Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα από την αρχή ο σχεδιασμός των ps4 είναι λειψός.

Και γι' αυτό το λόγο όλα σχεδόν τα ps4 αν ζοριστούν λίγο ακούγονται σαν τουρμπίνες αεροπλάνων.

Ειδικά τα ps4pro.

14 λεπτά πριν, stellfo είπε

paidia exw ena 8ema pira ispaniko acc kai agora to cod kai einai sta spanika me tpt den girnaei se agglika ps4 lang einai agglika t cod trexei ispanika h italika iparxei kapia moda na to kanw aggliko ?

Απαγορεύονται τα Greeklish.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδαι εχω ενα θεμα πηρα ισπανικο λογαριασμο με το COD και ειναι στα ισπανικα και δεν γυρναει με τιποτα στα αγγλικα ηπαρχει καπια μοντα να τρεχει το παιχνιδι στα αγγλικα?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, stellfo είπε

Παιδαι εχω ενα θεμα πηρα ισπανικο λογαριασμο με το COD και ειναι στα ισπανικα και δεν γυρναει με τιποτα στα αγγλικα ηπαρχει καπια μοντα να τρεχει το παιχνιδι στα αγγλικα?

Θα σου έλεγα μέσω youtube να αλλάξεις την γλώσσα όλου του λογαριασμού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jpil είπε

Θα σου έλεγα μέσω youtube να αλλάξεις την γλώσσα όλου του λογαριασμού.

δυστυχώς δεν γίνετε είναι κλειδωμένη η επιλογή ανάλλαγης γλώσσας από το σίτε τις σονη και το ps4  η γλώσσα είναι ελληνικά και αγγλικά  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stellfo είπε

δυστυχώς δεν γίνετε είναι κλειδωμένη η επιλογή ανάλλαγης γλώσσας από το σίτε τις σονη και το ps4  η γλώσσα είναι ελληνικά και αγγλικά  

Κακος πηρες λοριασμο μονο με το game εξαρχης

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ison είπε

Κακος πηρες λοριασμο μονο με το game εξαρχης

δικός μου λογαριασμός είναι άπλα από εκεί πήρα το γάμε γιατί γλίτωσα 20 ευρό αλά βρήκα τρόπο και το γύρισα στα αγγλικά ευτυχώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Secret Neighbor υπαρχει αυτο το παιχνιδι στο ps4 ; Εστω και σαν Demo ;

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.

Παρασκευή βγαίνει το  Doom Eternal, κάτι το οποίο θα με ενδιέφερε αμα δεν αποτελούσε γεγονός το οτι τα παιχνίδα της Bethesda πέφτουν στη μισή τιμή 2-3 μήνες το πολύ μετα την κυκλοφορία τους...
...το ίδιο ακριβώς και με το επερχόμενο Resident evil 3 remake.

Χρειάζομαι να παίξω κάτι/να κρατήσω τον εαυτό μου απασχολημένο τώρα που θα κλειστώ μέσα με την καραντίνα που πρόκειται να πέσει 🤔

Δημοσ.
18 ώρες πριν, red1 είπε

Παρασκευή βγαίνει το  Doom Eternal, κάτι το οποίο θα με ενδιέφερε αμα δεν αποτελούσε γεγονός το οτι τα παιχνίδα της Bethesda πέφτουν στη μισή τιμή 2-3 μήνες το πολύ μετα την κυκλοφορία τους...
...το ίδιο ακριβώς και με το επερχόμενο Resident evil 3 remake.

Χρειάζομαι να παίξω κάτι/να κρατήσω τον εαυτό μου απασχολημένο τώρα που θα κλειστώ μέσα με την καραντίνα που πρόκειται να πέσει 🤔

Το doom σκέφτομαι άνετα να το αγοράσω αλλά θα περιμένω έχεις δίκαιο μετά από λίγους μήνες οι τιμές τους πέφτουν αρκετά 

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με PS Gold και monthly games.. Αυτα τα κατεβαζεις δωρεαν και μπορεις να τα παιζεις για τον μηνα που ειναι δωρεαν ή τα κατεβαζεις οταν βγουν δωρεαν και μπορεις να τα παιζεις οσο εχεις subscription ?

Δημοσ.

μαλλον εννοεις ps plus ...... τα παιχνιδια τα εχεις για παντα , αλλα μπορείς να τα παιξεις μονο οταν εχεις  ενεργή συνδρομή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...