συναντήσει κάνεις άλλος το συγκεκριμένο θέμα; ευχαριστω πολύ και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. 

1 ώρα πριν, djpolyvios είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Να πω και γω το πρόβλημα μου. Ps4 pro και έχω θέμα με το χειριστήριο. Γενικά πολύ λίγες ώρες λειτουργίας και το χειριστήριο σαν καινούργιο. Το θέμα είναι με το δεξί analog stick, το οποίο χειρίζεται την κάμερα σε πολλά παιχνίδια. Αν το πιέσω προς τα πάνω, σαν να κολλάει η κάμερα και φεύγει προς τα πάνω συνεχώς. Βρήκα μία λύση, να γυρνάω το stick μερικές φορές γύρω γύρω, αλλά μετά από λίγο ξαναεπανερχεται το πρόβλημα. Είδα πολλά video στο YouTube αλλά άκρη δεν βγήκε. Έχει συναντήσει κάνεις άλλος το συγκεκριμένο θέμα; ευχαριστω πολύ και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. 

Αν έχουν περάσει οι 6 μήνες της εγγύησης, τότε μόνη λύση είναι άνοιγμα και καθαρισμό του stick.

Αν δεν φτιάξει,πας για άλλο.

Δυστυχώς, παρά πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα με τα αναλογικά.

Η Σόνυ το έχει ξεφτιλισει τελείως με την ποιότητα, όλα ψεύτικα.

1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Αν έχουν περάσει οι 6 μήνες της εγγύησης, τότε μόνη λύση είναι άνοιγμα και καθαρισμό του stick.

Αν δεν φτιάξει,πας για άλλο.

Δυστυχώς, παρά πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα με τα αναλογικά.

Η Σόνυ το έχει ξεφτιλισει τελείως με την ποιότητα, όλα ψεύτικα.

Είναι χειριστήριο όμως. Το κάλυπτει η εγγύηση; να συμπληρώσω την online φόρμα λες; είδα και video με άνοιγμα, αλλά μάλλον θα το χαλάσω εντελώς μετά. Κάτι θα περισσέψει στο κλείσιμο μετά. Ευχαριστώ για την απάντηση! 

Παρε τηλεφωνο την κομετρον να ρωτησεις αν σε καλυπτει ακομα η εγγυηση για το χειριστηριο.Αν σου πουν ναι τους το στελνεις με δικα τους εξοδα.

Παιδιά αυτή η προσφορά αξίζει; https://www.bestprice.gr/item/2155779917/sony-playstation-4-pro-1tb-fortnite-neo-versa.html?qid=3nqYw4wByYV_79905&seq=1

Δεν έχω τηλεόραση 4k (το playstation θα συνδέεται προς το παρόν σε μια οθόνη υπολογιστή). Σκοπεύω να πάρω στο μέλλον 4k TV. Το θέμα μου είναι οτι δεν θέλω να ώσω τέσσερα κατοστάρικα για μία κονσολα. 

19 ώρες πριν, zodiak bam είπε

Καλησπέρα έχω το PS4 pro 1.5 χρόνο περίπου και απ' την αρχή σε όλα τα παιχνίδια μερικές φορές μαυρίζει η εικόνα και σταματάει ο ήχος για μερικά δευτερόλεπτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι να με βοηθήσει;

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα κανε αυτο 

https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/system---hardware/sound---screen/i-can-t-get-an-image-or-4k-hdr-on-my-ps4-pro-system/

• Like 1

Παιδιά έχω PS4 Pro ούτε χρόνο, αγορασμένο καινούριο και κάνει πολλή φασαρία το ανεμιστήρι του. Ειδικά σε cutscenes αλλά χθες που έβαλα Death Stranding πάλι από την αρχή δεν το έχω ξανακούσει να κάνει έτσι.

6 ώρες πριν, blu-ray είπε

Παιδιά αυτή η προσφορά αξίζει; https://www.bestprice.gr/item/2155779917/sony-playstation-4-pro-1tb-fortnite-neo-versa.html?qid=3nqYw4wByYV_79905&seq=1

Δεν έχω τηλεόραση 4k (το playstation θα συνδέεται προς το παρόν σε μια οθόνη υπολογιστή). Σκοπεύω να πάρω στο μέλλον 4k TV. Το θέμα μου είναι οτι δεν θέλω να ώσω τέσσερα κατοστάρικα για μία κονσολα. 

Θα έλεγα όχι. Στην παρούσα φάση μόνο κάτω από 300 αν το βρεις να το πάρεις. Σύντομα έρχεται η νέα γενιά. Δεν αξίζει να το πληρώσεις σαν να είναι καινούριο.

• Like 1

10 ώρες πριν, djpolyvios είπε

Το ίδιο πρόβλημα εδώ. Απ ότι διάβασα ίσως φταίει ότι μαζευει βρωμιά μέσα. Με μια μπατονέτα έβαλα λίγο οινόπνευμα και γυρισα το μοχλό περα δώθε, ώστε να καθαρίσει όσο γίνεται. Συν λίγο φυσημα. Και όταν δεν παίζω βάζω τα χειριστήρια σε ντουλάπι για να μη σκονιζονται. Είδα σημαντική βελτίωση αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε... 

16 ώρες πριν, Cygnus είπε

Παιδιά έχω PS4 Pro ούτε χρόνο, αγορασμένο καινούριο και κάνει πολλή φασαρία το ανεμιστήρι του. Ειδικά σε cutscenes αλλά χθες που έβαλα Death Stranding πάλι από την αρχή δεν το έχω ξανακούσει να κάνει έτσι.

Ειναι χαρακτηριστικο του pro   αυτος ο θορυβος δεν μπορεις να κανεις κατι .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Στην τελευταία έκδοση του, το PS4 PRO (CUH-7216b) είναι αθόρυβο... 

https://www.notebookcheck.net/A-quieter-Sony-PlayStation-4-Pro-is-now-available-but-only-with-the-Red-Dead-Redemption-2-bundle-in-the-UK.358031.0.html

Επεξ/σία από kostis76

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Αραγε έχει κανένας ανοικτό ps4; Να έχει βγάλει δηλαδή το καπάκι; Ίσως να αερίζεται πιο καλά. 

Επεξ/σία από tolstoy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...