Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikos5424 είπε

Δεν έχω 4κ tv και το 2ο χειριστήριο το θέλω γιατί τα παιχνίδια που κυρίως θα παίξω είναι φιφα και 2κ.. σίγουρα και κάποια αλλά όπως Spider-Man και οποιον άλλο τίτλο μου κεντρίσει το ενδιαφέρον! Το θέμα είναι πως αυτη τη στιγμή δεν έχω άλλη κονσόλα. Ρωταω γιατί βγαίνει και το ps5 σε λίγο καιρό ! 

Κατάλαβα. κοίταξε οι διαφορές πάνω κάτω να είναι στα 50  ευρο στο slim με το PRO  στα πακέτα με φιφα κλπ.αν δεν κάνω λαθος αλλα ψάξου λιγο για καλό και για κακό.. όσο για το Ps5 αργεί ακόμα εφόσον δεν υπάρχει και κάποια επίσημη ανακοίνωση απο την sony  μπορεί να κάνει και 9 μήνες να βγεί, δεν ειναι λίγος καιρός.. απο κει κ πέρα οτι σηκώνει η τσέπη σου

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να πάρεις το ps5, πάρε το απλό που θα σου έρθει και πιο φθηνά.

Αν δεν θες να πάρεις το 5 άμεσα, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το προ. Αν το κρατήσεις κάποια χρόνια αφενός θα κάνεις απόσβεση τα λεφτά σου, αφετέρου πιθανόν να πάρεις 4κ τηλεόραση όταν πέσουν οι τιμές.

Αλλά εξαρτάται πάντα από το τι θες εσύ. Αν το θες για ποδοσφαιρακια πάρε το απλό και καθάρισες.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι σχετικα καινούργιος με το ps4 και ηθελα να κανω 3 ερωτήσεις. 

1)Τα free games που έχει ειναι ολοκληρα η καποιο demo; 

2) Μπορω να κανω χρηση των 14 ημερων της δωρεαν δοκιμής του plus αλλά μετά αν δεν θελω να κανω απενεργοποιηση ωστε να μην γινει χρεωση της καρτας; 

3)Αν βαλεις καρτα plus τα 2 παιχνίδια που δινει το μηνα δωρεαν παραμενουν οταν τελειώσει ο μηνας  η οχι; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.

1) Αν λες για τα "free" PS plus games ΝΑΙ ειναι ολοκληρα, αν λες για τα Free to Play και αυτα ειναι Free, υπαρχουν ομος και Demo το γραφει πανω

2) Ναι

3) Οχι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

1) Αν λες για τα "free" PS plus games ΝΑΙ ειναι ολοκληρα, αν λες για τα Free to Play και αυτα ειναι Free, υπαρχουν ομος και Demo το γραφει πανω

2) Ναι

3) Οχι

Στο 3 μια διευκρίνιση...

Παραμένουν τα παιχνίδια, αλλά χωρίς συνδρομή είναι κλειδωμένα.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Αν έχεις σκοπό να πάρεις το ps5, πάρε το απλό που θα σου έρθει και πιο φθηνά.

Αν δεν θες να πάρεις το 5 άμεσα, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το προ. Αν το κρατήσεις κάποια χρόνια αφενός θα κάνεις απόσβεση τα λεφτά σου, αφετέρου πιθανόν να πάρεις 4κ τηλεόραση όταν πέσουν οι τιμές.

Αλλά εξαρτάται πάντα από το τι θες εσύ. Αν το θες για ποδοσφαιρακια πάρε το απλό και καθάρισες.

33r5yl.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/3/2020 στις 12:49 ΠΜ, nikos5424 είπε

Ρωταω γιατί βγαίνει και το ps5 σε λίγο καιρό ! 

Το ''σε λιγο καιρο''ειναι πανω απο μισος χρονος btw.

Επισης τι τιμη πιστευεις να ερθει το ps5?

Εδω το σκεφτεσαι για τα 50ευρω παραπανω που ζηταει το ps4 pro απο το ps44,φαντασου στο ps5 που οπως φαινεται θα ζηταει τα διπλασια χρηματα απο το τωρινο ps4...

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

καλησπέρα

Είμαι πλέον κάτοχος ενός PS4 pro 1T με firmware 7.02

Το πήρα μεταχειρισμενο για να παίζουν τα παιδιά fortnight

Πρέπει να ξέρω-προσέξω κάτι σχετικά με την κονσολα?

Για το PS3 που είχα πριν ήξερα καποια πράματα αλλά με PS4 πρώτη φορά ασχολούμαι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, str1979 είπε

καλησπέρα

Είμαι πλέον κάτοχος ενός PS4 pro 1T με firmware 7.02

Το πήρα μεταχειρισμενο για να παίζουν τα παιδιά fortnight

Πρέπει να ξέρω-προσέξω κάτι σχετικά με την κονσολα?

Για το PS3 που είχα πριν ήξερα καποια πράματα αλλά με PS4 πρώτη φορά ασχολούμαι

Να μην την τοποθετήσεις σε κλειστό σημείο για να υπάρχει σωστός εξαερισμός. Σε ανοιχτό σημείο πχ δίπλα στην τηλεόραση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ

Το έχω σε ανοιχτό χώρο αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έβαλα το χέρι μου πάνω μέρα από αρκετή ώρα που παίζανε τα μικρά το αισθάνθηκα αρκετά ζεστό χωρίς όμως ο ανεμιστήρας να.κανει θόρυβο.

Επεξ/σία από str1979
Δημοσ.
1 ώρα πριν, str1979 είπε

Ευχαριστώ

Το έχω σε ανοιχτό χώρο αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έβαλα το χέρι μου πάνω μέρα από αρκετή ώρα που παίζανε τα μικρά το αισθάνθηκα αρκετά ζεστό χωρίς όμως ο ανεμιστήρας να.κανει θόρυβο.

Ετσι ζεστενεται μην ανησυχεις!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, str1979 είπε

Ευχαριστώ

Ναι έτσι ζεσταίνεται. Κάποια στιγμή ισως το ακούσεις να κάνει σαν σκούπα, έτοιμο να απογειωθεί στην στρατόσφαιρα, αλλα μην ανησυχείς. Δυστυχώς έτσι κάνει. Το Pro λιγότερο από το απλό. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ναι έτσι ζεσταίνεται. Κάποια στιγμή ισως το ακούσεις να κάνει σαν σκούπα, έτοιμο να απογειωθεί στην στρατόσφαιρα, αλλα μην ανησυχείς. Δυστυχώς έτσι κάνει. Το Pro λιγότερο από το απλό. 

Bourdoula, διόρθωση φίλε : Έτσι κάνουν ορισμένα Pro και ακόμα λιγότερο τα απλά PS4 και σ'αυτό ευθύνεται πρωτίστως η παρτίδα/revιsion.number (βλέπε: το τι βεντιλατέρ φοράει). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες για το μηχανικά όπως την παρτίδα που γράφεις πιο πάνω? Και αν ναι πώς?

Πίσω γράφει CUH-7116B

Επεξ/σία από str1979
Δημοσ.
7 ώρες πριν, str1979 είπε

Μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες για το μηχανικά όπως την παρτίδα που γράφεις πιο πάνω? Και αν ναι πώς?

Πίσω γράφει CUH-7116B

Έχεις το προτελευταίο μοντέλο που κάνει θόρυβο, τουλάχιστον στα περισσότερα.

Το 7216 είναι το θεωρητικά αθόρυβο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...