Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, PanosK212 είπε

Καλησπέρα. Μήπως έχει αγοράσει κάποιος το hidden agenda από το US Store να δει αν έχει ελληνικά ή όχι;;

Επειδη ειναι απο us store παιζει να μην εχει αλλα επειδη δεν εχω λογαριασμο εκει δεν βαζω το χερι μου στην φωτια.Απο εκει κ περα κανε το εξης μπορεις απλα να πας στην περιγραφη του παιχνιδιου και σε καποιο σημειο λεει τι γλωσσες υποστηριζει και τι υποτιτλους.

edit: κοιταξα σε ελληνικο λογαριασμο και δεν εχει ουτε μεταγλωτιση ουτε υποτιτλους οποτε θεωρω πλεον απιθανο να εχει σε αμερικανικο λογαριασμο.

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, icenex είπε

Επειδη ειναι απο us store παιζει να μην εχει αλλα επειδη δεν εχω λογαριασμο εκει δεν βαζω το χερι μου στην φωτια.Απο εκει κ περα κανε το εξης μπορεις απλα να πας στην περιγραφη του παιχνιδιου και σε καποιο σημειο λεει τι γλωσσες υποστηριζει και τι υποτιτλους.

edit: κοιταξα σε ελληνικο λογαριασμο και δεν εχει ουτε μεταγλωτιση ουτε υποτιτλους οποτε θεωρω πλεον απιθανο να εχει σε αμερικανικο λογαριασμο.

ναι το έψαξα μήπως γραφει στην περιγραφή αλλα τίποτα.. είχα αγοράσει παλιά το the last of us από us store κ δεν είχε ελληνικούς υποτιτλους αρα λογικά κι αυτό κάπως έτσι θα είναι.. σ ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, PanosK212 είπε

ναι το έψαξα μήπως γραφει στην περιγραφή αλλα τίποτα.. είχα αγοράσει παλιά το the last of us από us store κ δεν είχε ελληνικούς υποτιτλους αρα λογικά κι αυτό κάπως έτσι θα είναι.. σ ευχαριστώ πολύ!

Μην σκας ουτε στο ελληνικο καταστημα εχει οποτε μια χαρα εισαι αν και μεταξυ μας με ξενιζει να βλεπω ελληνικους υποτιτλους και μεταγλωτιση σε παιχνιδια.

hidden.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, icenex είπε

Μην σκας ουτε στο ελληνικο καταστημα εχει οποτε μια χαρα εισαι αν και μεταξυ μας με ξενιζει να βλεπω ελληνικους υποτιτλους και μεταγλωτιση σε παιχνιδια.

hidden.jpg

ναι κι εμενα απλα αυτό είναι άλλο να παίζεις με παρέα που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν καλα αγγλικά..

Δημοσ.

Δεν είναι παντα πληρης η περιγραφή.Παραδειγμα στο ελληνικο store to uncharted trilogy εχει ελληνικα αλλα στην περιγραφή δεν το αναφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αααααα.....Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα απ'το να σηκώνεσαι κυριακή πρωί να παίρνεις το φρεντάκι σου να μπάινεις στα φόρουμς του Insomnia και να βλέπεις κόσμο να "ξεκατινιάζεται" για κονσόλες και video games. Ρε παιδιά, χαλαρώστε. Όποιος θέλει να δώσει 400 ευρώ να το πάρει το ρημάδι ας τα δώσει, όποιος δεν θελει πάλι μαγκιά του.

Εγώ πάλι νομίζω ότι αν και 400 ευρώ για το Pro είναι ΟΚ τιμή, αρχίζει σιγά σιγά να τα δικαιολογεί όλο και λιγότερο όσο περνάνε τα χρόνια και πλησιάζει η επόμενη γενιά. Βέβαια βασικός παράγοντας για τον καθορισμό μιας τιμής στην αγορά είναι η σχέση προσφοράς/ζήτησης. Για να συνεχίζει να υπάρχει σε αυτή την τιμή σημαίνει ότι ακόμα πουλάει. Όταν η Sony κρινει ότι η ζήτηση έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν την ικανοποιεί θα ρίξει και την τιμή. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Απλά τα πράγματα. 

Υ.Γ. Τι να πούμε και εμείς που αγοράζουμε και από Nintendo μεριά και μας βγάζουν το λάδι να δούμε καμιά προσφορά. Ακόμα θυμάμαι το Wii U, ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του Switch να κυμαίνεται στα 300 ευρώ🙄.

Επεξ/σία από RedAlert539
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Απο την αλλη μερια στη περιπτωση του απλου δε θα μπω καν στο κοπο να επιχειρηματολογω ή να αιτιολογω το γιατι αντι για 260 που εχει θα μπορουσε ανετα να ειχε 200 ας πουμε για να μη με πει και καποιος υπερβολικο, το αφηνω σε εσας αυτο το ''προβληματισμο'' για να δω ποσοι και ποιοι σκεφτονται λογικα.

Από τη μία λες ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια και από την άλλη γράφεις ένα ολόκληρο κατεβατό από το οποίο το 99% είναι εκτός θέματος (ελευθερία λόγου, ζέστη, μειωπία, PC gaming, κλπ). 

Το κείμενο σου συνοψίζεται στα εξής: Το base PS4 θα μπορούσε να έχει 200 ευρώ και ότι τα 114 ευρώ παραπάνω που ζητάει το pro δεν δικαιολογούνται λόγω... επιδόσεων. Μόνο αυτό να έγραφες αρκούσε. (το pc gaming το αφήνω στην άκρη γιατί είναι εκτός τόπου και χρόνου)

Παρ'ολα αυτά, θα ήθελα πολύ να μας αιτιολογίσεις γιατί ακριβώς το PS4 θα μπορούσε να είχε 200 ευρώ αντί για 260. Με επιχειρήματα όμως και αριθμούς γιατί θέλω να δω από που βγαίνει η μείωση των 60 ευρώ. Μιας και απ' ότι φένεται πιστεύεις ότι είσαι από αυτούς που σκέφτονται λογικά εδώ μέσα ενώ πχ κάποιοι άλλοι είναι εντελώς παράλογοι, σε παρακαλώ διαφώτισε μας.

Τέλος, εσύ μπορεί να μη δέχεσαι ότι το gaming ποτέ δεν ήταν οικονομικό χόμπυ αλλά η πραγματικότητα σε διαψεύδει και το γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε καιρό με το άθλημα. Πάντα και ανέκαθεν το gaming ήταν ακριβό. Και μάλιστα μέχρι και την προηγούμενη γενιά, πανάκριβο.

Το τι θα έπρεπε/μπορούσε να ήταν, είναι ένα δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα όπως και όλα τα υπόλοιπα που έχεις γράψει στο κείμενο πιο πάνω. 

Αυτή η γενιά που διανύουμε τώρα, είναι η πιο οικονομική που είχαμε ποτέ. Ειδικά αν πάρουμε στα υπόψην τις συνδρομές PS Plus και Xbox Game Pass σε συνδυασμό με το προσιτό οικονομικά hardware. Παρεπιπτόντως οι τελικές τιμές που έχουμε σήμερα, ήδη περιλαμβάνουν και ένα πρόσφατο μεγάλο τίτλο ως bundle. Ακόμα πιο οικονομικά δηλαδή.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα αν καποιο hardware αξιζει 100% τα χρηματα που δινεις, αυτο ειναι η κονσολα.

1. Οι εταιριες βγαζουν το λιγοτερο δυνατο κερδος απο την κονσολα, ειδικα στην αρχη της ζωης της(πολλες φορες μπαινουν και μεσα). Οποτε στο δινουν στην καλυτερη δυνατη τιμη που θα μπρουσε να εχει ενα gaming hardware.

2. Επειδη ειναι κλειστο συστημα το ξεζουμιζουν στο επακρο(ειδικα στα exclusives τουλαχιστον, αυτα για τα οποια ενδιαφερεται ο φιλος). Οποτε παλι πληρωνεις ενα hardware απο το οποιο θα παρεις τα μεγιστα.

• Moderators
Δημοσ.

Για τα δικά μου δεδομένα πάντως, το PS4 Pro είναι κακή και αχρείαστη αγορά. Με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητάει σήμερα το Pro, εχω αποκτήσει Slim και X1S (220 το καθένα με games που δεν με ενδιέφεραν και τα πούλησα, οπότε μου βγήκαν και τα δύο στα 360 ευρώ). Από τη στιγμή που το Pro δεν παρέχει 60 καρέ ακατέβατα, δεν βρίσκω λόγο γιατί με τα ίδια χρήματα να μην πάρει κάποιος και τα δύο μηχανήματα ώστε να έχει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. 

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για τα δικά μου δεδομένα πάντως, το PS4 Pro είναι κακή και αχρείαστη αγορά. Με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητάει σήμερα το Pro, εχω αποκτήσει Slim και X1S (220 το καθένα με games που δεν με ενδιέφεραν και τα πούλησα, οπότε μου βγήκαν και τα δύο στα 360 ευρώ). Από τη στιγμή που το Pro δεν παρέχει 60 καρέ ακατέβατα, δεν βρίσκω λόγο γιατί με τα ίδια χρήματα να μην πάρει κάποιος και τα δύο μηχανήματα ώστε να έχει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. 

σε αυτο συμφωνω και εγω. Ειδικα τωρα στο τελος ζωης της κονσολας δεν αξιζει με τπτ.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Θα ελεγα οτι δεν υπαρχει απολυτη απαντηση(''κακη, αχρειαστη αγορα''). Δεν θα συμφωνησω μαζι σου.

Εξαρταται απο τις αναγκες του καθενα.

Θα συμφωνησω στο οτι ετσι και αλλιως ολα γινονται με βαση το απλο PS4, oποτε οι διαφορες δεν ειναι πολυ σημαντικες. Δηλαδη δεν μπορει να πει καποιος οτι το uncharted εχει γραφικαρες στο pro και δεν εχει στο απλο. Τα ιδια πολυ καλα γραφικα εχουνε.

Ομως 

αν καποιος εχει πολυ μεγαλη 4Κ TV και παιζει σχετικα κοντα θα δει σημαντικη διαφορα στην αναλυση. 

αν καποιος εχει θεμα με τα  jaggies θα δει διαφορα στο 4Κ ή και σε 1080p με το supersampling. 

αν καποιος θελει λιγο πιο σταθερα frames ή την επιλογη σε καποια λιγα παιχνιδια να εχει και 60αρι, σιγουρα θα μεινει περισσοτερο ικανοποιημενος απο το PRO.

αν καποιος ασχολειται με PSVR, υπαρχει η αναγκη της επιπλεον καθαρης εικονας που προσφερει το pro. Οποτε εχει να κερδισει εδω.

Σχετικα ειναι ολα. Το σιγουρο ειναι οτι επειδη το ps4pro δεν εχει exclusives που δεν τρεχουν στο απλο, δεν ξεζουμιζεται οσο το απλο. Οποτε σιγουρα αξιζει λιγοτερο by default.

Κακη αγορα ομως δεν θα το ελεγα. Χειροτερη απο το Ps4 το απλο ναι.

ΥΓ. Ουσιαστικα απαντω εν μερη και στο ποστ του xavier 

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι βγαζει τα κενα οπως γουσταρει, οταν στελνω το ποστ?😡

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η λογική λέει πως θα υπάρξει compatibility μεταξύ PS4 και PS5. Οπότε δεν έχει κριθεί το κατά πόσο αξίζει η αγορά ακόμα του PS4 Pro, κατά τη γνώμη μου.

Νομίζω πρέπει να μπει κι αυτό στη συζήτηση. Αν αντέχει να παίζει με κοντινά αποτελέσματα, τα νέα παιχνίδια, τότε μπορείς να κάνεις απόσβεση των χρημάτων που έχεις διαθέσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...