Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έχω ένα PS4 και παίζω απο λίγο εως πολύ λίγο. Τώρα με την πανδημία αγόρασα το Horizon Zero Dawn και λόγω social distancing υπάρχει αφιερώνω περισσότερο χρόνο. Μου έχουν μπει ιδέες να αγοράσω μτχ PS4 pro και να δώσω κάποια στιγμή το δικό μου. Υπολογίζω το κόστος της "τράμπας" να είναι 100-120 ευρώ. 

Αξίζει τον κόπο/χρόνο (και δευτερευόντως τα χρήματα) η αλλαγή PS4 --> PS4 Pro? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν αξιζει αφου αφιερωνεις  λιγο χρονο για gaming.Ασε που για να δεις τις ελαχιστες διαφορες σε σχεση με το απλο μοντελο θες 4k tv.

Για μενα μεινε οπως εισαι με το απλο μοντελο.Μια χαρα θα παιξεις.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 5
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Οχι δεν αξιζει αφου αφιερωνεις  λιγο χρονο για gaming.Ασε που για να δεις τις ελαχιστες διαφορες σε σχεση με το απλο μοντελο θες 4k tv.

Για μενα μεινε οπως εισαι με το απλο μοντελο.Μια χαρα θα παιξεις.

ευχαριστώ. Σε 4k oled είναι συνδεδεμένο το ps4

Δημοσ.
1 hour ago, papadakn said:

έχω ένα PS4 και παίζω απο λίγο εως πολύ λίγο. Τώρα με την πανδημία αγόρασα το Horizon Zero Dawn και λόγω social distancing υπάρχει αφιερώνω περισσότερο χρόνο. Μου έχουν μπει ιδέες να αγοράσω μτχ PS4 pro και να δώσω κάποια στιγμή το δικό μου. Υπολογίζω το κόστος της "τράμπας" να είναι 100-120 ευρώ. 

Αξίζει τον κόπο/χρόνο (και δευτερευόντως τα χρήματα) η αλλαγή PS4 --> PS4 Pro? 

Από την στιγμή που παίζεις λίγο εως πού λίγο όπως λέει και ο @Mr_Terror δεν αξίζει. Επιπλέον δεν αξίζει γιατί θεωρητικά σε λίγους μήνες βγαίνουν τα νέα. Οπότε φάτα σουβλάκια/πιτες/παπια πεκινου. Θα σου έδινα και την επιλογη να τα βαλεις στην ακρη για την νεα γενιά αλλα δεν παιζείς.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Από την στιγμή που παίζεις λίγο εως πού λίγο όπως λέει και ο @Mr_Terror δεν αξίζει. Επιπλέον δεν αξίζει γιατί θεωρητικά σε λίγους μήνες βγαίνουν τα νέα. Οπότε φάτα σουβλάκια/πιτες/παπια πεκινου. Θα σου έδινα και την επιλογη να τα βαλεις στην ακρη για την νεα γενιά αλλα δεν παιζείς.

Η σκέψη ήταν να πάρω το PS5 - περισσότερο για "συναισθηματικούς λόγους" (games απο τα late '80s) αλλά ο covid με έβαλε σε σκέψεις για το Pro.  Μένω στο PS4 slim λοιπόν και βλέπουμε.

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Για χάρη των Bloodborne, Uncharted, Last of us, Nioh 2 και άλλων, μέσα στον μήνα παίρνω μεταχειρισμένο ps4. Καλό το Xbox One αλλά δεν έχει τις παιχνιδάρες του ps4 και ποιος ξέρει τι άλλο θα έρθει. Άσε το game pass που τα ποιο πολλά παιχνίδια δεν μου κάνουν. Όλο τα ίδια κα τα ίδια. 

Έχω λοιπόν να ρωτήσω για το χειριστήριο.

1) Πρέπει να έχω επαναφορτιζόμενες ή να πάρω ένα μακρύ USB καλώδιο; Κάποιος σε ένα walk through στο youtube ανέφερε ότι το χειριστήριο του ps4 δεν κρατάει ούτε δύο ώρες. 

2) Άμα δεν με βολέψει για τους Χ λόγους, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Για χάρη των Bloodborne, Uncharted, Last of us, Nioh 2 και άλλων, μέσα στον μήνα παίρνω μεταχειρισμένο ps4. Καλό το Xbox One αλλά δεν έχει τις παιχνιδάρες του ps4 και ποιος ξέρει τι άλλο θα έρθει. Άσε το game pass που τα ποιο πολλά παιχνίδια δεν μου κάνουν. Όλο τα ίδια κα τα ίδια. 

Έχω λοιπόν να ρωτήσω για το χειριστήριο.

1) Πρέπει να έχω επαναφορτιζόμενες ή να πάρω ένα μακρύ USB καλώδιο; Κάποιος σε ένα walk through στο youtube ανέφερε ότι το χειριστήριο του ps4 δεν κρατάει ούτε δύο ώρες. 

2) Άμα δεν με βολέψει για τους Χ λόγους, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; 

Το χειριστήριο του ps4 έχει ενσωματωμένη μπαταρία, οπότε χρειάζεσαι μακρύ καλώδιο.

Όντως η μπαταρία του δεν κρατάει πολλές ώρες, το 2 ώρες που λένε δεν ισχύει, εκτός και αν είναι είναι off η μπαταρία του εφόσον πας για μεταχειρισμένο..

Άλλη επιλογή πολύ καλή είναι το Nacon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Το χειριστήριο του ps4 έχει ενσωματωμένη μπαταρία, οπότε χρειάζεσαι μακρύ καλώδιο.

Όντως η μπαταρία του δεν κρατάει πολλές ώρες, το 2 ώρες που λένε δεν ισχύει, εκτός και αν είναι είναι off η μπαταρία του εφόσον πας για μεταχειρισμένο..

Το Nacon φαίνεται πιο βολικό. 

Επεξ/σία από tolstoy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Εγώ είχα βρει λύση για το χειριστήριο. Έχω powerbank που το κρατάω δίπλα μου και το φορτίζω με αυτό. Καλώδιο θέλεις λίγο μεγάλο για να μην παίρνεις σβάρνα το powerbank (αν είσαι από αυτούς που πάνω στην μανία τους κουνάει το χειριστήριο πέρα δώθε), αλλά βολεύει σε περίπτωση που το PS είναι αρκετά μακριά.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ είχα βρει λύση για το χειριστήριο. Έχω powerbank που το κρατάω δίπλα μου και το φορτίζω με αυτό. Καλώδιο θέλεις λίγο μεγάλο για να μην παίρνεις σβάρνα το powerbank (αν είσαι από αυτούς που πάνω στην μανία τους κουνάει το χειριστήριο πέρα δώθε), αλλά βολεύει σε περίπτωση που το PS είναι αρκετά μακριά.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι κουνιέμαι πολύ. Το σηκώνω ψηλά, το πηγαινοφέρνω κάποιες φορές. Το να μην έχω ασύρματο δεν μου αρέσει. Με το χειριστήριο του Xbox βάζω τις επαναφορτιζόμενες (ikea) και δεν με νοιάζει. 

Δημοσ.

Υπάρχει και ένα accessory που συνδέεται πάνω στο χειριστήριο (γίνεται ένα σώμα με το χειριστήριο) και ουσιαστιξα είναι μια μπαταρία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...